@Marinapier
uitstekend, rustig, alle voorzieningen, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, € 30 betaald, mooie schaduwrijke en ruime plaatsen, gedateerde maar zeer schone voorzieningen
Sitecode: 2032
goed georganiseerde camping, mooie verharde plaatsen die van elkaar gescheiden zijn, zeer vriendelijk personeel bij de receptie die je veel precieze en nauwkeurige aanwijzingen geeft en Pietro, een Siciliaanse dokter, zeer beschikbaar voor al je behoeften, die ervoor zorgt dat je je thuis voelt
het is geen rustruimte, het is een familie die je verwelkomt en je in alles helpt. dat het kampeerders zijn kun je zien aan hoe ze de ruimtes hebben georganiseerd, er is van alles aanwezig, badkamers met warm water op muntjes, gootsteen voor afwas en wasgoed, overal drinkwater, rioolafvoer, alles ondergedompeld in een prachtige tuin met olijfbomen. om ons niet te dwingen de camper te verplaatsen, namen ze ons mee met de auto. wat kan ik zeggen: duizend keer bedankt, dankzij Gino en iedereen bij
uitstekende locatie om Lucca te voet te bezoeken, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, douche toilet, laden en lossen. we zullen terugkomen
uitstekende rustruimte, met mooie badkamers, chemisch en actueel toilet lossen, water laden
Wat kan ik zeggen, geweldige mensen, extreem beschikbaar, neem je mee naar de refuge voor 25 € op elk moment en kom je ophalen, gewoon een telefoontje! Ze brengen je naar het restaurant en halen je gratis op, ze nemen je mee voor een olie- en wijnproeverij zonder enige verplichting. De diensten zijn erg schoon. Je voelt je verwelkomd verzorgd en gevolgd voor een geweldige prijs
Sitecode: 20591
Rechtstreeks bevestigd aan de spoorweg, nieuwe maar nog niet functionerende badkamers, geen mogelijkheid om te douchen, bewaakt ???? Meer dan een rustruimte leek het een bouwplaats
Schaduwrijke standplaatsen, maar een klein, uitgerust strand.
Brede en schaduwrijke plaatsen, grind op de grond, schone en goede badkamers, comfortabel. Direct aan het uitgeruste kiezelstrand. Zeer aardige eigenaar is beschikbaar. Geweldige koffie