@Margarete04
- 1992
Haardthof is uitgesloten! Verder ben ik het eens met de vorige bezoeker. Hoewel vandaag, 1 mei, bijna alles volgeboekt was.
Goed onderhouden, prachtig gelegen en ruime camping. Helaas bevindt de camping zich momenteel midden in een bouwput. Met de bijbehorende geluidsoverlast.
Overnachten is niet toegestaan!
De camping lijkt uitgebreid te zijn, met name tegenover de afvalstortplaats. Er zijn vijf extra plaatsen naast het kleine parkje. Het is erg mooi en ligt in een groene omgeving.
Prachtige, verzorgde plek met alles wat je nodig hebt. Supermarkt in de directe omgeving. Helaas, vlak naast een doorgaande weg.
Helaas staat de CP niet op het opgegeven adres, maar in Hallein, tolpoortpromenade!!! We hebben lang gezocht... want de routegids werkte ook niet.
Schoon en goed onderhouden. Veel per dag Operatie. Spelende kinderen, voertuigen en natuurlijk de trein. Maar 's nachts rustig. We voelden ons op ons gemak.
Voor één nacht is het prima. Ik vind de verscheidenheid aan winkelmogelijkheden vlak naast de deur geweldig. We zouden op elk moment terugkomen.
De plaats is echt niet aan te raden. Aan de ene kant sta je voor hopen aarde, aan de andere kant zie je vrachtwagens. Om nog maar te zwijgen van het lawaai. Mooi is anders 😕
Kan het er alleen maar mee eens zijn. Aanbevolen als het schaduwrijk is moet 's nachts stil en stil zijn. Waren de enige camper. Het is eigenlijk zonde 😕.
Zeer mooie en rustige parkeerplaats. Ruimte voor veel en zelfs grotere Campers. Zeer mooie stad.
Uitzonderlijk mooie plek. Zeer rustige locatie. Bekijk gigantisch.
Helaas is deze CP vanwege bouwwerkzaamheden niet meer beschikbaar 😕
Ik kan het alleen maar eens zijn. Het koekje is een droom. Natuur en rust, gewoon om van te genieten!
Zeer idyllische en rustige locatie. Gewoon rusten en ontspannen. Geweldig 😃
Waarschijnlijk is de CP niet meer actueel. De afvoer is defect en afgesloten. De aangewezen plekken zijn deels overwoekerd door struiken. Hebben parkeerplaatsen gebruikt. Anders zeer rustige nacht.
Helaas heet de plaats niet Laussig maar Bad Düben. Werden alleen gevonden op basis van de mobiele telefoon. Verder klopt alle informatie 😄. We kunnen het alleen maar aanraden.
CP niet meer gratis. Vergoeding is € 7,--, momenteel ook gesloten wegens bouwwerkzaamheden.
Zeer mooie plaats, super rustige omgeving. Heb ook een plek. Achter onze stacaravan grazen Schotse hooglanders.
Heel mooi en verzorgd. Rustige omgeving hoewel in het midden van de stad. Alleen om aan te bevelen.
Zeer mooi uitzicht op bergen en kasteel. Vrij rustig en idyllisch. Zonder comfort. Toch aanbevolen.
Plaats ligt naast een zeer drukke weg. Nog steeds rustig 's nachts. elektriciteit gratis. maggie
Eigenlijk lekker rustig, alleen de kerkklokken en het roepen van de duiven 's ochtends een beetje vervelend. Niet specifiek als parkeerplaats voor stacaravans toegewezen. Een aanrader voor een overnachting.