@MariellaBurgmeijer
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Sitecode: 20205
Prima camping. Behulpzame receptie. Goede verbinding met bus en tram naar Praag.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima plaats om te overnachten, je kunt eventueel je stoel achter je camper het gras zetten bij het parkje. 190 meter verder een groot winkelcentrum waar je op de camperplaats geen last van hebt. Nu zijn er werklui aan het werk, maar wij hebben er echt geen last van. Je moet wel zelfvoorzienend zijn, dat is voor ons geen probleem.
Mei 2026
Op de camping zelf niets op aan te merken, maar om €8,50 administratie kosten te berekenen! Belachelijk. Duur nachtje ! Bijna €50,00
Dit is nu echt een Top camperplaats. Alles klopt hier, geen één minpuntje. Super vriendelijke, behulpzame eigenaren. Nog nooit zo'n goed internet gehad. Ligt aan het Gardameer met zwembad en ontmoetingsruimte met vele speelvoorzieningen. Genoeg plaatsen met zon. Zelfs solarium aanwezig.
April 2026
Het lijkt een mooie overnachtingsplaats. Overdag druk met bezoekers voor het klooster en die naar de Donau willen. sAvonds was het uitgestorven. Overdag reden er auto's langzaam heen en weer langs onze camper wat ons al opviel. In de avond (21:00)kwam dezelfde auto weer terug en keerde achter onze camper en bleef 200 meter verder stilstaan. Dit gaf ons geen veilig gevoel en ook wat we gelezen hadden bij andere reviews besloten we onze biezen te
Alle recensies die over deze camperplaats zijn geschreven is waar. Prachtige camperplaats met supermooie voorzieningen. Betaalde half april €36,50 voor 2 personen.
Wat een geweldige camperplaats. Nog nooit zo'n fijne plaats gehad. Vriendelijke eigenaresse. Wat smaakvol is alles ingericht. Chapeau
Prima plek voor een overnachting. Heerlijk rustig. Geen voorzieningen. Je loopt zo het leuke stadje in met vele restaurants en kledingwinkeltjes. Voor herhaling vatbaar.
Prachtige plek aan de Elbe. Dichtbij stadje Stade. Geen voorzieningen, maar zeer netjes. Alleen met muntgeld bij de parkeerautomaat betalen.
Zeer nette camperplaats. Prima sanitair en heel schoon. Bij auto-camperbedrijf Kuntz