@Marian-
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2008
- 2017
Leuke kleine plek tegenover de kerk. Volgens mij geen probleem om er een nachtje te staan alleen geen voorzieningen.
Wij zijn hier voor de 2e keer. De plek staat vol een volgens ons wordt de plek gebruikt om Spaanse camper te parkeren i.p.v. stalling. Overnachten op parkeerplaatsen in directe omgeving wordt overging wordt getolereerd. Carrefour, Lidl en Mercadona op 500 en wasmachines op 300 meter. Waar wij stonden super rustig zeker in de nacht en avond.
Prima plek en lekker rustig. Overlast van les motoren en lees auto's valt me. de nacht heerlijk rustig. Wij hebben hier 3 dagen gestaan zonder problemen en lekker dicht bij het centrum!
Mooie plek met stroom aansluiting. Helaas vinden en stel halve zolen dat ze als idioten de laden moeten gebruiken als race baan. Dankzij de avondklok was het na 22.00 uur rustig.
Een mooie camperplek vlakbij het oudecentrum. Op de dag wat verkeers geluiden maar de nacht stil. Zwembad in de buurt ook een aanrader. Zeer de mooie waard.
Heerlijke rustige plek met een grandioos uitzicht! Stroom €1 voor 9 uur stroom maar dat was veel meer bij ons 12. Leuk en interessant museum.
Een heerlijke rustige plek. Lozen van cassette en grijswater, stroom ook aanwezig voor de liefhebbers. Enige nadeel is dat er geen prullenbak is. Supermarkt in de buurt, wat willen we meer 😀
Heerlijk rustige plek bij een meer. vriendelijke mensen en heerlijke broodjes gerookte vis.
Goede plek voor een paar nachten. Geen probleem met de schotel gehad.
Een hele gezellige plek. Vladimir een man die graag een praatje maakt een heerlijk kookt. Douche wat oud en Oostblok uitgerust. wij hebben er 3 dagen gestaan met heel veel plezier.
Een gezellige kleine camping. begin september is nog erg druk. Vriendelijke gastvrouw die altijd klaarstaat om te helpen.
Vriendelijk ontvangst. Plek voorzien van grint water en stroom. Op de achtergrond hoor je wel de A3 maar voor ons niet storend!
Wij waren hier 10-4-2019 een hele mooie en rustige plek met zicht op zee. Heerlijk gegeten bij restaurant op het duin. Anrader!!!
Niet aantrekkelijk plek. onverzorgd. Sanitair zag er wel netjes uit. Spoor langs de plek erg rumoerig.
Leuke gezellige plek en mooie schepen voorbij zien varen.
Rustige plek en schitterend uitzicht op een meertje.
Een rustige plek ondanks dat je bijna aan de weg staat. Heerlijk gegeten super en hartelijk ontvangst een aanrader! Broodjes service aan de overkant.
Mooie CP een de rivier. Geen last van jeugd of stank van een fabriek. Wel heel veel last van een meeuwen kolonie in de buurt. Het gejank een geschreeuw de hele nacht door. Goede en snelle internet verbinding gratis.
Een mooie rustige camping ondanks de weg die er lands loopt. In de loop van de avond is er bijna geen verkeer. Sanitair netjes en schoon. Kleine keuken aanwezig met 2 magnetrons en een oven. Geen lossen van grijs water of cassette. Internet verbinding zeer slecht.
Sitecode: 19414
Super mooie camping maar in hoogseizoen bijzonder duur. € 36.85 voor een nachtje op een postzegel staan. De prijs voor 1 nacht maakt een lagere beoordeling.