@Marinus-en-Riet-Hoek

Betrouwbare reviewer

2017

Een locatie beoordeeld22 dagen geleden

een geweldige locatie. prachtig uitzicht. overnachten voor de Kasbah. De wachter staat ons te woord en geeft aan waar te staan 20 Dh voor overnachting en voor 100 Dh pp brengt hij ‚s avonds de door zijn vrouw gemaakte overheerlijke tajine met kip. luxe pur sang. de volgende ochtend werd zelf ontbijt geserveerd bij zonsopgang. heerlijke zoete broodjes met Marokkaanse wiskey(thee dus) de weg er naar toe is niet echt goed maar de verzorging 💃

Een locatie beoordeeld23 dagen geleden

geweldige plek voor onze eerste overnachting in Marokko. vriendelijke ontvangst. fijn en schoon sanitair. Het restaurant bij de camping is top. heerlijk verwend met erg lekker eten en extra voorafje en thee toe met wat lekkers.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

een prachtig sportcomplex met daarbij speelmogelijkheden voor kinderen toegang is gratis. eventuele attributen kunnen gehuurd worden. op het parkeerterrein zijn plaatsen gereserveerd voor campers om te overnachten ook hier, alles is gratis alleen voor stroom moet worden betaald. netjes onderhouden plaats. toiletten aanwezig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fijne camping met goed sanitair. fijn restaurant erbij dus mooi kompleet wanneer je op doorreis bent.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Dit is een klein pareltje midden in een stad. Deze camping voldoet volledig aan alle eisen voor een mooie camperplaats/camping. Het ernaast gelegen “restaurantje/cafe” is een fijne bijkomstigheid

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hier kun je perfect je grijs en zwart water lossen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Sitecode: 19740

rustige plek om te overnachten. Werden met thee verwelkomd.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

fijne plek om te verblijven. aardige eigenaar en lekker eten. heerlijk een extra nachtje verbracht

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

wat een fijne camping. hartelijke ontvangst. heerlijk gegeten en vanmorgen kregen we brood bijna aan de camper. als afscheid een knuffel en een leuk fruitmandje. wij komen zeker weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

We wisten dat t achteraf lag. het is inderdaad wat moeilijker te vinden. de twijfel sloeg bijna toe. Op dat moment werd de poort geopend en de kleine oase werd zichtbaar. een fijn klein plekje. een heerlijke avond en nacht doorgebracht. heerlijk gegeten. wij zijn benieuwd hoe dit plekje de komende jaren gaat ontwikkelen. wij wensen ze heel veel succes.

Op weg naar t zuiden deze fijne camping weer aangedaan. Vooral in deze tijd van het jaar is een fijne camping met goed sanitair een pluspunt. vriendelijke eigenaren. voor ons een favoriet om aan te doen wanneer wij op doorreis zijn.

Sitecode: 19493

geweldige camping. naast goed en schoon sanitair en mooie plaatsen en prachtige ligging aan t water is er ook een uitstekend restaurant met enthousiast en vrolijk personeel. het is een ware traktatie daar te eten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een mooie nieuw camperplek. perfect aangelegd en mooi sanitair. Mooie ruime plaatsen tussen de olijfbomen. Mooi dakterras met prachtig uitzicht. Lieve en behulpzame mensen.

wat een prachtige plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima plek om te staan voor een overnachting. service plek aanwezig. Ziet er allemaal netjes uit.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Voor de 2e keer dit jaar op deze Finca. De rust de ruimte is heerlijk. Nu kwamen echter ook voor hulp. Onze camper had problemen. Een telefoontje met Jantien en Walter was voldoende om die te krijgen. Dus vanuit Portugal, waar we op korte termijn niet eens een eerste afspraak bij de garage konden krijgen, naar La Tierra Verde. onze camper kon de volgende dag al beoordeeld worden en de dynamo werd na t weekend geplaatst. Helemaal top!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wat een mooie, verzorgde camperplek. Alles wat er nodig is, is aanwezig. en dat voor deze prijs. vriendelijke eigenaren. helemaal top

is gesloten als verzorgingsplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij hebben hier onverwachts gestaan tijdens onze NKC groepsreis naar de Lofoten. perfecte ontvangst door de eigenaar/begeleiders. inderdaad geen luxe camping. Maar voor een vakantie met camper door Noorwegen een goede overnachtingsplek. savonds gezellig bij het kampvuur gezeten. wij komen hier terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Dit was ons 2e bezoek dit jaar op deze camping. Chappeau voor de service! sanitair perfect. mooie plekken met stroom per KWh. gratis busvervoer in Harzregio. perfect oom de Weinachtsmarkt in Goslar te bezoeken. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

op onze jaarlijkse kerstmarkt tour wilden we ook Celle bezoeken. De camperplek die ze hier gerealiseerd hebben is een voorbeeld voor veel andere plekken. ja, hij is niet gratis maar heeft dan ook alles wat een camperplek in een stad moet hebben. Mooie ruime plekken, stroom, prachtig sanitair, broodjesservice en je kunt er zelfde gasfles ruilen. Basisprijs €12 en je betaald verder alleen wat je gebruikt. Het kaartje met tegoed werkt prima.

