@MariettaSt
Geweldige, rustige plek voor € 5 De juiste coördinaten zijn: 52°1'53" - 10°35'49"
Het was eind augustus superstil - wij en onze hond hebben hier een nacht genoten.
Plaats was eind augustus erg druk - we reden verder, ....
Super geweldige plek, korte wandeling naar het strand en in de mooie stad.
Zeer mooie plaats met geweldig zwembad en sauna (bij de prijs inbegrepen). Sanitaire voorzieningen zijn geweldig! Broodjes zijn ook elke ochtend op het plein verkrijgbaar in de NS.
Rustige plaats, alleen de kerkklokken verslaan regelmatig. We vonden het hier leuk.
Relatief stillere plaats. Niet ver van een geweldige bakkerij. We vonden het leuk in het 'postseason'.
Sitecode: 19295
Rustige plaats direct aan het meer. Zeer vriendelijke mensen, ik mocht zelfs mee met de kajak in het meer. Je kunt douchen in de badkamer in het huis, heel aangenaam. Gunstige.
We waren alleen op het veld, maar vinden 23 € voor twee mensen met een hond in de NS vrij duur. Scenic zeer mooie plek.
Het was relatief stil, je bent snel in de stad. Helaas waren noch WC noch douches open. 😢
Geweldige plek om te verblijven, in een zeer aangename omgeving. Goed voor hondenbezitters, op slechts een paar meter afstand is een hondenrengebied. We liepen de stad in, goed mogelijk en het is een mooie route.
Geweldige plek. Met alles wat je nodig hebt! Zelfs met sauna en wasmachine - veel dank aan de operator voor deze gastvrijheid 👍😳
We voelden ons zeer comfortabel, erg aardige operators. Sauna en openhaard. super
Was erg leuk, kon zelfs gebruik maken van de sauna en met husky's.
Unieke prachtige plek. Geweldige houtsauna, die voor ons werd aangewakkerd. Heel erg vriendelijke ontvangst en een leuk gesprek. Schone douches en toiletten. Op elk gewenst moment 👍👍👍👍
Helaas is hier geen gratis wifi. 😢
Geweldige manier om te legen. Voor minder geschikt, zoals nogal luid
Geweldige plek! Bedankt voor de gelegenheid om hier te zijn. 👍😊
Geweldige plek als je hem hebt gevonden.
Zeer mooie locatie. Super legen - altijd blij 👍😊
Zeer mooie locatie - je kunt hier heel leuk lopen. Ideaal voor hondenbezitters. 👍😊Toiletten zijn prima. Prijs, ik denk dat een beetje hoog, omdat je zijn "on-board toilet" niet kunt legen.
In het begin was het een beetje moeilijk te vinden. Maar het is aan de onderkant van het benzinestation voor vrachtwagens - volg gewoon het pad totdat het niet verder gaat. Super!
Sitecode: 20634
Prachtig uitzicht, vriendelijke sfeer, zeer schoon en goed onderhouden plek. Het is relatief snel in het mooie vissersdorp. Een plek om te ontspannen en tot rust komen. Leuk dat we hier waren. Thanks 👍
Sitecode: 20093
We sliepen heel goed hier, een mooie rustige plek, zelfs met een uitzicht.
Mooi en afgelegen plek, zijn we kajakken op het meer en de rivier (erg avontuurlijk) - kajak verhuur op het meer. Mooie plek met een goede bakkerij.
Ons is het hier bevallen, je kunt er fietsen, zwemmen en varen. Voor kinderen zijn er vele mogelijkheden om te spelen. Sanitair (douches, WC) zeer eenvoudig, grijs water lozen alleen mogelijk via emmer.
Sitecode: 11956
Zeer leuke plek. kun je een douche te nemen voor 50 cent.
We hadden een plek aan de rand en hebben gevoeld zeer goed twee dagen - ook al zijn we geen fan van grote ruimtes. U kunt veel wandelen, niet alleen om de stenen, maar ook in de richting van Sandhammaren langs de kust. Mooie manier om de bodem van de zee en boven met zeeëcho.
Zeer mooie schone locatie, en je kunt ook gelijk tanken.
Parkeren bij een charmante vijver en grote bomen. Mooie locatie. Hebben gevoeld zeer comfortabel en 's nachts zat nog steeds bij het kampvuur en brood op een stok. Nacht was erg rustig.
Prachtige plek, op een open plek. Wie op zoek is naar rust, is hier op de juiste plek.
Plaats aan een prachtig meer met pier en banken, jammer genoeg door de E4 beetje lawaaierig. Maar hebben toch goed geslapen.
Prachtig gelegen parkeerplaats. Je kunt hier wandelen, zwemmen, kajakken, kampvuur maken en genieten van de natuur. Prachtig!
Prachtig gelegen plaats aan de rivier en in een boskap.
Voor een nacht goed, gemakkelijk. In de ochtend een beetje lawaaierig vanwege de aangrenzende weg. Douches en warm, met Jeton (1 euro). Bakkerij slechts twee minuten lopen.
Zeer mooie en rustige locatie. In de ochtend kregen we zelfs broodjes voor ons ontbijt.