@MarcoSheila
fijne gezinscamping. super schoon. zwembad met ligweide. eigen supermarkt en restaurant. warme douches. prijs-kwaliteitsverhouding goed. prima uitvalsbasis naar allerlei bezienswaardigheden. enige minpuntje is weinig schaduw. wij staan er nu een week en gaan een week bij boeken. echt een aanrader hier!
Ben je op doorreis, dan is dit een uitstekende plek om een nachtje te staan. Je moet even om de kerk heen rijden. Voor de kerk is een toiletgebouw. En als je dan het straatje oversteekt vind je een bakker. Er is verder niets, geen stroom etc, maar echt perfect om 1 nachtje te staan als je op doorreis bent!
Fijne uitvalsbasis om naar Parijs of naar Disneyland te gaan. Wij hebben 2,50 op betaald om met de bus naar Disneyland te gaan en vandaaruit een dagkaart gekocht voor de trein/metro naar en in Parijs. De laatste bus gemist terug naar de camping, maar voor 30,- werden we met 4 personen door een handelaartje (deze stond al te wachten bij de halte) naar de camping gereden.
Vooral voor kinderen een ideale camping, pretpark en overdekt zwembad. sNachts wel veel geruis van de springkussens die aan bleven. Sanitair genoeg, toilet zonder bril, redelijk schoon, wel oud. Paarden hebben meer verzorging nodig, veel te mager, hoeven moeten geknipt worden en tanden nagekeken worden!
De beste camping tot nu toe (en we hebben er al heel veel gehad). Behalve lawaaierige pubers die met een radio aan het zwembad zaten en tot laat op de trampoline speelde, is het echt een top camping. Het sanitair is echt top en brandschoon. Service is top. Plaatsen zijn giga ruim. Een dikke pluim voor de beheerders!!!
Buiten een fantastisch uitzicht is er verder niets. De toiletten waren zonder bril en papier en leken alleen voor mannen te zijn. Douches zagen er niet aantrekkelijk uit om gebruik van te maken. Het is wel mogelijk een duik in het meer te maken.
Super hulpvaardige receptie die ons weg wijs heeft gemaakt om met de bus en metro naar de stad te gaan. Het sanitair is ok, lekker warm water in de douche. Toiletten helaas zonder bril en papier. Ontbijtservice is goed. De omgeving buiten de camping lijkt op een achterbuurt, vies, afval overal, en lawaaierig. Er zitten op loopafstand verschillende eetgelegenheden. De camping zelf is wel ok en een perfecte uitvalsbasis om Toulouse te bezoeken.
Mooi gelegen camping, aan het water. Veel animatie, van yogalessen tot concert en knutselen voor kinderen, een zwembad etc. Zeker geschikt voor een langer verblijf. Receptie en animatie spreekt Engels. Grote en schone sanitair ruimten.
Hele fijne camping, grote plaatsen, je mag zelf uitzoeken. Zwembad en speeltuin, veel (Nederlands sprekende) kinderen zodat onze kinderen zich ook prima konden vermaken. Er kwam zelfs een circus. Leuke uitstapjes en bezienswaardigheden in de buurt. Mogelijkheden tot simpele snack en broodjes service. Mogelijkheid tot zwemmen in het riviertje. Schoon sanitair. Engels sprekende beheerder.
Hele fijne camping! We zijn er 3 nachten geweest. Voor de kinderen is er een super leuke speeltuin, je kunt er waterfietsen en golven en er is een zwembad. De plekken zijn ruim. Ondanks dat de camping vol zat was er toch genoeg privacy en rust. De eigenaren zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Echt een aanrader!