@MarionDuijsens
- 2000
Een prachtige rustige plek tussen de wijn- en grasvelden. Eigenaren enorm bedankt voor dit pareltje!
Sitecode: 20913
Wat een drama voor €30.- Op een grind parkeerplaatsje voor de chalets. Met een vlonder voor mocht het regenen. De dames van de receptie zijn aardig, het sanitair is matig, maar de wasmachine doet het!
Prima CP. Muntjes haken in het dorp bij de plaatselijke politie. prima zwembad. Laten we met elkaar de plek schoon houden!
6 mtr. is écht de limiet de wc trekt wel door maar maakt niet schoon. is dus vuil! er is geen water! een schattig minidorp met mooi kasteeltje. kleine rondwandeling gemaakt langs de oevers van de Rôhne..

Sitecode: 1970
Een prachtige schone ruime camperplaats. Toilet is schoon en werkt goed. De douche kost €0,50 om binnen te komen. Aansluitend kwam er geen koud, noch warm water uit de douch. Het toeristenbureau is maar af en toe geopend, dus reclameren kan niet. Ook de munt voor EEN uur stroom was dus niet te koop. Er kan ook maar één camper aan de stroom hangen. Echt heel jammer voor zo.'n mooie plek.
prima plekje met nette openbare toiletten, gratis water en afstort grijjs water en toilet. aan rand natuur en dorpje met kleine supermarkt en pizzeria. Hotel en restaurant maandag dinsdag woensdag gesloten. Bij leuke wandel routes en trimbaan. Dank aan de gemeente!
prima plekje om een nachtje te staan. geen voorzieningen alleen een prullenbak. Rustig, stukje van de weg af. Enkele voorbijgangers, sporters en vissers. Mooie plaats met historische stadspoorten.
27 Juni kwamen we met de NKC Groepsreis "Polen, verrassend veelzijdig" aan op de camping bij Janneke en Rob. De groep bestaat uit 16 campers en 31 deelnemers. Ze mochten zelf hun plek kiezen, wel bij een vooraf geplaatste pilon. Daarna kreeg iedereen een "Je bent welkom kopje koffie of thee" 's Avonds het einddiner. Helemaal top, inclusief super bediening. Bedankt voor jullie grote inzet en graag tot volgend jaar. Tourleaders NKC
Super gastvrij. Tussen de sinasappel en mandarijn boompjes. Heb je zin in een sinasappel of mandarijn dan mag je plukken. Heerlijk rustig, alleen af en toe varkenslucht van nabijgelegen boerderij. Sanitair heel eenvoudig maar voldoende en schoon. Wasmachine gebruik € 3. Zwembad was nog wel heel koud.
Prima plek voor een of twee dagen Barcelona. Bushalte op 80 mtr. in 30 min. in de stad. Een veilige plek waar 24 uur bewaking aanwezig is. Er is een service plaats aanwezig én er is gratis stroom. Weinig verkeer, 's nachts rustig.
deze locatie is gesloten
Heel vriendelijk personeel. Een geweldige camping met een prachtig veld met een geweldig uitzicht.
Een camping in ontwikkeling. Het wordt echt wel mooi. De beheerder, een jonge vrouw, spreekt uitsluitend Pools, maar is uiterst behulpzaam. De prijslijst klopt helaas niet. Volwassenen betalen Zt 20,- p.p. Camper Zt 30,-, Electra Camper Zt 20,- en hond Zt 10.- per hond per nacht. Zeker niet goedkoop!
Een mooie Camperplek. De kosten per 24 uur zijn €11,-. Hiervoor heb je een ruime plaats, waar camping gedrag niet is toegestaan. Afstort chemisch toilet en grijs water. Gratis stroom en water. Op de Camping die iets hoger ligt kun je verse broodjes en eenvoudige supermarkt artikelen kopen.
Een prachtige plek, op oneffen terrein en hobbelige aanrijding route. Het uitzicht is fenomenaal. De marmotten laten zich zien als het rustig is. Mooie wandelmogelijkheden. Geen enkele voorziening!!! Verderop langs het meer zijn nog twee mogelijkheden om te staan. Deze plekken zijn beter bereikbaar en vlakker.
Een prachtig aangelegde terrassen camping. Wij vroegen bij aankomst naar de tarieven en werden direct onaangenaam behandeld. Wat bleek, alle plaatsen met zicht op water waren ruim boven de €30,-. De plaatsen zonder zicht op water, erg klein of op een niet prettig hoekje waren volgens het tarief op hun website. Niet zo'n eerlijke informatie. Verder was alles erg mooi. Zwembad en sanitair prima
Een kleine camping met alle voorzieningen, die iprima onderhouden zijn. De eigenaren spreken uitsluitend Italiaans. €15,- per nacht inclusief alles is een prima prijs.
Een achitterend aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Je moet via een QR-code inloggen en betalen, hetgeen niet werkt! Daarom 1 ster, anders zeker 4. In de zon is het erg heet op deze camperplek. Wel een goede plek om Castelfidardo te bezoeken. Wij zijn verder gereden.
Aangekomen op 25 -05-2022. Geen stroom, geen wifi en geen prullenbakken. Alles (tijdelijk) gesloten Bezoek aan het gemeentehuis leerde ons dat we er ook niet mochten overnachten. Geen idee wanneer het tijdelijk opgeheven wordt, want het is een top locatie, die werkend 5 sterren verdient.
We komen 23-05-2022 hier aan. Via het Campercontact gevonden Helaas eigenlijk geen sterren. De locatie is gesloten. Voor campers breder dan 1.90m. niet te bereiken. Kansloos!
Een kleine openbare parkeerplaats direct aan het strand. Langs de doorgaande weg, dus 's nachts auto en motor geluiden. Regelmatig politie controle. Prima voor 1 of 2 nachten. Overdag veel lokale strandbezoekers.
Op een groot gratis parkeerterrein, langs een doorgaande weg. 's Avonds veel muziek van de beachclubs. Ook het verkeer maakt het luidruchtig. Vrijdagochtend tussen 7.00 u. en 9 30 u. staat er een vuilniswagen met draaiende motoren alle kleine vuilnisautootjes te lossen. Het strand is breed en vuil, zoals in heel Sicilië Er staan overal koude douches. De Italianen vullen hier hun waterflessen, dus drinkwater.
Sitecode: 20681
in voor- en naseizoen een heerlijke plek aan het strand. Er komen veel auto's die even stoppen en daarna keren en terug rijden. Het weekend levert veel hangjeugd op.die het 's nachts lang volhouden. In het hoogseizoen absoluut af te raden i.v.m de dan aanwezige strandtent en foodcars.
Een super mooie locatie. sanitair voldoet aan de minimale eisen. Omgeving groots. Eigenaar vriendelijk, maar spreekt heel slecht Engels.
Een rustige plaats zonder voorzieningen
Een prachtige ruime parkeerplaats. Veel containers, dus gebruik die aub. Prachtig uitzicht en mooie wandelroutes. De aanrijding route gaat onder een spoorbruggetje door, 2.60 m. De meeste campers kunnen er niet onderdoor. Omdraaien, rechtsaf over het spoor 1e rechts en daarna weer rechts. De weg is stijl omhoog en wat aan de smalle kant. Doorrijden tot aan parkeerplaats. Geniet ze!
Een fijne plek, met een aardige meneer bij de ingang. Hij is zeer behulpzaam.. De dame die het geld kwam ophalen had over duidelijk haar dag niet. Kort lontje. De kosten zijn geen €7,- maar €10,-

