@MariodeVisser
- 2016
Sitecode: 196308
Mooie camperplaats,vriendelijk ontvangst! Ruime plekken, goede wifi, fijn sanitair en mooi uitzicht! Verder alles aanwezig! Mooi fietsen naar Dokkum en Ameland. Aanrader!
parkeerplaats , zie andere reviews!! betalen aan zuil , €2 ! bleek alleen te werken met Visa cc! geen bankpas , geen munten en mijn Mastercard cc werkte ook niet!!!
Erg leuke camping, sanitair is ok , water innemen is gratis, goede wifi ook inclusief! lozen niet mogelijk. Fantastisch uitzicht, ook mogelijkheden om te wandelen, Olden centrum 2 km . Erg vriendelijke eigenaar! Ook overkapping aanwezig, waar vuurplaats is en zelfs tv ! Hier Ek voetbal gekeken.
heel vriendelijke ontvangst, we mochten op de landtong staan, direct aan het water! schitterend uitzicht. mooi schoon sanitair! mooie omgeving om te fietsen.
nette camping met Frans sanitair, wel schoon !!vriendelijke ontvangst !makkelijk op te rijden, ook voor camper van 8 m. plaatsen ongeveer 8 bij 10 . mooie fiets omgeving !naast gratis zwembad !

Mooie camping in mooi stadspark dichtbij het centrum van Groningen! Mooie ruime plaatsen,ivm covid-19 sanitair natuurlijk gesloten!

Super gastvrije eigenaren, ‘smorgens vers gebakken broodjes en eieren! Mooie grote plaatsen, alles keurig verzorgd! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Hier tijdens covid-19 3 dg gestaan!! Niets dan lof 👌👌
Mooie camping met alle voorzieningen, vooral aan de waterkant super uitzicht ! Heel gastvrije ontvangst. Fietsen en wandelen in mooi rivierengebied! Dichtbij Gendt , supermarkten ,enz.
Mooie rustige camping , vriendelijk ontvangst , proper sanitair , mooie plekken en leuk fietsen en wandelen ! Aanrader !
Sitecode: 12047
Goede cp om de stad te bezoeken , €3.30 per dag , weekend gratis . Rustig en veilig . Camperparkeerplaats , waren voldoende plaatsen vrij , toen wij er waren . Op de fiets ben je zo in het centrum , plaats dicht bij campus !
Leek aardige camping , tamelijk ver van Zarautz , hoge heuvel Maar mochten er niet op met camper , onvriendelijke persoon accepteerde alleen van ieder een paspoort , geen andere id !! Terwijl dit toch echt ook Europese unie ! Werden dus weg gestuurd !! Daarom gelijk doorgereden naar cp in SanSebastian . Bleek veel idealer om deze stad te bezoeken , hier 2 nachten gestaan voor €6.60 !
Mooie grote cp , naar oude centrum 2 km . Ticket nemen bij entree en bij weggaan via automaat afrekenen ! Mooie stad , leuk fietsen in omgeving !
Hele fijne plek, stonden hier 26-06-2018 enkele nachten, heerlijk rustig, het was niet druk, automaat werkt prettig! €15 per dag en we konden water innemen en toilet legen zonder bij te hoeven betalen! Dicht bij Giethoorn en vele schitterende fietsroutes!
Hele rustige cp op verharde grond ! Elektra, water en toilet stort aanwezig ! Vriendelijke beheerders en zelfs champagne te koop . Kosten slechts €5,— Geen winkels aanwezig .
Hele rustige cp met mooi uitzicht . Verharde plaats , wel even zoeken om waterpas te staan ! Voorzieningen aanwezig dmv zuil met inworp van €2,—. Voor water en 1 uur stroom , anders gratis !
Wij waren hier 3 september 2017! Mooie plek bij jachthaven. Betalen via enveloppe, DKK 130, code clubhuis en code gratis wifi. Mooi uitzicht!
Mooie rustig plaats aan jachthaven! Mooi uitzicht, alle campervoorzieningen aanwezig. Zelfs ruimte om te koken of tv te kijken! Geen elektra. Betalen aan automaat!
Mooie camping, goede sanitaire voorzieningen , schoon , kindvriendelijk en overal gratis wifi ! Rustig gelegen en centraal op Walcheren .
Mooie CP, onderaan de duinen, alles aanwezig, goed wifi, mooi verwarmd sanitair! Hele vriendelijke beheerder, eigenaar! Wij waren hier 4-3-2017