@MarinusVanDijk
- 2018
Sitecode: 81985
fijne camping , goede voorzieningen, heerlijk fietsen dar. voorzieiningen in de buurt. en veel nederlandse vissers
goede ligging . prima plaatsen. sanitair schoon en prima. wel aan de prijs met inmiddels 35 pond voor camper en twee volwassenen dat is €42 per nacht. vriendelijke eigenaar die je graag op weg helpt. dichtbij york maar wel met de fiets er is een bijna autovrije route.

ook wij vinden dit een perfecte plaats ` we waren er alleen. storm rondom. maar wat een uitzicht en een golven. aanrader voor wie van stilte houdt.
wij stondenhier in mei geen dixie te zien maar wel een sauna. echt geweldig na de sauna direct de zee in. en wat een uutxicht. s nachts stormde het , maar ja dat hoort erbij in ierland. Aanrader!
mooie camping met ruime plaatsen wc en douches zijn schoon. de campinghouder zijn aardig. het achterste deel van de camping gaat dicht als het rustiger is. de omgeving is geweldig vooral de boottocht naar gapmof dunloe was boeiend wij hebben terug over de gap gefietst. dat was goed te doen. er is ook een binnenruimte
deze camping wordt als het druk is zeker vier keer zO vol gezet als gepland. boven dien lieten ze ons veertien euro extra betalen die we later weer hebben teruggevraagd. ligging is okee
nog steeds een prachtige plek een fijn strandje mogelijkheden om te wandelen en zelfs twee bankjes. veel aanloop van locals heel gezellig. ook de sleahead tegen de klokin gefietst . Dingle is een gezellig druk stadje.
wij hebben hier vannacht gestaan prima plek grote plaatsen bomen rivier mooi stadje en prachtige toilet en douches. kortom veel voor weinig geld wij betaalden €15,00
een prachtige rustige plek , met heel vriendelijke eigenaren. grote plekken tussen oude olijfbomen. je voelt je er veilig en thuis. leuke uitstapjes in de omgeving mogelijk zowel op de fiest. lekkere bakker in het dorp. neem wel voldoende water mee, want dat is er echt niet. maar de warme douche is een hele ervaring. wij bleven vier nachten.
prachtige plek met uitzicht op dorpje er is schaduw en zon. helaas is het water afgesloten. voorzelfvoorzienende campers die van rust houden een prima plek
plek ligt op bedrijven terrein . er zijn fijne picknicktafels. helaas het regent en we hebben gewoon stroom!
goede camperplek, rustig, alleen af en toe een straaljager. picknicktafel, grasveld . en voorzieningen om te lozen en te bij te vullen. geen electriciteit. en dat helemaal gratis met een prachtige oude kerk en een oude wasplaats binnen 100m
de camping ligt op een mooie locatie direct aan fiets en wandelpaden. zeer geschikt om het schiereiland te verkennen. plekken liggen gemengd tussen de stacaravans wat wij minder leuk vond. sanitair is onhandig qua haakjes etc. wel warme douches. zwembad verwarmd en overdekt. direct bij zee een weg ertussen.
wij staan hier met regen hetgeen ons oordeel wellicht beinvloed. er is een mooi meertje en het terrein ligt direct aan de Elbe radweg. sanitair is beperkt eris maar 1 douche open. r chemisch toilet en elctr aanwezig . geen vuilwaterafvoer gezien.
leuke plek met prima douches, leuke speelmogelijkheden, engelssprekende aardige beheerder. jammer dat je je toilet niet kan lozen.
mooie plek direct aan de Elbe, water en electriciteit ter plekke. wc en douch beschikbaar maar erg een voudig. wij betaalden 600 kronen per dag voor camper 2 personen en electr.
wat een heerlijke rustige plek. tussen de vogelgeluiden snachts vloog een uil over de camper. er is een douche en de eigenaren zijn zeer hartelijk. een aanrader voor rustzoekers. even bellen is handig.