@MarcoMarilyn

heel net sanitair

Sitecode: 20707

Leuke, mooie plek, we kwamen om twee uur smiddags aan en konden gelukkig nog een plekje krijgen, binnen een uur stond het vol.

voor gesloten poort, gisteren bleek laatste dag. 12-9

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie camping, er staat bijna niemand. Helaas is het zwembad al gesloten (6 september) en rijdt de shuttle niet.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Eenvoudige camping, maar erg mooi aan een heerlijk strand. Je loopt er zo op. Water is niet drinkbaar.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Goede complete camping, wel beetje hutje mutje. Lekkere zwembaden. Restaurant bij het hotel horende bij de camping. Wel veel lawaai savonds van het theater. Je loopt van de camping het bos door het strand op.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Eenvoudige camping maar op een mooie plek. Prettige beheerder. Toen er zich snachts een calamiteit voordeed, heeft hij zeer adequaat gehandeld. Vanwege deze calamiteit hebben we niet op het camping terrein kunnen overnachten, maar op de toegangsweg. We wilden sochtends betalen maar daar wilde hij dus ook niets van weten.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Erg mooie plek, leuk om te wandelen langs de rivier. Restaurantje van camping niet open maar herberg op 10 minuten lopen wel. Gemoedelijk en eerlijk herberg eten.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima, hadden een heel veld voor onszelf. Wel een drukke weg ook savonds, hoewel het in de nacht wel mee viel.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima voor niet te lang. Leuk fietsen langs het kanaal. Een echte municipal dus alles en beetje verouderd.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

prima plaats voor een nacht, je loopt zo het stadje in, kwartiertje lopen en prima bakkertje

Was niet open op 13-10-'23