@MarcusTravels
- 2022
Waar zal ik beginnen, in het kort; aardige mensen maar voor de rest 1 grote vervallen bouwval, ze zijn bezig geweest alles ligt open maar ligt stil? Geen services, wc legen niet mogelijk en lauwe douches. meerdere keren per dag valt de elektra uit. 30,- euro per dag vragen.. de weg er heen zit vol met gaten zeer slecht.
geweldige plek!! heerlijk wandelen zwemmen surfen.
het oorspronkelijk waterpunt werkt niet meer. je kan daar je wc legen en afvalwater. voor het water betaal je €5 bij de pomp. je krijgt dan een adaptertje zodat je het kraantje open kan draaien. dit is dan aan de zijkant van de pomp. een andere plek dan de oorspronkelijk waterpunt. beetje omslachtig maar je kan wel vullen en legen.
Camping is voor het seizoen gesloten. Niet gezien wanneer die weer open gaat.
Prachtig plekje er is een klein strandje waar je kan zwemmen, picknick tafels en bbq mogelijkheid. wc legen achter het huisje en eventueel grijs water. donatie kan ik postbus naast het huisje.
super plekje zoals als alle reviews beschreven!
Heerlijk rustig plekje aan het park, lekker gewandeld, geluncht en avond gegeten aan de picknick tafels buiten. Er is schoon water. kleine speeltuin uitkijktoren en een grote schommel aan het water verstopt. 🏝🌞

wat een prachtige plek en lieve eigenaren! zoveel liefde voor deze mensen zorg voor het land en de dieren! we hadden een heerlijk verblijf! er is alles wat je nodig hebt en ook schoon. in hun kleine winkel kun je wat fruit, groenten, eieren en andere dingen kopen.
vrij gevoel hier, alles aanwezig sanitair is schoon. Mag her en der wel opgeruimd worden. Het stads geluid hebben we niet gemist mooi voor een bezoekje aan Lissabon en snel weer richting de rust.
wat een prachtige plek, ideaal om te gaan wandelen. nadeel: gedateerde en krap sanitair en ijskoude douch of als je mazzel heb lauw water. zijn wel druk bezig met opknappen, nieuw zwembad en terrassen. dus hoop dat ze warmwater ook gaan fixen.

Zeer nette camperplaats douch super netjes en schoon wel wat krap. heerlijk heet kunnen douchen en afwassen. vanaf camper plaats makkelijk na het stadje en kasteeltje. Er zijn wel een paar dingen die wat onderhoud nodig hebben. douchekoppen en kraan bij afwassen. En de speeltuin veel van is stuk. morgen vragen of we de trampoline mogen proberen te repareren. Onze dochter was we erg teleurgesteld dat die hals stuk was.