@Mario-VDV
Heel mooie plek om te staan. Aangename ontvangst. Op wandelafstand van élan, dine en drinks. Top!
Wij betaalden €41 voor 1 nacht op 13 februari. Veel te duur!
Mooie en rustige camperplaats. Ruime plekken met schaduw. Restaurant op 900 m.
Bioboerderij. Prachtige en rustige omgeving. Aardige uitbaatster. Goed sanitair. Wifi enkel in de winkel op de boerderij. Onze gps was een beetje in de war, maar buurtbewoners hebben ons goed geholpen om ter plaatse te geraken. Zeer smalle toegangsweg, dus hou hier rekening mee.
Heel aangename ontvangst, toffe eigenares! Mooie en ruime camperplaatsen in een rustige en prachtige omgeving. De wijndegustatie met hapjes is een toppertje.
Sitecode: 20717
Heel aangename ontvangst ondanks dat we pas om 20.30 u zijn aangekomen in de gietende regen. Onderhoud zou net iets beter kunnen. Prachtig uitzicht en zeer rustig. Hou rekening met het feit dat deze camperplaats moeilijk bereikbaar is voor de grotere campers.
Toplocatie! We zijn vrij laat aangekomen, maar dat was geen probleem. Heel vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen, een prachtige omgeving. Alles prima onderhouden. Goede douches en een leuke bar.
Heel aangename ontvangst door schoondochter van de eigenares. Eigenares spreekt enkel Duits. Mooie en rustige locatie met zicht op de Moezel. Op 400m is een leuk en goed restaurant (Rebenhof). Zeer eenvoudige keuken, maar prima gegeten.
Zeer rustige, mooie locatie. Ideale vertrekplaats om te wandelen of te fietsen. Zeer goed restaurant op wandelafstand: Het Vredig Gerecht
Is echt wel aan vernieuwing toe slordig!!!!
Zeer prachtige wandelomgeving. Goed onderhouden. Alle nutsvoorzieningen voorhanden. De bistro/tea-room op enkele meters vd camperplaats is prima in orde. Democratische prijzen voor zelfbereide gerechten. Chapeau! Deze komt op onze lijst om zeker nog eens te bezoeken.