@Margaritaned
- 2020
weg er naar toe was te stijl en glad. helaas wij zijn doorgereden
Sitecode: 19788
schone rustige fijne plek allerlei tuinen te bezichtigen stroom werkt goed. toilet, verder geen faciliteiten restaurant l
super. schoon goed georganiseerd rust, alles aanwezig voor camper sluit mij voorgaande reviews aan
een parkeerplaats achter het restaurant. aan een zeer drukke weg. eten was matig. kreeg eerst bedorven wijn. we zaten buiten en konden elkaar niet verstaan vanwege de drukke weg wr zijn direct doorgereden naar een rustige camping 8 min verder
Heerlijke ruime rustige plek op gras. Fijne gastvrije ontvangst wij stonden aan de achterkant, hier geen hinder van de tochwel drukke weg. grijs water mag je, indien het geen chemicaliën bevat, in het gras laten lopen wc kan je in Koping legen. water is aanwezig.
wij kwamen op de boerderij niemand die ons te woord sprak ook de werknemers niet. zag geen camperplaats
prima net loos punt voor grijs water en toilet. kraanwater is aangesloten en werkt voor vers water
heerlijke rustige omgeving en plek wij zijn iets doorgereden en daar gaan staan wc erg vies
heerlijk in de natuur rustig mooi aan het water.
goede ruime plek geen faciliteiten, wel prullenbak betalen vie de app qr scan wij zijn naar de top gereden. prachtige wandelmogelijkheden
parkeerplaats van het ski centrum rustig tussen de schaapjes en koeien mooi uitzicht heerlijk rustig geen voorzieningen wij stonden aan de bosrand leuke wandelmogelijkheden
heerlijke rustige ruime plek aan de rivier. geen faciliteiten alleen natuurlijke wc verkoeling in het water voor de hondjes wel aan de lijn snel stromend water
vlak langs twee wegen geen voorzieningen wij zijn verder gereden
prima service plaats. achter de burger kan je toilet legen en aan de voorkant van het tankstation lozen en water tanken. waar je water tankt ligt een.put
de nostalgie van natuurlandschap is voorbij, nu gerenoveerd tot betaalde parkeerplaatsen overvol, heel druk van komen en gaan van auto's van mensen die even naar het meer gaan dreun muziek veel herrie tot savonds laat hele fijne leuke hondenzwem plaats toilet met code. die krijg je na betalen met de parking app
heerlijke rustige mooie plek Fijne wandelmogelijkheden geen faciliteiten
heerlijke ruime rustige schone plek. natuurlijke bosrijke omgeving met vele wandelmogelijkheden. Meer om te vissen en zwemmen met prachtige lelies Wij stonden alleen met verderop wat tentjes. zelfvoorziend wc aanwezig
fantastisch. rustig, ruimte, aan de zee geen faciliteiten
heerlijk rustig vriendelijk mooi uitzicht toilet is het enige eten niet meer mogelijk
fijn ontvangen op deze mooie goed onderhouden rustige camping. goed schoon sanitair eekhoorns en spechten maken het compleet
heerlijk vrije plek aan de rivier. zeer mooi geen faciliteiten op zondag veel dagjesmensen met veel verkeer. restaurant top geen internet
een heerlijke plek aan het water. zeer vriendelijk ontvangst in het familie bedrijf. fantastisch eten op een mooie plek. goed bier vanuit de omgeving. de weg snachts acceptabel. een groene wand dempt.
het gaat hier om camping luca. begin of einde van de brug. fantastisch. ruime vrije plekken, prachtig uitzicht, rustig. allerlei activiteiten die je kan doen. prima sanitair
Sitecode: 51985
heerlijk rustig onderkomen. vriendelijk gastvrij schoon sanitair vlakbij het dorpje de meren zijn geweldig
prima camping. schoon sanitair. fijn je eigen plekje zoeken. wij stonden achterin onder de dennenbomen. heerlijk windje en weg van de drukke weg.
Fijne camping, gastvrij, vriendelijk. schoon sanitair, ruime plaatsen. 34 euro per nacht voor seizoen restaurant lam besteld was ronduit slecht.