mooie locatie. goed sanitair. jammer dat er geen service station voor chemisch toilet en afval water is. heerlijke gerookte vis. op loopafstand van het dorpje en je hebt mooi uitzicht.

mooie overnachtingplek vlak bij Lubeck.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

heerlijke locatie om te overnachten. Vriendelijke eigenaar van het Hotel. s’avonds lekker gegeten. deze blijft op ons lijstje.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

we hebben hier heerlijk overnacht. s’avonds lekker gegeten. Mooi pek voor een tussenstop

mooie camping. sanitaire voorzieningen perfect. Tegenover de camping ligt een prachtige 18 holes golfbaan die het bezoeken waard is. jammer alleen voor de camping dat je ondanks de prijs van bijna € 35,- per nacht de douches separaat moet betalen en het grijze water niet kwijt kunt.

mooi gelegen camperplek in nabijheid van een prachtig stadje. het sanitair gebouw was goed, maar daar moet je dan ook extra voor betalen. het terrein ziet er redelijk uit totdat je de camper op waterpas wilt zetten. bij sommige plekken staan de wielen met stutten zelfs vrij van de grond om enigszins waterpas te staan. bij ons ging het maar dat is wel een slechte zaak voor een dure camperplek

Fijne locatie om te overnachten op weg of terug komende uit Scandinavië. Goed restaurant bij de camping!

Mooie camping. Vriendelijk personeel. Sanitair goed en schoon

Leuke camping. Camperen onder de kersenbomen. Ruime plekken. Goed en schoon sanitair, vriendelijke staf. Wat wil je nog meer.

Goede plek om te overnachten.

Heerlijke camping om een paar dagen te verblijven. Goede voorzieningen om alles weer even op te toppen, een wasje draaien en een wandeling te maken. Heerlijk rustig met mooi uitzicht.

Mooie omgeving en een mooi verzorgde camping met vriendelijke Nederlandse eigenaren. Een aanrader!

Goed plekje om te overnachten. Alles aanwezig. De hamburgertent maakte t compleet. Heerlijke burger gegeten. Aanrader voor zowel plek als burger!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Heerlijke camping om een paar dagen te verblijven. Vriendelijke eigenaren die regelmatig een rondje maken om te kijken of alles in orde is. Voor onze eigen Bbq konden we gebruik maken van een prachtige BBQ. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Fijne plek om te overnachten. Slaapmutsje tegen betaling in de koelkast. En de Pinot was lekker.

Een heerlijk weekend gehad op camping Veldzicht samen met onze kleinzoons. Ligging is lekker centraal en de voorzieningen op de camping zijn goed. Bij aankomst een hartelijk ontvangst, wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug!

Mooie camperplek aan de Elbe. Wij komen zeker terug

Mooie camping. De camperplaatsen zijn in onderhoud, maar boven op de wei is het heerlijk. Mooi uitzicht en goede faciliteiten. Daarnaast nog de leenauto voor 0,10 cent per gereden kilometer voor een dag en wil je hem nogmaals betaal je daarnaast 23 euro. Geweldige service en vriendelijk personeel.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi aangelegde camperplek met alle voorzieningen. Jammer dat de horeca van het dorpje dicht was. Wij komen zeker terug om vanaf hier te wandelen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij hebben hier overnacht op weg naar huis vanuit Spanje. De bar /restaurant van de camping was tot 20.30 uur open. Daar werd door de andere overnachters, zo ook wij nog even een drankje genuttigd voordat de camper werd opgezocht.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Goede plek om te overnachten. Saniezuil aanwezig en ook een openbaar toilet. Schoon! Ligging naast park is ook erg mooi.

Mooie CP on te staan. Vriendelijke mensen. Schoon sanitair. Heerlijk gegeten in het dorpje

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige camping met schoon sanitair en behulpzaam personeel.De ligging van de camping is prachtig in een beboste omgeving. Zeker een aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige camping. Mooie ruime plaatsen en schoon sanitair. Vriendelijk personeel. Wij hebben ivm bank holliday in GB een reservering willen maken van twee nachten. Ze waren echter volledig vol geboekt. Alleen voor de vrijdagnacht hadden ze nog een plekje. Nog geen uur later belden ze ons terug. Er was een annulering van een nacht op zaterdag, of wij die wilde hebben. Geweldig!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij zijn net op de camping geweest, maar direct rechtsomkeer gemaakt. Misschien is het wat in de zomer, maar nu, begin maart echt niet

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek om te staan. Vriendelijk ontvangen en natuurlijk een lekkere Cava geproefd en gekocht om mee naar huis te nemen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke plek om een tijdje te blijven en de omgeving heerlijk wandelend te verkennen. Wij komen er zeker terug

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Ondanks het slechte weer. Mooie camping met een goed restaurant

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima camperplek om Pamplona te bezoeken.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mooie camping voor campers. We werden vriendelijk geholpen. Vanaf onze plek uitzicht over de baai. Heerlijk gegeten in een gezellig druk restaurant op de camping. Sanitair is ook goed. Met Asci 19 euro.

Ik kan niets toevoegen aan vorige beschrijvingen. Eenvoudigweg een top camperlocatie bij de boer.

Mooie camping. Wij komen zeker terug

Mooie serviceplek en daarnaast als extra een prachtige route om er te komen en weer terug te komen op onze route