@MariellaAarsman
- 2019
- Dethleffs
- 2020
Juli 2026
1 nachtje gestaan om de vakantie af te sluiten. Veel speelplezier voor kleine kinderen. Toiletten en prima douches voor zowel heren als dames, een paar aparte toiletten voor dames toch fijn zijn voor de dames. Verder prima voor elkaar daar!
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Fijne camping. Ruime plaatsen, prima sanitair. Alles inbegrepen behalve water vullen van de camper. Nette prijs ongeveer 40 euro per nacht inclusief stroom. Restaurant en zwembad aanwezig. Handige app met veel info en om broodjes te bestellen. Mooie omgeving. Naast de camping geweldig leuke beeldentuin.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Prima camping om paar dagen te staan. Trier en Echternach bezocht. gratis douches met heerlijk warm water. Heel vriendelijk bij de receptie!
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

3 nachten verbleven. Erg netjes en goed geregeld. Sanitair een 10+ vanwege de muziek:) Receptie een 10 Wijnavond via de receptie erg leuk! Simpel maar heerlijk bij gegeten in een oude wijnkelder. Restaurant wel gegeten, niet bijzonder maar oké. Ik weet niet of daar een uitbater in zit, dat lijkt wel zo, maar wat een verschil met de sfeer, beleving en vriendelijkheid van de rest van de camping.
Heerlijke camping waar je niet in een vastomlijnd hokje hoeft te staan. Je mag gaan staan waar je wil. Toiletgebouw ver van onze plek, dus de fiets gebruikt. Wel netjes en schoon! Ondanks dat de temperatuur oploopt richting 40 graden wordt het regelmatig schoongemaakt. Prima restaurant! Tip ga niet om 18 uur. Dan schijnt iedereen te willen eten. We missen wel een plekje om te kunnen zwemmen. Een 'strandje' zou lekker zijn
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

3 Nachten gebleven ipv 1, mooie plaatsen aan een meertje. Relaxte camping. Broodjes kan je bestellen. Klein winkeltje erbij. Restaurantje prima om ' avonds hapje te eten. Sanitair is inbegrepen en ruim van opzet. Allen niet erg warm water en je blijft op het knopje duwen :) Wifi kan je bijkopen voor 1,50 per week en is echt heel goed. Beheerders erg vriendelijk. Omgeving mooi. Aanrader.