@Marcovand
Uitstekende camping, zeer vriendelijk ontvangst. Net en schoon sanitair, broodjes service in de ochtend. Prima en betaalbaar Italiaans restaurant naast de camping. Het stadje Waldmunchen is op 2,5 km afstand met de fiets prima te bereiken.
Mooie verzorgde camping, zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Goed en betaalbaar restaurant erbij, super net en schoon sanitair. Ruime verharde camperplekken.
Camping ligt middenin woonwijk achter enkele appartementen complexen. Ingang niet te vinden, bleek bij navraag aan de zeekant te liggen. Toen wij er arriveerden gaf het een desolate indruk. Receptie open van 16.00 - 18.00 uur. Vooral vaste Franse kampeerders. Wij kregen hier geen blij gevoel en zijn doorgereden.

Absolute aanrader om hier te overnachten. Een oase van rust. Veel ruimte om je camper om het meertje te plaatsen. Modern en schoon sanitair, wel weinig stroompunten en waterkranen. Neemt niet weg dat ik hier graag nog eens kom. Zeker gezien de prijs hoef je niet op een camper parkeerplaats te staan. (14,00 zonder stroom, douches 0,50)

Prima camping, mooi gelegen aan de Main. Loopt openbaar fietspad over de camping. Sanitair goed en ruim. Bijvoorkeur online boeken en betalen, receptie is niet vaak open 14.00-16.00 uur. Mooi stadjes in de buurt. 2 bakkers op 5 minuten lopen. Als je van uitslapen houdt, zou ik doorrijden. Er staan 3 kerken met klokken in directe buurt, die 's morgens om 5 uur al zeer uitgebreid luiden. Overdag niet storend. Daarom slechts 3 sterren.

Echte stadscamping, goed gelegen naast de Moldau. Kleine plekken en inderdaad moet je camper niet langer dan 7 meter zijn. Uitermate vriendelijke jonge medewerkers die goed Engels spreken en bereidwillig informatie over Praag verstrekken. Ik was er begin juli, erg rustig. Kosten camper + 1 persoon 24,00 incl electrisch. Sanitair is simpel maar voldoet. Werd regelmatig schoongemaakt. Prima camping als je Praag wilt bezoeken en geen hoge eisen stel

Prima camping voor een paar nachten. Naast een klein schepen kerkhof. Op een schiereiland, rondom water om de camping. Sanitair erg netjes en schoon. 12,40 euro per nacht, 2 personen +camper+electric. Dorp & Bakker op 2km steile weggetjes.
Prima camping om vanuit de stad te verkennen. Oude centrum op loopafstand. Sanitair eenvoudig maar schoon. Niet te laat arriveren, camping is snel vol na 17.00 uur. Wij betaalden (2 personen & camper) 16,50 per nacht. Augustus 2021

Top camping, vriendelijke beheerders, zeer ruime plaatsen en super schoon sanitair. Broodjesservice en elke plaats heeft eigen waterkraan, afvoer en electrisch. Bad Bentheim op fietsafstand (15 minuten), veel wandelmogelijkheden vanaf de camping O.A. naar Bentheimer Kliffen. Aanrader.
Prima overnachtingsplek, net sanitair en vrije keuze in staanplaats . Camperverzorgingsstation aanwezig, voor bij de parkeerplaats. Betaalden 10,00 & 2 euro voor stroom. Restaurant schijnt goed en goedkoop te zijn. In de buurt is Dömitz de moeite waard om te bezoeken
Sitecode: 2032
Juli 2017, 28,50 betaald. Toiletten erg smerig en verouderd. Wel zeer gevarieerde kampeerders, wat het wel weer leuk maakt. Voor 1 overnachting geschikt, dan snel verder.