@MarcvanDuin
- 2006

- LMC i665g Integraal
- 2016
- Integraal
Heerlijke camping met grote plekken en heerlijk verwarmd zwembad. sanitair prima en schoon. 2 dagen hier verbleven op doorreis naar noord Spanje. leuk middeleeuws dorpje.

Helaas was de camperplaats vol maar vonden wij een plekje direct daarnaast op de parking. Het inrijden naar de plek is zeer krap dus goed oppassen. Doordat we buiten de officiële cp stonden konden we volstaan met een parkeerticket van €4 ipv de €20 achter het hek. Leuke plek om Kortrijk te bezoeken met de vele terrasjes en restaurants
prima camping maar best prijzig. €53 per nacht in september vind ik wat! Vreemde indeling. Douchen en toiletten in aparte, ver van elkaar gelegen gebouwen. zeer vriendelijke dame bij de receptie
Fijn te ervaren dat de CC kortingskaart ook werkelijk de berekende prijs was (€27). Meestal komt er van alles bij. Helaas laatste plekje kunnen krijgen voor slechts één nacht. Met de fiets naar het station voor een dagje San Sebastiàn is goed te doen. Sanitair in orde en schoon. Plekken wel krap om op te Komen maar met beetje stuurmanskunst goed te doen

Sitecode: 62086
1 nacht verbleven op deze goed bereikbare camperplaats. Er staan inderdaad wat “vaste” bewoners maar het is er verder best rustig met af en toe een vliegtuig over je hoofd. Prima uitvalsbasis voor een dagje Bilbao met het treinstation op 300 meter en voor €5,80 heen en terug met de trein lijn E3 die in het oude centrum stopt. Top plekje dus!

Heerlijk rustige plek. officieel maar 8 plekken, waar ook stroom beschikbaar is, maar voor de rest ruimte zat. Broodjes bij de Penny op paar minuten lopen maar dan wel via het kerkhof want dat snijdt af

op de heenreis naar zuid Frankrijk op de camperplaats hiernaast gestaan geboekt met de Camping-Car App. Op de terugreis op deze camping gestaan omdat deze voor €3 meer alle faciliteiten biedt.
prima plek maar op de camping hiernaast sta je voor €3 meer met alle faciliteiten. op de heenreis naar zuid Frankrijk hier gestaan en op de terugweg op de camping ernaast. wel ben je zeker van een plekje als je de app vooraf gebruikt en dat is een groot voordeel
prima plek direct naast camping waar je voor €3 meer wel faciliteiten hebt. Als tussenstop naar zuid Frankrijk hier gestaan en op de terugweg op de camping er naast
6 nachten hier verbleven. helaas was alle bebouwing op het strand niet meer aanwezig en was het strand zelf niet veel soeps. Wel mooie schone camping met mooi sanitair. douchetijd van nog geen 5 seconden per druk op de knop is echter niet te doen. Lekker restaurant op de camping zelf. Mooi zwembad maar je mag daar niets nuttigen
wij hebben hier 13 nachten gestaan. perfect plekje met veel beschutting. groot voordeel is dat je van de faciliteiten van de andere 3 Méditerranée campings gebruik mag maken. De toegangscode geldt op alle campings. heerlijk strand en foto’s zwembaden. Genoeg eettentjes in de buurt. Alles ging weliswaar bijna dicht maar toch nog genoeg te doen
2 nachten verbleven voor een bezoek aan Luxemburg. heerlijk verwarmd sanitair en eindelijk een douche die een aanvaardbare tijd “aan” blijft zonder steeds op de knop te moeten drukken. verharde plek, heel prettig met de vele regen. wel streng met regels paspoort etc. ze zeggen dat dat de wet is maar ik heb zo mijn bedenkingen. 4 weken gecamperd en dit was de eerste camping waar ik mijn paspoort nodig had
1 nacht hier verbleven op een prachtige plek direct aan de Waal waar de schepen op zeer korte afstand passeren. uitzicht op de kermis in Nijmegen en heerlijk gegeten in de Brasserie naast de camping. Nu plek zat maar normaal gesproken altijd druk. komen nog wel eens terug denk ik

