@MarioPutker
- 2023
schoon sanitair & goede voorzieningen, landelijk, mooie camper plekken, rustig, vriendelijke ontvangst. Kortom, prima CP.
Kwamen hier vandaag aan (13 mei '25). Dit is waarvoor je campert ... zoek een plekje (27 stuks prachtige plekken), check-in (superhandige display) en klaar-is-kees! Helemaal top. Nette prijs, prima kwaliteit ( zie ook andere reviews). Wij komen zeker vaker terug.
Alles wat geschreven is over de plaatsen is correct. Toegang, met navigatie, via andere zijde toegangsweg. Dus enigszins om dorp heen rijden. Sanitairgebouw (nog) "under construction". Wel cassettes legen, water innemen en grijs water lossen mogelijk. Rustige plek "in natuur".
De sterren uitsluitend vanwege uitzicht en rust. Zeer geaccidenteerd grint & gravel terrein. Ondanks levellingsysteem nauwelijks horizontaal te krijgen. Goed voor een nacht, maar morgen gauw verder. Totaal geen voorzieningen. Voor ons geen probleem!
Sitecode: 101924
Prachtige camperplaatsen. Relatieve rust. Fantastische sanitair voorzieningen. Jeugdig, enthousiast beheerder echtpaar met leuk koffie cafe. Hadden afgelopen weekeinde heel leuke foto expositie. Onvoorstelbaar rustig voor de tijd van het jaar. Pech dat het seizoen zo lang regenachtig bleef. Verdienen Bas & Els niet. Komen zeker terug. Prima plek (zeker vergeleken met andere opties hier in de buurt). Complimenten!
Heel rustige plek. Gravel, geëgaliseerd, geen doorgaand verkeer, geen kosten, wél gratis stroom, verder geen services. Eerder geplaatste foto's zijn actueel. Max. 5 dgn verblijf.
25-10-2023 nette camping. warme douches beperkt in tijden. toegang strand niet mogelijk vanwege ingestorte brug en veel water. tarief €32,50 is relatief hoog.