@MarieanneLapon
mooie camping. heel proper sanitair. een mooie locatie. je kan daar goed wandelen en fietsen. waren zeer goed ontvangen. is wel een grote camping. hebben ons goed geamuseerd
is een heel goeie camping. heel rustig. mooie douches en wc. genoeg voor zo'n camping. dicht bij wandelingen. we waren daar heel goed ontvangen. ze presenteerden ons zelfs direct eten . je kan daar ook ontbijten. een echte aanrader
vind het heel goed gelegen. volledig gratis. heb wel geen sanitair maar dat is geen probleem als je een camper hebt. waar vind je dat nog? gratis elektriciteit. en mogelijkheid om water te nemen en afvalwater weg te doen en dicht tegen stad
de mensen zijn hier echt sociaal. maar vind dat dit goed is voor een nacht. weinig sanitair maar wel proper. je kan hier vissen maar heeft weinig wandelgelegenheid. geen restaurant of bar. we waren hier in mei. douchen kan je moeilijk. gewoon. afgesloten met gordijn. en veel te duur 130 zloty vind ik veel te veel voor wat je krijgt
een heel leuke camping. hebt alles wat je moet hebben. heel proper van sanitair. een goeie douche. voor herhaling vatbaar. je wordt ook heel vriendelijk ontvangen. kon goed Engels praten en gaf ons een hele rondleiding van camping wat we heel rof vonden. stonden alleen en de hond mocht zelf los rondlopen. hij deed zelf het hekken dicht. het is ook een mooie omgeving om te staan
een heel leuke camping. we zijn hier geweest in mei en goed ontvangen geweest. heel toffe eigenaars die meehelpen om plaats te vinden voor mobilhome . ze helpen ook mee voor het plaatsen van mobilhome om horizontale niveau te krijgen. hebben eigen spieen. Marek is een leuke man. helpt ook mee met elektriciteit. goed van sanitair en breiden uit. ook dicht tegen meer en kasteel. echt aan te raden. Enige minpunt. Honden mogen niet mee op kasteel.
een leuke camping. mooie sanitair en goed onderhouden. is verbonden aan een restaurant maar niet hondsvriendemlijk. je hebt een restaurant maar honden zijn niet welkom. vind wel als je een hond toelaat op camping dat ze ook mee mogen op restaurant. hebben anders geen eetmogelijkheid wat ik heel jammer vind.
geen aanrader. kwamen toe. er was een bel. niemand kwam opendoen. dus verder een andere campingplaats gezocht
een hele leuke camping. 110 slotties. heel goed van sanitair. alles inbegrepen. kan ook wandelen rond het meer. er is ook een klein strand aanwezig. je kan zwemmen in het meer. er is ook eetgelegenheid en heel honds en kindvriendelijk. heel vriendelijke uitbaters en kunnen ook goed engels praten. we komen zeker terug
is een heel leuke camping dicht tegen het water. hotel is erbij met zwembad. heel rustig. je kunt hier aangenaam wandelen langs het water. rivier en kleine meertjes. er is ook op 100m een strand voor kinderen