@MarinkaAsjes

2018

Wij zijn eind september 2024 geweest op deze camping en meteen na 1 nacht weg gegaan, dat was niet ons plan. Sanitair was erg-erg vies, waarschijnlijk al weken niet schoongemaakt. Veel permanente bewoners in slecht onderhouden stacaravans. Rommelig en onverzorgd geheel.

Middenin de bossen, rustig gelegen, zonder geluid van een drukke weg. Vrij nieuw sanitair, wordt goed schoon gehouden. Water, douche èn afwas, duurt even voordat het warm is. Mogelijkheid tot legen vuilwater en chemisch afval. Wandelen en fietsen vanaf de camping. Op fietsafstand van het veerpont naar Poole/Bournemouth.

Klopt, deze camping is gesloten (sept 2024) Jammer, het ziet er goed uit. Zowel het uitzicht als de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping, vriendelijk ontvangst. Ik betaalde €28 per nacht, 1 persoon, exclusief stroom. Stroom wordt per kwh berekend, achteraf. Schoon en warm sanitair. Mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Ruime plaatsen, parkeren op doorgroei tegels. Uitstappen op tegels + elke plek heeft een strook gras (1,5 m. breed) 10/15 minuten lopen naar het dorp, dat is een mooie wandeling via de linkeroever van de rivier de Iller.

Prima camping. Oud maar schoon sanitair. Vriendelijk ontvangst. Prachtig uitzicht op gletsjers. Veel activiteiten in de buurt. Kajak huren in Mundal (2 km), getsjer museum (500 meter), Bøyabreen gletsjer is een leuke dagtrip. Supermarkt in Mundal.

Sitecode: 71959

Rustige camping, leuke sfeer. Vriendelijke eigenaar, die veel van de omgeving weet (wandelen, beoordeling, etc.) Je kunt je kamp opzetten waar je maar wilt, met of zonder elektriciteit. U kunt zwemmen in de rivier de Otta op de camping, er is een klein strand. Prijs is inclusief douches (nieuw)

Nice atmosphere and friendly staff. A lot of things to do for kids. Barbeques which you can use, fishing lake, pool. Small restaurant, fresh bread every morning. Good pizza at saturday and sunday.

Een prima plek, ik heb er 4 nachten gestaan. Veel vermaak voor jonge kinderen, onder andere een zwembad en ponies. Visvijver. Schaduwplekken en zonplekken. Erg gastvrije medewerkers, top! Oh ja, geen Nederlander gezien.