@Marco104
Lid van Campercontact sinds 2019
- 2008
- Weinsberg CaraLoft
Bezocht in augustus 2019. Betaald parkeren, ideaal voor een bezoek aan Monreale en de prachtige kathedraal. Attent en hoffelijk personeel. Aanrader.
Bezocht in augustus 2019. Leuke kleine vintage camping. Staanplaatsen ook voor grote campers. Schone en efficiënte services. De manager is aardig en behulpzaam. Handig restaurant bijgevoegd. Ideale locatie voor het bezoeken van de prachtige site van Selinunte, echt niet te missen. We gingen op de fiets in een paar minuten. Dezelfde tijd om naar de stad en naar het strand te gaan. Het is het hele jaar geopend. Ik raad het aan.
Bezocht in augustus 2019. Uitstekende goed onderhouden cp. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dichtbij het centrum en de zee. Aanbevolen
Bezocht eind augustus 2019. Moderne, comfortabele cp, uitstekende faciliteiten. Vriendelijk personeel. Op een steenworp afstand van de zee en dichtbij de stad. Ik vond het leuk.
De juiste naam van het gebied zou Le Poissons D'Argent zijn. Groot gebied met genummerde stoelen. twee laad- en loszones. erg vriendelijk personeel. Aigues Mortes en Le Grau du Roi in 15-20 minuten. van de fiets in een prachtige omgeving. Ik adviseer het restaurant, eenvoudig maar de chef-kok bereidt uitstekende gerechten tegen redelijke prijzen. Ik adviseer en ik zal terugkomen.
Uitstekend gebied om de stad te bezoeken. Bus op 150 m.
Bezocht op 9 en 19 augustus 2017. Een kleine camping in een prachtige natuurlijke omgeving met een rustige sfeer. Spartaanse faciliteiten, maar schoon en netjes. Metrohalte naar Stockholm op 800 meter. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen voor kleine campers, caravans en tenten. Aanbevolen.
Bezocht op 20 augustus 2017. Grote camping in de Deense Riviera. Uitstekende service, douches betalen per minuut. Vriendelijk personeel. Zee 800 meter. Zeer mooie natuurlijke omgeving. Aanbevolen.
Bezocht op 6 en 21 augustus 2017. Grote camping in de buurt van Lübeck. Schone faciliteiten. Handig voor tussenstops en bezienswaardigheden. Vriendelijk personeel.
Bezocht op 22 augustus 2017. Voorbeeldige camping in een zeer mooie landelijke omgeving. Gerund door een familie, goed georganiseerd. Uitstekende service. Handig voor de snelweg. Mogelijkheden om te wandelen in de omringende omgeving, goed voor fietstochten. Aanbevolen.
Bezocht op 5 Augustus, 2017. Handige picknickplaats in een prachtige omgeving. Betaling alleen met munten. Aanbevolen.
Campings in de grote steden hebben vaak een bescheiden aanbod. Ruimte voor een goede camper. Handig voor het centrum met de fiets. goede warme douches. slechte toilet. Om de stad te bezoeken is me goed bevallen. Ik geef de voorkeur het gazon boven het asfalt van een parkeerplaats.
Goede camping. Schoon en netjes. Dicht bij de stad. Prijs 2 personen en camper € 24.
Eenvoudige structuur met een zeer mooi zandstrand. Erg vriendelijk en behulpzaam beheerders. gras, toiletten, douches. Zeer rustig en stil. Geweldig zelfs in augustus.
Uitstekende eenvoudig maar comfortabel. Nieuwe diensten en schoon. WiFi. Mensen. Pakostane voet of met de fiets. Direct aan de zee. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.