leuke rustige camping. Sanitair netjes maar frans (geen toiletbril, geen toiletpapier) UTAH beach goed op de fiets te doen maar ook st. Mère Eglise op de fiets gedaan. 2 nachtjes gestaan. prima camping verder
mooi grote plaatsen. Verboden voor honden maar zeker 10 camperaars met honden gezien. Heb ik niks op tegen maar haal het verbod dan weg of ga handhaven. Strand op 500 meter maar saaie boel. leuk voor een nachtje
thuis al de CampingCard laten komen en blij verrast hoe dit systeem werkt. ‘‘s middags op ruim 200 km deze plek uitgezocht voor de nacht en één van de nog 3 resterende plekken gereserveerd. om 19.30 uur gearriveerd en met de pas de slagboom door. Nog 1 plek open en die was dus voor ons. Heerlijk om ‘s avond niet te hoeven zoeken. Lawaai van brug valt alles mee. relaxte plek
prima overnachtingsplek en veel geleerd over de melkveehouderij. lekkere ijscoupe gegeten
één overnachting gedaan. zeer krappe plek omdat deze gedeeld werd met een andere camper maar niet voor de halve prijs….. Voor bezoek aan Bordeaux prima maar voor verblijf matig.
zelf plekje zoeken. bloedheet dus mooi onder een boom. Sanitair mag vervangen worden.
Sitecode: 20190
grote plaatsen. Strand dichtbij maar voor de rest erg afgelegen van dorp etc. De meeste doucheknoppen geven maar 3 seconden water dus je moet je met één hand wassen. Later gelukkig één gevonden die 15 seconden gaf. Betaling verliep moeizaam. Eerdere aanbetaling werd bij aankomst niet verrekend dus contant volledige bedrag betaald. Bij herberekening (na overleggen betalingsbewijs aanbetaling) kon de restitutie alleen per bank teruggestort worden.
Prima plek voor een (fiets)bezoek aan Passau. ‘s Nachts rustig, nagenoeg geen verkeerslawaai. Geen voorzieningen maar gratis dus logisch. Wel komt er ‘s ochtend een bakkertje langs
eindelijk de CampingCard weer eens kunnen gebruiken! Mooie nieuwe camping met alles goed voor elkaar, heb alleen geen WiFi kunnen ontdekker. Op de fiets naar Regensburg. Mooie tocht en leuke stad. zondag naar een brandweerfeest in Manning geweest. Heel gezellig!
als je voor de receptie even via je telefoon inlogt scheelt dat €5 per nacht maar de juffrouw achter de balie regelde het ook even op haar PC. Dan toch nog €35 in het laagseizoen. wij zijn hier al vaker geweest. keurig sanitair. Op de fiets naar Wertheim maar kan ook lopend in een half uurtje. is wel de moeite waard
best duur €16. stroom apart €0,90 per kWh. vrij krappe plek en verder geen faciliteiten. wel dicht bij de stad. wij kwamen vroeg in de middag aan enneagram er nog plaats. paar uur later vol.
Prachtige locatie in een rotsachtige omgeving. Altijd een windje dus bij hitte heerlijk maar bij veel wind de boel goed tuien. Strandjes in de buurt en dorpjes op loopafstand. Sanitair prima voor elkaar, WiFi waardeloos en ook de 4G bereikbaarheid laat daar te wensen over. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
prima plek voor een overnachting. wij hebben hier niets negatiefs over te melden. ‘s nachts doodstil. leuk dorpje op loopafstand. gratis plek en 4x gratis stroom. toen wij aankwamen stond er 1 camper. Beïnvloed door eerdere reviews waren we wat angstig om hier te blijven. later kwam de CP helemaal vol. Aanrader voor doorreis

mooi plekje aan het meer maar voor de rest zeer matig. eerdere review met vergelijking naar oude DDR camping klopt wel. Alle gebouwen gesloten en of vervallen. stroom met zeer lange kabel met verloop want CEE is nog niet doorgedrongen. Sanitair oud maar gelukkig wel redelijk schoon. Als boiler leeg is geen warm water. capaciteit veel te klein. lozen toilet op 800 meter, dus met de fiets. Toegang nogal omslachtig met gesloten hekken.
leuke plek vlakbij Dresden. Bus stopt voor de deur. Dresden zelf viel ons wat regen. Bij inchecken ontvingen we een aantal douchemuntjes. WiFi werkte niet maar ddar leek men zich niet zo druk om te maken.
mooie rustige camping. nieuw sanitair. toiletten ook nieuw maar “unisex”. camping was eigenlijk vol maar we konden nog een klein plekje voor 2 nachten direct aan het beekje krijgen. idyllisch! Meissen (3km) is zeer de moeite waard en een fietstocht naar Riesa (ca30km) langs de Elbe is ook niet verkeerd
3 nachten op de camping verbleven en 2 dagen, met de prima busverbinding, Berlijn bezocht. De eerste dag ook nog met de fiets naar Potsdam gereden, ook zeer de moeite waard. Zeer rustige camping. Stroom incl dus niet per KWh zoals vermeldt in de omschrijving. Douche ook incl. De muntjesautomaat is buiten gebruik. Lekker ruime plek

heerlijk rustig en zeer behulpzame en vriendelijke receptie. slechte paden en betalen voor de douche bij een prijs van €29 per nacht vind ik wat teveel van het goede. Van hieruit op de fiets naar Hannover, Hildesheim en Schloss Marienburg geweest. prima plek verder
prima goed verzorgde en vooral goed georganiseerde camping. 3 nachten gestaan voor €76, 2 personen + camper. Deze tijd inderdaad vrij veel jonge gezinnetjes maar geen probleem. Het meer is schoon maar je moet eerst door veel planten zwemmen voor het “vrij” is. Daarom is een zwemsteiger geplaatst. Het viel ons op dat het seizoen nu al bijna ten einde is. Deel van de camping al dicht en de verhuurtenten werden al gedemonteerd. Verder prima plek
rommelig maar voldoet als camperplaats. Ik begrijp niet dat een beheerder/eigenaar er niet meer aan doet om het wat aantrekkelijker te maken. Toilet en douche nog steeds gesloten. Waarom zou je zeggen? Bakkertje toeterde al om 7.56 uur. Vroeg maar lekker. Stadje bezocht. Zeker de moeite waard

mooie goed onderhouden camping met prachtig sanitair met oa regendouche en veel ruimte. leuk zwembadje om even af te koelen. wij stonden op het campergedeelte voor één nachtje. perfect voor doorreis
leuke camping direct aan het Gardameer. prima en schoon sanitair. winkeltje en klein restaurant. ideaal voor watersporters en fietsers. plekken ca 60m2 net mooi voor onze 7mtr camper. mooi strandje voor de deur met prachtig uitzicht

Prachtige plek met prima voorzieningen. Net geen 10 omdat ik vind dat je niet zou moeten kunnen reserveren. De hele rij waar wij stonden was op onze vertrekdag (3.7) gereserveerd voor een groep. Dichtbij de leuke stad. Zeer de moeite waard!
Mooi en grote camping. Hadden een ruime plek voor €25 per nacht. Voor een camping valt mij dat mee. Mooi sanitair maar eindje lopen. Met de fiets rondje Schwerinersee met bezoek aan Schwerin zeer de moeite waard
Omdat in een vorige beoordeling stond dat je reserven moet eerst maar even gebeld voor een overnachting van zaterdag op zondag. Bleek tot dinsdag vol gereserveerd te zijn. Hmmm, mijn inziens niet camperplaatswaardig als je alleen op reservering kunt komen.
Topplek voor de camping met eigen picknicktafel en makkelijke toegang tot camping en sanitair. Lekker zwembadje om even af te koelen. Strandje camping stelt niet veel voor. Fietstocht rondom Plöner See viel wat tegen, veel langs drukke weg of dwars door bos met weinig zicht op het meer. Plön is ook leuk stadje. 2 nachten gestaan
3 nachten gestaan. Mooi gelegen aan het wad. Op de fiets naar Husüm en Friedrichstadt geweest. Ruime plekken. Redelijk sanitair. Direct om de camping verder weinig te doen maar een heerlijke rust als je dicht bij het wad gast staan
Mooie schone en grote Camperplaats. Werkt met pasje wat je bij de slagboom koopt en waarop ook je stroomtegoed op kunt waarderen. Heerlijk gezwommen en gedoucht in zwembad er naast en het meer rondgefietst. Ivm. De Corona waren de plekken om en om afgezet waardoor de locatie voor meer dan de helft gevuld kan worden. Zeker een aanrader
Prima plek maar voor een camperplek flink aan de prijs. Wij betaalden €24,50 voor een overnachting waarbij gezegd werd dat de (elektrische) kachel niet aan mocht. Overigens zeer vriendelijk personeel