@MarioJose
- Buscamper
- Bezit + verhuur
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Niet voor niks de acsi campingaward van 2026 gekregen. 7 toiletten en niet 4 zoals in een eerdere review en alles brandschoon. ook het terrein zelf is zo netjes. Fietsen kunnen veilig in een gesloten schuur en we hebben het prachtigste uitzicht ever. En vergeet de gastvrij van Saskia en haar vader niet. incl. kortingsbonnen voor eten/activiteiten. Voor ons 5++ sterren!!
2 foto's toegevoegd · 7 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Wat een mooie. Nette, schone camperplek bij de oude watermolen. Gerund door Patrick en Marieke en hun zoon. Heerlijke douche en 2 schone toiletten. 10 euro zonder stroom en sanitair, 20 euro met! Maar dat was het zeker waard. Marieke gaf een uitgebreide rondleiding door het oude gebouw en de bijbehorende feestzaal. Alles is prachtig gerenoveerd. Voorjaar en zomer zijn er vaak bruiloften, daar kun je wat van meekrijgen. Verder rustig.
September 2026
3 foto's toegevoegd · 10 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Grote camping met veel stacaravans. Gedeelte bij zee is voor campers, tenten en caravans. We stonden aan het strand. Kleine plek met schaduw. Sanitair niet van deze tijd. Mochten met een golfkarretje mee om een plek uit te zoeken. Het waren de laatste dagen van het seizoen en dat was te merken. Lege schappen in de campingwinkel. Maar we hebben genoten van het fijne strand wat in het hoogseizoen ws overvol is. Prachtige zonsondergang op het strand
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Fijne kleine camping gerund door een zeer vriendelijke eigenaar. Veel schaduw, fijne tips voor de omgeving en voor restaurants. Sanitair is heel eenvoudig maar schoon en lekker warm water. Wij betaalden voor camper met 2 personen 20 Euro per nacht.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Receptie rommelig. Bar niet open en zwembad groen en gesloten. Ws einde seizoen. Verder prima. camping, rustig met nieuw schoon sanitair. Tram vlakbij en dan ben je voor 2 euro pp in Grenoble
2 foto's toegevoegd · 21 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Als je geen luxe verwacht is het hier prima vertoeven. De eigenaren doen alles voor je. ook voor anderen dus het staat behoorlijk vol, maar wij hadden daar geen last van. We werden door Gilbert verwend met eigengemaakte cake met frambozen. Zeer eenvoudig sanitair maar warme douche. voor 1 euro krijg je een munt en heb je 5 minuten warm water. Fietsend mogen in een afgesloten schuurtje waar je ook de was op kunt hangen. Geen wasmachine.
poort gaat pas na 14;00 uur open. wij kwamen 14:10 aan en zijn direct weg gestuurd, camping was blijkbaar vol.