Heerlijk rustig onderkomen tussen de koeien en geitjes die liefdevol met elkaar leven en verzorgd worden. vriendelijke eigenaar
geen overnachting we moesten na zonsondergang weg
geweldige plek. rustig, alles voorziend. betaling digitaal niet gelukt
klopt. graag aanpassen
kleinschalig 5 plaatsen. zeer vriendelijk ontvangst van Astrid en John. prachtig sanitair. vrij uitzicht over de velden. rustig we komen terug als we in de buurt zijn dank voor jullie gastvrijheid
mooie rustige plek. zeer vriendelijk eigenaar. wel aan de prijs 37 euro twee nachten
heerlijk rustig, prachtig aan het water en bos. geen faciliteiten. en idd ongeveer 300 m verder rijden.
wij hebben ook op de parkeerplaats aan het water gestaan. prima plek rustig prachtig uitzicht over het meer en bergen. 50 nok of 5 euro in de blauwe bus aan het inderdaad lege pand, wordt verzocht te betalen of met de app. prullenbak is de enige faciliteit.
mooie plek, parkeerplaats overdag erg druk, veel voorbij razend verkeer aan de overkant van de weg mooie wandeling gemaakt in prachtige natuur weg van de weg. geen faciliteiten
heerlijke plek. overdag veel dagjesmensen. na 20.00 uur alleen de campers. prachtige wandeling. heel stijl omhoog via keien in trapvorm zo'n 450 m naar de top. beloond met prachtige vergezichten. minder stijlen weg terug. goed te doen. geitenkaas en geitenworst gekocht. geheel zelfsupport.
prima plek om te staan. mooi uitzicht tegenover de parkeerplaats andere kant van de weg kan je staan. wij verbleven een nacht snacht rustig.
geen toegang tot de cp. alleen parkeerplaats waar je hoed kam staan geen faciliteiten.
niet te bereiken. geen camperplaats
fantastische locatie. rustig, ruim. .na 18.00 uur dagjesmensen weg. schone wc met warm water
prima stek aan het water. uitzicht op vele voorbijgaande boten. rustig. water tanken niet lozen.
super om zowel water als wc te lozen. klep open doen. bij de tennisbaan netjes en functioneel mogen er meer van komen.
prima stek. gewone auto's die blijven staan lopen de hutten tochten in de bergen. easy app lukte niet. dus 5 euro in de bus gedaan. heerlijk de beek. Fijne wandeling. wc niet oké, vies. afvalbakken vol.
zeer gastvrij. rustig. prachtig schoon sanitair. geweldig uitzicht op de bizons.
Sitecode: 19254
goede plek om het chateau te bezoeken. zeker de moeite waard. verder aan drukke weg veel lawaai. snachts rustig
Rustige plek met uitzicht op de wijnvelden. niemand aanwezig . mooie plek uitgezocht. wc en douche. wc lozen in de aanwezige wc. grijs water in de put linksachter naast het wc gebouw. putdeksel in het gras. 9 euro smorgens betaald bij de marie. Fijne tussen stop
mooie rustige camping. prachtige beschutte ruime plaatsen. mooie volwassen bomen. net verzorgd sanitair. elektriciteit aanwezig. lozen en laden water ook cp toilet. bij ons verblijf waren we alleen. we zijn gewoon gaan staan. even de zeer vriendelijke eigenaar gesproken. 13,50 in de box gedaan bij vertrek.
prima cp locatie. water betalen, lozen. geen elektriciteit wij stonden onder de bloeiende lindebomen. de geur en zoemende bijen en hommels. fantastisch. leuke wandeling museum aanrader.
mooie natuurlijke omgeving. tussen en onder de naaldbomen rustig ruime plekken aan de stroom, beek. automatisch inchecken. heel weinig internet verbinding uitzicht op de bergen
geweldige plek. rustig alle cp voorzieningen aanwezig. wat fijn dat steden dit creëren.
Geweldige plek. Rustig, Prachtig uitzicht over de wijnvelden. Zeer hartelijk welkom van Pascha die samen met zijn vrouw en fam. de quinta beheerd. Heerlijke fantastische wijn proeverij en rondleiding. Drinkwater uit eigen bron. Passie en liefde voor het bedrijf is zo mooi en voelbaar. We komen zeker terug in de herfst.
alles aanwezig voor een camper. aan drukke weg dag en nacht. einde van de camping iets rustiger maar dan veel honden geblaf. goed voor de stad bezichtiging.
rustig op de boederij. wij waande ons in westfriesland. vier ruime c plekken. met stroom. een douche en wc met vijverwater. de kust is geweldig.
beveiligde cc. grindplaatsen. water tanken en lozen. veel geluidsoverlast van aan de ene kant een drukke weg en andere kant veel vliegtuigen vlak over de cc heen. wij zijn snel vertrokken.
stilte, rustig, midden in de natuur. schoon, mooi. sluit 31 mei.
heerlijk onderkomen. onder de bomen. rust en alle gemakken voorzien. goed schoon sanitair. lopen half uur naar centrum
prachtige rustige cp. mooi uitzicht over de omgeving en de gieren vliegen af en aan. water en lozen heerlijk gegeten in het plaatselijke restaurant.
heerlijke plek vlak bij mooie wandeling in de casa lio robos. een kloof van 24 km in gedeelte te bewandelen. rustig, water, lozen. hout fabriek geeft wat geluid
Fijne schone rustige plek in een dorpje. water wc. douche was buiten werking. heerlijk wandelen tussen de velden met allerlei verschillende bomen. olijf, abrikoos, vijg, dadel en walnoot. buiten alle bloeiend om. uitzicht op de bergen en ander dorp. klein winkeltje aanwezig.
aan een weg en snelweg zo dichtbij veel herrie. wij zijn doorgereden
vriendelijke behulpzame persoonlijke service. schoon en net. via de achteruitgang met 5 min bij de trein. 45 min san Sebastiaan en 1,5 uur bilbao voor deze tijd rustig
verharde plaats zonder faciliteiten. bij een parkje. openbare toiletten moet je ff zoeken. richting de kerk lopen dan kom je zo onderweg tegen. goed voor doorreis een nacht
rustige plaats in bosachtige omgeving vlak bij een meertje stroom en water en standplaats 9 euro. betalen bij de jngang met pas. bomen zelf openen.
prachtige omgeving. heerlijk rustig direct aan een mooi kastanje bos. vriendelijk ontvangst. goede wijnen. schoon toilet. verder geen voorzieningen
heerlijke cp plek aan de haven met velen boten. vier cp plaatsen. wij stonden alleen. de drukte van de zeilweken jeugd en afsluitingen van het seizoen waren reeds afgesloten. prima schoon net verzorgde sanitair lozen wc kan, grijs water niet. er zijn drie haven. de middelste met de rood groene boeg bij de ingang is voor cp. zeer vriendelijke havenmeester. aan de overkant van de ingang een prachtig natuurgebied.
net zorgvuldig cp. vriendelijk ontvangst. een paar cp de rest parkeerplaatsen er zijn te veel cp plaatsen op een relatief kleine plek. faciliteiten keuring net en schoon. cp ligt langs een doorgaande weg. veel laagvliegende vliegtuigen
prima plek. tussen de fruitbomen en vrij grasveld.helaas erg veel geluid van de snelwegen en vliegverkeer. wij zijn verder gegaan.
prima plek. rustig, ruim.
een plek aan de weg en vliegverkeer voelde niet als een veilige plek. wij zijn weggegaan
fantastische rustige prachtige plek. midden in het bos.in een. authentiek dorpje. zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. we zijn drie nachten gebleven. heerlijk gewandeld, genoten van rust ruimte en natuur. douche en sauna worden houtgestookt en mochten we gebruiken. heerlijk en zeker op.een regenachtige dag. de eigenaren hebben muziek gespeeld. fantastisch. plek om zeker terug te komen.
heerlijke rustige plaats aan het water. wij stonden met nog een camper. afvalbak dicht wc is aanwezig, een droge. rust natuur ruimte Fijne energie helaas zijn wij eerder weggegaan vanwege de hoeveelheid muggen
rustige plek aan de Oostzee. geen voorzieningen alleen wc en prullenbak. fijn grasveld waar je kan staan. leuke kleine wandelingen in de omgeving.
heerlijke plekken. 5 in totaal. aan de ene kant de boederij waar je producten van de omgeving en de boederij kunt kopen. er loopt wel vlakbij een weg. weinig verkeer. zeer vriendelijk ontvangst er is water elektriciteit en een wc een soort hoelahoop.
mooie plek aan de Oostzee. in het hoogseizoen snel vol. de buitenring plaatsen staan prachtig.
fantastische plek miden in het bos. heerlijke prachtige wandelingen te maken geen faciliteiten
vriendelijk en een fantastische omgeving, plaats. rust meteen vanaf de snelweg. wij stonden alleen met het vee top plek voor wie van natuur en rust houdt
prima goed verblijf. rustig kleinschalig goede sfeer schoon en vriendelijk.
heerlijke cp. ruim.schoon en rustig. openbaar vervoer prima en een heerlijke winkel met streek producten om de hoek
Mooi gelegen in het bos. heel rustig. sanitair basic, super schoon. Kitty de beheerder is zeer gastvrij, Vriendelijk en hulpvaardig. mooie camperplaatsen. en ja nr. 20 de mooiste.. wij waren begin mei en konden hier staan. plek om te onthouden .
ruime opzet in het groen. op loop afstand naar een schatting prachtig dorpje. echter helaas naast een drukke weg. veel verkeer overlast zowel overdag als snachts.
prima camping. mooi sanitair vriendelijke ondersteuning. helaas geleden aan een drukke weg. veel overlast zowel overdag als snachts van verkeer.
prima schone camping. niet veel te beleven in de omgeving. van en naar de boot een goede stop. helaas een motorcrossbaan in de middag actief. veel herrie hiervan.
prima rustige plek met uitzicht op het haventje en zee. schone wc en buitendouche alleen overdag open. bij benzine pomp kan je water tanken. lidle om de hoek zo ook de bus naar het centrum. bij onze buren zijn snachts de fietsen van de camper gestolen schijnt vaker hier te gebeuren.
prachtige ligging groot grasveld. uitzicht op de bergen. weg hoorbaar snachts stil. wc op 5 min lopen aanwezig donatie gedaan voor verdere ontwikkeling van de camper plaats. mooie wandeling vanaf de staplaatsen. de hei stond in bloei, velden vol. prachtig. bij de farm kan je deer vlees kopen. midges helaas erg veel
Sitecode: 72077
parkeerplaats op een zeer druk verkeerspunt. twee highlights gaan hier heen. loops en distilleerderij. 6 plekken met water en elektriciteit. dat is prima. sanitair beneden de maat. zeker voor 28 pond geen inzicht op de zee heerlijke pup in de buurt op 10 min lopen.
prima camping. veel camper plekken. schoon vriendelijk. 28 pond in de zomer en reserveren noodzakelijk
een te kleine plek niet geschikt voor campers. ook niet verderop en de twee aansluitende waren vol als je door rijdt aan de linkerkant een camperplaats. sta je ervoor in het weiland bij de koeien en prachuitzicht opde bergen van Sky. de weg over en je bent op het strand.
heerlijke plek. mooi uitzicht. inmiddels eigenaar veranderd, zoon en niet de bedoeling hier te staan. we mochten een nachtje blijven
prima plek voor een nacht. iets te drinken bij de pub en dan krijg je en bonnetje om te ogen staan. toen wij er waren waren er viswedstrijden. nauwelijks plaats vrij. maar na 22.00 uur was alles vrij en rustig. water tanken even bij de bar vragen. verder geen faciliteiten
heerlijke rustige ruime omgeving en camper plaatsen. rust en ruimte
een parkeerplek bij een supermarkt.waar je niet mag staan. drukke straat. 5min verderop Gabrielles Fishery. perfecte plaats schoon sanitair, overdag vliegverkeer. voor 5 pond heerlijk kampvuurtje
je mag hier niet met je camper staan we konden terug. indien wel het stonk er naar afval
fantastische rustige mooie plaats. geweldig uitzicht over de zee. heerlijke wandelingen geen voorzieningen op de plek en nabij gelegen dorpje
prachtige omgeving en plaats. sanitaire voorzieningen matig
geweldig rustig mooi uitzicht.
rustige plek aan het water. prachtige natuurgebied heerlijk wandelen. geen faciliteiten.
in april hier goed te vertoeven. nog rust en ruimte. aan het water heerlijke plek.
ik weet niet waar de voorgaande geweest zijn maar deze plek is op een industrieel plaats.
Fijne rustige plek. midden in de natuur aan het water. wij stonden aan de waterkant in het prille voorseizoen alleen geen voorzieningen. in zomer sta je op de parkeerplaats
heerlijke rustige plek vlak bij een meer. geen faciliteiten. heerlijk in de rust en natuur.
goede rustig gelegen plaats. goede voorzieningen voor campers. dichtbij stadje. heerlijk gegeten. prima tussenstop.