@MariaCampschreur
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
25-04-2019 Beetje krappe toegang. Redelijk vlakke plaatsen op kiezel/gras.
Vlakke plaatsen op grind. Beetje verkeerslawaai, verder rustig en schoon maar ongezellig. Sani eenvoudig maar werkt goed. Prima voor een nacht.
Sitecode: 61934
22-04-2019 Er staat een bord: overnachten 48 uur toegestaan voor bezoekers van het park. Scheve plaatsen, blokken wenselijk.
17-04-2019 hier overnacht. Ruime plaatsen bij bomen, redelijk vlak. Wat plaatselijk verkeer over de camperplaats. Geluid van doorgaand verkeer van de A138 op ongeveer 100 meter afstand. Sani kunnen we niet beoordelen maar werd veel gebruikt.
We stonden hier 29-03-2019. Grote parkeerplaats, beetje op de vlakte. Plaatsen voor campers niet aangegeven. We stonden alleen maar voelde veilig, lekker rustig geslaagd.
2018
Hier rustig gestaan en geslapen. Er was een toiletgebouw, ook bedoeld voor wandelaars/fietsers, maar dat was gesloten. Waarschijnlijk in de zomer wel open.
2017
Op 20 augustus 2017 hier een nacht alleen gestaan. Rustig inderdaad, maar wij vonden het een prima plek. Dierentuin niet bezocht.
Prima, rustige plek. Alleen gestaan na voetbalwedstrijd op het sportveld. Geen skate-activiteit.