@MargaEngelbrachtBruntink
- 2018
- Fiat Ducato Ducato
- 2001
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie plek om het stadje te bekijken. Wij kregen onze borg wel terug. Hebben voor de zekerheid met een creditcard betaald. Geen enkel probleem. Wij betaalden voor 1 dag met stroom iets van 17 euro. Rustige plek alleen geen water maar dat hoeft voor ons ook niet. Stadje vond ik rommelig alle bezienswaardigheden liggen uit elkaar. Met fiets geen succes door keien en de hoogtes in de stad.
Als ik geen * hoefte te geven deed ik het ook. Wat een bende. Vies en oud. Het sanitair is vooroorlogs. wij betaalden 11 sept 40 euro moet je ook het douchen apart nog betalen. Je wil daar niet douchen dus dat scheelt weer. Je staat op stalen roosters. Het enigste pluspunt is het restaurant aan de overkant. Gewoon geweldig. Die krijgt 5 *
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

vriendelijk ontvangst. Zelf een plek zoeken. zwembad. Goede prijs. Italiaans restaurant ernaast. Goede pizza.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een hele nette camping. Waarschijnlijk is het sanitair vernieuwd want dit was super luxe. De douche ruimte heeft apart een wastafel en toilet. Super mooi. Aan de andere kant zijn allemaal toiletten apart. wij betaalden 42 euro 2 pers + hond. Mooi stadje op loopafstand met veel horeca. Je kunt de Konakaart gratis op de camping krijgen. Hiermee kun je gratis met openbaar vervoer.
We kwamen laat op de middag vanuit Frankrijk aan. We hadden ons laten lijden door de website met aanprijzing van het geweldige restaurant. Haxe schnitzel regionale gerechten. Dit was echter niet aan de orde. Een kantine wat leek op een bejaaardensoos. Ons hondje wat bij aankomst geen enkel probleem was mocht later niet naar binnen. We voelden ons op alle fronten misleid en zijn een deurtje verder gegaan. Iets verderop ligt een geweldige camping.
Wij zijn één nacht gebleven en betaalden met hond 36 euro. Het restaurant en de biergarden zijn maandag en dinsdag gesloten. Het ligt aan een meer. Toen wij er waren (maandag) was het erg rustig en er was genoeg plek. douchemunt 1 euro. Wasmachine en droger 4 euro. Het gras was te hoog waardoor veel insekten. Je kon niet buiten zitten door de muggen. We zijn de volgende dag zo snel mogelijk vertrokken.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden