@Mari1607

2023

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Sitecode: 91994

Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie camperplaatsen, alles aanwezig, ze hadden open dagen en er was 2 dagen feest met muziek en hapjes in de nieuwe café , grandioos! Leuke fiets routes , aanrader richting Roermond, en langs de Maas richting Baarlo , we komen zeker terug !

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk weekend gehad, het ontvangst was super! Alles werd netjes uitgelegd onder het genot van een bakje koffie wat wordt aangeboden. We hebben er Moederdag gevierd met de kinderen en kleinkinderen, zoveel speelgelegenheid voor de kids, je hebt ze niet gehoord! Mooie staanplaatsen, douche en toilet netjes. Leuke fiets routes in de buurt richting Heusden en Loonse en Drunense duinen, aanrader!

Top weekend gehad, vriendelijk ontvangen, mooie ruime camper plaatsen, super netjes sanitair en afwas gelegenheid, mooie fiets routes richting Heusden , zowel door het dorp als langs de maas, zeker voor herhaling vatbaar, wel vroeg wakker vanwegen de haan maar dat mag de pret niet drukken ! Groetjes Janny en Mari

Vriendelijke ontvangst, heel mooi centraal gelegen om naar Delft en Rotterdam te gaan met de fiets , last van vliegtuigen valt mee, toilet netjes, leuk om wat eendjes, poesjes en koeien te zien rond de boerderij, aanrader hier!

Vriendelijke eigenaar, mooie grote plaatsen, lekker rustig, leuke fiets routes in de buurt, je kunt direct vissen aan de Maas, alleen de toilet cabines mogen beter schoon gemaakt worden, vandaar een ster minder.

Goede ontvangst, eigenaar zorgde ervoor dat we de EK Nederland - Turkije samen in de bar gezellig konden kijken , we kregen bij iedere Nederlandse goal een lekker borreltje, ook een gezellig terras aanwezig om buiten te zitten bij de bar, nette douches en toiletten, leuke vakken met boompjes, mooie wandel routes, dorp op loopafstand, eigenaar zeer behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zeer goed ontvangen mooie plaatsen schoon toilet en douche