@Marco_Panama
Eenvoudig kamperen, kleine kampeerplaatsen in visgraatpatroon. De voorzieningen zijn basic maar goed onderhouden, en er is een betaalde douche. Er is een restaurant met een bar waar het eten naar verluidt goed is. Er is een barbecueplaats met drie grills en aangrenzende tafels om te eten. De camping biedt een prachtig uitzicht over een fietspad dat naar Sasso Remenno leidt en aan de andere kant naar de Val di Mello. Het is populair bij klimmers en bergbeklimmers.
Deze camping is voornamelijk voor niet-ingezetenen, maar er zijn wel staanplaatsen met elektriciteit. Sommige staanplaatsen hebben goede schaduw, andere niet. Het uitzicht op het meer is erg mooi. Het is er rustig. De toiletten zijn klein maar schoon. We verbleven er half april en het restaurant was op zaterdagavond geopend. De receptie was erg vriendelijk. Ik zou in de zomer terugkomen om het zwembad te proberen. Laagseizoenprijs voor een camper, twee volwassenen en twee kinderen: € 35, inclusief elektriciteit.
Het is eigenlijk een parkeerplaats die direct aan de weg grenst, met een paar plekken gemarkeerd met strepen. Het probleem is dat het vol staat met busjes en caravans, net als een camping. Ik vertrouwde het niet om daar te parkeren en gaf de voorkeur aan de normale parkeerplaatsen, aangezien ik een busje van 5 meter heb. Ik zou er niet slapen; het is alleen geschikt om spullen uit te laden.