@Mariavdb
- 2017
leuke camping met eigen strandje in mooie baai. leuk en vriendelijk ontvangst. Er is een gezellig barretje met klein restaurantje. Met de bus naar Almeria gaat heel makkelijk omdat de bus voor de deur stopt en 2 stops verder ben je in centrum. het hondje mag in een tas mee. Jammer dat fietsen hier geen optie is: veel te gevaarlijk.
prima camping, vriendelijk personeel. camping is direct aan de tussen zee( mar menor) Je hebt wel fietsen nodig om naar verschillende dorpjes te fietsen. supermarkt op ongeveer 4,5 km. Wij betaalden voor in januari 32 euro per dag. we bleven 1 week.
prima bewaakte omheinde camperplek met stroom, water en ledigen chemisch toilet en grijs water. poorten zijn ook afgesloten en je krijgt code van poort. paar plekken hebben veel schaduw. zeer vriendelijk ontvangst. Je kan prima met de fiets de stad in: veel fietspaden en je rijdt veel door parken. gemiddeld heen 13 km. zeer goed om Madrid paar dagen te verkennen: is echt de moeite waard🤗
Camperplaats gewoon te bereiken ma 16 juni 2925 6 plekken. camperplaats met stroom, water en plek om chemisch toilet te legen voor 10 euro mooi aangelegd terrein fijne ontvangst wij hebben 1 nacht gestaan ivm doorreis pyreneeen
weekend 13. 14 en 15 juni 2025 leuke mooie camperplek, geen voorzieningen ( is ook niet nodig) je kan van hieruit aantal leuke verschillende fietstochten maken over geasfalteerde jaagpaden. wij fietsten 3x 45 km. Een stukje was nu afgezet met buizen, kabels en bouwmateriaal . voor ons geen hinder maar weet niet of ze door de week hiermee aan de slag gaan en dat dat herrie maakt. wij komen hier zeker terug.
Wat n leuke camping. ook erg leuk voor kinderen met Pasen paaseieren zoeken
Sitecode: 20636
wat een gastvrijheid en warm ontvangst. TOP Erg leuke camping, ruime plaatsen en direct aan zee. wij hebben ons hier goed vermaakt. we waren hier 15 t/m 18 juni. 2024
Een heerlijke mooie plek mits je direct aan de middellandse zee staat. koude buiten douche , geen toilet Wel toilet lozing en water vullen. wij betaalde voor 2 nachten 40 euro en we mochten de laatste dag ook nog blijven tot in namiddag.
3 n gestaan: we werden gastvrij ontvangen met koffie en cake. Het is een boerderij camping met mooie grasmat en bij iedere plek een stuk kunstgras. Ruime plaatsen met stroom en water. Vuilwater kan geloosd worden middels slang. Het sanitair was nog gesloten maar chemisch toilet was bereikbaar. We hebben 4 dagen gefietst: prachtige omgeving!😀🌞
Leuke plek. Goed beveiligd, geen sanitair. Er is wel stroom 5 kWh voor 2,50
Camperplaats is aan de achterzijde parkeerplaats. Eenvoudige plek met grind. Het is wel op loopafstand naar centrum. We stonden gratis , met stroomafsluiting, omdat we met z'n twee het uitgebreide ontbijt daar nuttigden a 12,50 pp