@Marcus-B
- 2015
Prima zeer gemoedelijke, deels terrassen, camping onder de olijfbomen. Engels sprekende receptie die van 9 tot 19 uur open is. Zeer plooibaar vwb de aankomst en vertrektijden. Klein restaurant met broodjesservice. Mooi en goed schoon gehouden sanitair, klein zwembad. Kleine knusse supermarkt die werkelijk alles heeft ( verse vis!) op 600 meter. En 1,5 km van de pista ciclabile die 25 km (west) naar Ospedaleti en 10 km (oost)naar Imperia gaat.
Prima camping met maar 4 a 5 echte camperplaatsen (tot 7,5 mtr), met deels schaduw. Goede Engels sprekende receptie met vriendelijke eigenaar. Werkelijk prachtig zwembad bij ingang van de camping. Prima douche en toiletruimtes ( 2 douches met toilet, zitbankje en wastafel in een ruimte). Afwasmogelijkheid bij zelfde toiletgebouw echter wel koud water. Fietsen naar St Maxime en St Tropez is de eerste 3 km langs de openbare weg daarna fietspad.
Prima camping met ruime plaatsen, met naar eigen keuze zon of schaduwrijk. Zeer rustige omgeving. Engels sprekende receptioniste. Supermarkt, bakker en slager in zeer gezellig dorpje op 10 minuten lopen. Goed sanitair, waarvan 2 gebouwen spiksplinternieuw. Prima eenvoudig restaurant met goede kaart en betaalbare prijzen. Mooie fietsroutes langs de Saone. Overnachting met stroomaansluiting voor 22 euro. Een aanrader voor een wat korter verblijf.