@Mariola-Gregor
Top👌
WLAN werkt niet, plaatsen zijn erg smal. € 21 vind ik veel te duur, en er is geen satellietontvangst en de douches moeten apart betaald worden.Je hebt in ieder geval veel ruimte en satellietontvangst op een gratis parkeerplaats
Luide muziek tot 01.00 uur, helaas kwamen we vast te zitten  maar met behulp van een auto en acht mensen is het ons gelukt, verder zeer aan te bevelen. goede locatie voor een bezoek aan de oude stad.
Pizza was heerlijk
25€ voor 24 uur V&E gratis behalve grijswater
Perfect
Top👍
we kunnen 18 euro aanbevelen
Waren er 5 dagen en zeer tevreden 👍 Prijs 12 euro inclusief douche 👌 Natuurlijk per dag
Ideaal voor overnachtingen👍
Poging tot inbraak
1 Een parkeerplaats 👍
Alles is SUPER goed georganiseerd, zeer aardige eigenaren, we betaalden 22 € inclusief, de oude stad van Salzburg zeer gemakkelijk te bereiken met de bus lijn 21👍
Heel luid 's nachts kun je de trein horen, dus als iemand wat rust wil hebben, dan is dit verkeerd. Alleen een douchecabine valt onder een onredelijke privacy. Eigenaar erg hectisch, hyperactief. Uitzicht op de bergen is prachtig 2 personen 1 nacht zonder stroom € 21,20 plus € 1,30 douche per persoon
Wij verbleven hier 4 dagen per nacht wij betaalden € 25 zonder stroom zeer mooi eigen sanitair top direct aan de rivier
Geweldige camping en erg aardige eigenaar 👍
Wij waren daar van 07.09-15.09.2020 Super Camping Alles was beschikbaar wat je nodig hebt, prijs 11 € per dag inclusief 2 personen en stacaravan Elektriciteit extra 1,50 €, direct naast de thermale baden ingang 6 € per persoon en lunch ongeveer 4 € Topplaats 👌
Op 15 september 2020 was het al gesloten
Geweldig voor een overnachting
De ene nacht als overnachting 👌 Alleen de douche is grappig maar het werkt, we betaalden 13 € zonder elektriciteit
Geweldige parkeerplaats, alles wat je nodig hebt is beschikbaar, zelfs gratis wifi, 's nachts erg stil 👍
Nieuw aan- en afvoerstation, wij 2 personen inclusief parkeerplaats douche elektriciteit dus alles inclusief inclusief toeristenbelasting 17 € betaald. We kunnen deze plek alleen maar ideaal aanbevelen als een doorreis of sightseeingtour of een korte rustpauze. Er zijn drie havenmeesters die in ploegendienst werken, alle drie erg vriendelijk en behulpzaam
De naam is veranderd, niet Malgorzata maar Leszek Lacki
Super parkeerplaats alleen veel auto's tussen camperbeheerders zouden moeten reageren
Kindvriendelijk Honden toegestaan zeer mooie voorziening Twee volwassenen 32 zl. Omgerekend acht euro per nacht Douche Inclusief stroom Elektriciteit kost 15 zloty extra
Zeer rustig, sanitair gesloten wegens coronavirus Altijd weer Prijs € 15 en zonder stroom € 12,50
Voor in-transit of Magdeburg optimaal om te informeren,
Gemengde parkeerplaats erg rustig direct aan het meer
RV parkeerplaats gratis elektriciteit is alleen beschikbaar tegen betaling, op munten werkende douche gratis. Sterk aanbevolen als iemand op de Poolse markt is
We verbleven er twee nachten per nacht 12,50 € all-inclusive erg rustig direct aan het meer
We hebben 12,50 € all-inclusive betaald, erg mooi en schoon, goed uitgerust en ten zeerste aanbevolen.
Campers met twee personen zonder elektriciteit 14 € inclusief douche, niet ver van de oude stad om te bezoeken zeer aan te bevelen Restaurant niet aanbevolen - te duur -
We brachten drie nachten daar kostten 2 personen en campers 9 € douche 1,25 € duurt ongeveer 10 min en elektriciteit 4 €. Locatie zeer rustig direct aan het meer en zeer aardige eigenaren
We waren er voor 1 dag zonder douches, maar kunnen gratis baden in het meer. Geen aan- en afvoer behalve Plumsklo, heel rustig direct aan het water. 44 zloty zijn overdreven ca.11 € ook erg slechte oprit
1A
Super camping 1A
Zeer aardige eigenaar, ouder echtpaar direct aan zee, alles in 18 €
Top 1A👍 was alleen 's nachts gepland maar bleef 4 dagen. 10 minuten fietsen naar Primosten, 2 elektriciteitskosten voor volwassenen voor volwassenen € 15,15
Camping 1 A 👍
Erg leuk hier
2x geschreven e-mail of ruimte nog beschikbaar is en geen antwoord 150 km gereden voor niets. Ben boos zuur 😡
Na 3 uur besloten we verder te gaan, niet aan te raden
Alles is nieuw hier en de locatie is top, we waren 2 dagen en betaalden 48 € met ADAC-korting
Locatie 1 Een super campingeigenaar spreekt Duits
De locatie is geweldig, sanitaire voorzieningen verouderd voor elke s ...... je moet 2 personen betalen inclusief camper elektriciteit, belastingen, vuilophaal en sanitaire voorzieningen hebben 25 € betaald.
Alles in de groene omgeving kan alleen maar aanraden we hebben € 22,50 inclusief douche betaald. 2 personen inclusief camper
1A raden we alleen 👍 aan
Heel slecht inrit, poort te hoog. Voertuig Pössl heb me de trap kapot gemaakt 👎🏿
Maar Camping ok prijs 20 € 💀
Supercamping behalve Sanitair 9 € inkl.Strom
Zeer mooie operator nieuwe sanitaire voorzieningen 13 € Elektriciteit inbegrepen