@MariekeS
Ik had geboekt op camping Luna en kwam per abuis op deze camping (partaccia 1) terecht (ligt ernaast en Google was niet precies genoeg). Luna is een kleinschalige en rustige camping. Partaccia 1 vond ik een vreselijke camping. Mega groot en druk. Echt enorm veel kinderen. Toiletten waren erg vies. Personeel in pizzeria onaardig. Geen aanrader wat mij betreft. Mij zullen ze er nooit meer zien.
ruime schone camping direct aan het meer. zwemmen vanaf strandje mogelijk. loopafstand (10 min) van gezellig cannobio waar je bootjes kunt huren. nadeel: erg veel kinderen en Nederlanders. geen Italiaan te bekennen…
schoon en nieuw. super vriendelijke beheerders. frisse ruime plaatsen op gras.?prachtig veilig fietspad naar fano. pad onder de weg en trein door naar strand met mooi strandpaviljoen met ligbedden (honden helaas niet welkom). enige minpunt is lawaai van auto’s en trein
ongezellig, lawaai van verkeer, sanitair verouderd, zwembad wel ruim maar achteraf in ongezellige hoek en veel chloor en tot slot mega veel muggen. geen aanrader
wat een gewèldige locatie! dat komt allereerst door de enorme energie en toewijding van gastheer Gianfranco. zelden iemand gezien die zoveel overheeft voor zijn gasten! brengt je naar nayer in de shuttle en haalt je op. geeft allemaal tips etc. de kartbaan is ook heel leuk met veel ruimte en kies je eigen plek op de baan. klein pintje van aandacht ( geen probleem hoor mij) is dat toiletten een stukje lopen zijn en dat er weinig schaduw is..
had gebeld of er plaats is. ik kon komen. eenmaal daar was er geen plaats. sowieso erg dicht op elkaar. een erg onvriendelijke dame bij de receptie. ben weg gegaan en naar de camperplaats op de kartbaan gegaan. GEWELDIG!! zoveel gastvrijheid en service en ruime plaatsen op de kartbaan.
Fijne plek met leuk restaurant/pub met live muziek . Achterop het terrein dus geen last van. Vanaf het grasveld mooi zicht op zee
Fijne plek op wandelafstand van Padstow. Zeer behulpzame eigenaar. Blokken geleend voor onder mijn wielen. Weinig plaatsen met elektriciteit. Hoger gelegen plaatsen mooi uitzicht, wel wat schuin. Aanrader
Prachtige ligging aan meer. Ruime plaatsen. Prachtige bomen en bergen als uitzicht. Zeer schoon en modern sanitair. Restaurant met prachtig buitenterras. Winkel met ruim assortiment. Echte aanrader!
Super lieve en gastvrije ontvangst. Breng- en haalservice met prive auto of taxi is goed geregeld (€30 retour per auto). Ik heb maar 1 nacht gestaan en kwam in het donker aan maar was over het terrein minder enthousiast dan andere beoordelaars. Weinig privacy en loslopende katten, honden en kippen. Heel landelijk en charmant. Met mijn hondje geen goede combi. 1 buiten douche met koud water.
Prachtig groot glooiend terrein. Ik was er medio sept. Veel plaatsen. Vrij kiezen. Shuttle super handig (hond mag alleen niet in shuttle terwijl ze wel in het park mogen. Niet handig...alhoewel je dan pas laat in park bent en het echt mega deuk is! Zorg dat je vroeg bij de ingang bent met fiets bijvoorbeeld. Sanitair camping prima.
Groot terrein met prachtige oude olijfbomen. In zomer heerlijke schaduw. Buiten seizoen wat donker. Ook aan een mooi strandje. Is echter publiek strand waardoor er hek om de camping zit. Gaf mij een opgesloten gevoel. Je hebt niet het puur natuur gevoel hierdoor. Sanitair prima. Winkel handig. Restaurant niet gebruikt maar ligt mooi. Ontvangst wat onpersoonlijk maar dat vind ik prima.
Ondanks dat alles eigenlijk wel ok was, vond ik het geen prettige camping. Ik kwam in het donker aan en had een plaats bij de ingang zonder uitzicht. Als je verderop staat met zicht op zee is het ok. Alhoewel dat maar 2 plaatsen zijn voor kleine campers (VW busjes)Het sanitair was verouderd maar ok. Strandje is erg mooi mer lekker barretje. Buiten seizoen helaas dicht.
Heerlijke camping. Prachtige baai en fijn strandje. Shutle naar Hvar ideaal. Het gevoel echt in de natuur te staan en toch alle gemakken bij de hand
Grote (stads) camping met grote plaatsen. Perfect sanitair. Ik was er eind september en had een plaats heerlijk bij het grote en mooie kiezelstrand. Bus naar split naast de deur. Leuk restaurant. Wel erg veel kinderen en kindrepeelplastsen.
Prima CP. Goed sanitair. Super aardige jongens die halen en brengen naar Zadar. Zwembadje fijn. Als je aan komt rijden vraag je je af of je wel ik bent. Onverharde weg. Achter industriegebiedje. Klopt helemaal. Fijne uitvalsbasis voor Zadar. Niet meer verwachten. Je hoort de weg flink.
Charmante kleine camping. Vriendelijke receptie. Strandje prima en top om met een bootje naar Trogir te gaan. Dat is de grote plus van deze camping. Ik had helaas de slechtste plaats: zonder uitzicht, zonder schaduw en naast een bouwplaats. Gewoon pech. Er zijn echt leuke plaatsen. Ik ben na 1 nacht weer door gegaan.
Heerlijke plek om Venetië te bezoeken. Als je met je camper AH water kunt staan helemaal geweldig! Rustig met de boot naar de overkant. Tot 22.30 terug dus romantisch dineren in Venetië ook prima. Sanitair ok. Luidruchtige beergarten met jongeren. Ook wel gezellig. Voor bezoek Venetië perfect. Anders heb je er niets te zoeken.
Vriendelijke ontvangst. Sanitair klein en schoon. Bereikbaarheid voor mij als niet heel ervaren csmperrijder dramatisch. Super smal en stijl. Camping vòl met vaste plaatsen. Slecht verzorgd en ouwe troep. Nare sfeer. Bus halte heen naar Triest vond ik best ver lopen(terug kom je wel aan bij halte bij camping). Busrit naar Triest 20 min. Ben sochtends snel weer weg gegaan.
Prima plaats voor 1 of 2 nachtjes. Simpel en klein. Shuttle naar Motovun (leuk plaatsje! Heerlijke truffel restaurantjes) is easy. Teruglopen ( berg af) goed te doen en leuk.