@MariaBroeders
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Tot volle tevredenheid. De plaats is goed. Er komt weinig verkeer langs. Maarrrrr….. vooral de eigenaar is supervriendelijk. We hebben s’middags daar gegeten. Ook prima. Een aanrader dus. 👍🏻
Januari 2026
Vandaag gesloten. Jammer. De omgeving is prachtig.
De weg naar de CP is lastig te vinden, omdat op onze navigatie zandwegen vermijden stond aangevinkt. Maar toen we er eenmaal waren: GEWELDIG!!! We hebben geen last gehad van de honden. De beheerder was alleen vergeten een stokbrood voor ons mee te nemen. We zeiden dat het geen probleem was, maar hij sprong in zijn auto. hij bracht niet 1, maar 2 stokbroden voor ons mee en stond er op deze gratis te hebben. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Prachtige plaats, maar ook met een paar minpuntjes. Het uitzicht is mooi, maar bij veel regen (zoals wij hadden) is het spannend om weg te rijden. Maar het is gelukt. De tweede uitdaging is het vinden van de havenmeester om af te rekenen. Gevraagd aan degene die daar aan het werk waren en zo, maar heelaas.
Een geweldige camping. De ontvangst is aller vriendelijkst. Je mag zelf een plaats kiezen. Deze plaatsen zijn zo groot dat er gemakkelijk 3 à 5 campers op passen. Dus op een andermans bordje kijken is er niet bij. 😜 De plaatsen worden goed bij gehouden. Het sanitair en de douches zijn primitief, maar verder prima.
Het warme welkom én het afscheid van de eigenaren is hartverwarmend. Hoewel ons Frans niet zo goed is, was de wijnproeverij ontzettend gezellig en lekker. Er was ook nog een gezin uit duitsland. Als we ooit weer in de buurt zijn gaan we er zeker weer heen.
Wij voelden ons niet veilig. Erg afgelegen en buiten ons stond er nog een hele oude camper. Ik weet dat dat niet alles wil zeggen, maar ik ben blij dat we nu verder gaan.
2023
Na de eerste hobbel (we stonden aan de verkeerde kant die afgesloten was met een paaltje) hebben we heerlijk gestaan bij deze vriendelijke en gastvrije mensen. Wij hadden geluk, want toen wij er waren was er feest in Gramsbergen. Het leek wel carnaval. Het sanitair is prima en je kunt gebruik maken van wasmachine en droger. Je hoort de trein goed, maar ‘s nachts hoor je hem niet (of hij rijdt dan niet 😉)
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Wat een pareltje van een camperplaats. De 5 sterren zijn dik verdiend ook vooral met dit prachtige uitzicht. Maar ook de rust. De toiletgebouwen waren afgesloten, maar daar maar maken wij meestal geen gebruik van. We hebben alle faciliteiten aan boord. Komen hier graag nog een keer terug.