@MarinusVanWijk
- 2025
- Carado T448 Half Integraal
- 2015
- Liner
Eigenlijk niks mis mee, maar het is wel allemaal met de Franse slag. Vriendelijk geholpen bij receptie. Elektriciteit en water op alle plekken aanwezig. Sanitair prima, maar verouderd. 1 blok was dicht, maar dat komt wss door voorseizoen. Op de fiets/ wandelend is centrum goed te bezoeken. Vanuit camping naar rechts en dan rechts via park naar centrum. Kortom prima plek voor 1 of 2 dagen om de stad te bezoeken.
Mooie rustige camping, ruime plekken, prima sanitair en vriendelijke eigenaren. Heerlijke zelfgemaakte pizza’s in een gezellige bar/restaurant. Lekker zwembad en veel sportmogelijkheden: tafeltennis, darten, volleybal/ badminton, voetbal. Binnen in restaurant een keur aan spelletjes en boeken. Er is ook een mini speeltuin. Kortom prima plek om te verblijven.
Wat een fantastische plek en wat hebben de eigenaren er iets moois van gemaakt zeg!! Echt een aanrader! Ruime plekken en alles aanwezig: water, stroom en superschone toiletten en douches. 1 meer om in te zwemmen ( of kajakken of suppen of tubegliden) andere meer om te vissen. daarnaast een heerlijk zwembad. We zouden 1 nacht blijven, maar t werden er 3.
We stonden helemaal alleen op deze plek. Helaas geen werkende Wifi en geen elektriciteit. Gelukkig zijn we zelfvoorzienend. Nog geprobeerd contact te zoeken met het nummer dat op t bord staat, maar helaas😳. Ook geen reactie op appcontact. Wellicht in de zomer prima, maar nu……
prima plek, alles aanwezig en vlakbij de mooie witte krijtrotsen ( wij zijn op de fiets gegaan) Het was even puzzelen bij de ingang, want je moet ff een app downloaden. Maar eenmaal op je mobiel gaat t super makkelijk. app trouwens nog regelmatig gebruikt voor een camperplaats. Kun je dan gewoon de QR scannen. super handig
prima camperplaats. Wij zijn op de fiets richting centrum gereden en is prima te doen. wandelen zou ook kunnen. strand op loopafstand. Verder geen voorzieningen, maar die hebben we ook niet nodig.