@Maria1951
- 2008
September 2026
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping. Zwembad en plaatsen klein. Lekker dicht bij Dole. Personeel erg vriendelijk. Na noodweer reed gelijk een golfkar over de camping. Later kwamen de mannen terug met een auto met aanhanger om alle takken die tijdens het noodweer los geraakt waren op te ruimen. Kom hier zeker terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mei 2026
Inderdaad gedateerd maar de rust is hier geweldig evenals het zwembad. Er zijn hier naast gewone toiletten van die ouderwetse Franse toiletten. De eigenaresse is net zo vintage als het sanitair gebouw maar o wat een lief mens. Ik kom hier zeker terug.
Voor de eerste keer op deze camping. Na de lunch kwam Sophie langs een was meteen behulpzaam om een plekje te zoeken waar ik ontvangst had met mijn schotel. Dat is gelukt. Zwembad is top. Douches lekker warm. Om de camper veel schaduw die ik echt nodig had omdat het prachtig weer was. Helemaal niets op aan te merken. Kom hier zeker weer.
Prima camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Mooi zwembad.
De camping is prima. Verouderd sanitair maar schoon. De bakker heb ik nog niet gezien maar voor de klandizie hoeft hij niet te komen. Ca.10 plaatsen bezet. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Vroeger kon je op de camping rijden en dan moest je je melden als er iemand in het kantoor was. Goed geregeld. Nu kom je tussen 12.00 uur en 15.00 uur de camping niet op en kan je voor poort wachten. De meesten rijden door. En terecht.
2023
Ik heb er 12 september gestaan. Eigenaar was super vriendelijk. Formulier ingevuld en kreeg een complete uitleg hoe ik per fiets de stad in kon komen. Zwembad was prima. Douches waren schoon en toilet heb ik niet gebruikt. Prima camping om nog een keer te gaan.
De camping is prima. Het zwembad is prachtig. Maar om er te komen is een feest. Ik ben niet zo goed te been en het is een hele wandeling naar het zwembad. Met wandelstok is het te doen maar het is mij te veel lopen. De mevrouw van de receptie is erg vriendelijk. Brood bestellen bij de winkel naast de receptie dus hoe dan ook 1x per dag die wandeling. Jammer want het ligt er prachtig.