Een zeer ruim opgezette SVR camping. Compleet nieuw sanitair., dat super schoon is. Elke plek heeft zijn eigen water en elektra, wat wil je nog meer? Een vriendelijke, hulpvaardige gastvrouw! En die hebben ze ook!

Sitecode: 20940
Een rustige nacht doorgebracht naast het kasteel. Kijk wel goed waar de 3 camperplaatsen zijn. Wij stonden eerst verkeerd. Geen faciliteiten en je moet op de blokken, maar dan is het een prima plek. We hebben een flinke wandeling gemaakt naar Fort Pannerden, daarna koffie toe bij het kasteel. Heerlijk!
Prima overnachtingsplaats zonder voorzieningen. Het restaurant is goed, maar gebruik van een maaltijd is geen eis. Wel lekker. Dicht bij Stonehenge. Komende vanuit Cholderton kun je net nadat je Stonehenge aan je rechterhand passeert een grindpad op. Gratis staan en er is een foothpath waar je dicht langs de stenen kunt lopen. 15 meter minder dichtbij de stenen scheelt £23,- p.p.
Een eenvoudige camping. primitief, maar bruikbaar sanitair. Uiterst behulpzame boer. Douche kost £0,50 per 3 minuten.
Eén ster is al te veel. Deze is voor het uitzicht. Alles waar de beheerder iets aan zou kunnen doen is dramatisch en goor. Warm water is kansloos en stoom zo laag dat zelfs het kraantje in de camper het nauwelijks doet. De gebouwtjes zijn varkenswaardig, maar je gasten ontvang je zo nooooit. Dit is pure uitbuiting. £15,- per nacht is het afzetten van je gasten. Van de site halen! NKC onwaardig!
vriendelijke beheerders. Grote plaatsen. Niet te duur. Dicht bij strand.
Veel duurder dan in app staat aangegeven. Camping ligt naast snelweg.
Een kleine eenvoudige camping met minimale voorzieningen, in een groots landschap!!! Kosten £ 7, - per volwassene per nacht!
Groot grasveld. Prima sanitair. De vriendelijke boer komt's avonds en ' s morgens het camping geld contact innen. prima tussenstop plek.
Sitecode: 19114
Een prima kleine camping. Goed te gebruiken als uitvalsbasis voor een bezoek aan het Wisenten park en het Oerbos van Bialowieza. De eigenaresse is aardig en behulpzaam. Ze loopt halve dagen te poetsen. Voor Poolse begrippen is het sanitair prima en "schoon". West Europeanen vinden het waarschijnlijk niet oké. Hoort u jij die groep, dan heb ik maar één advies: Ga niet naar Polen. Voor ons prima!
05-08-18 : CP is naast een boerderij en gasthof. Ontzettend lieve eigenaren die ons hartelijk hebben ontvangen. Wij hebben hier met 2 volw. en 5 kids gestaan. Er is een bak met drinkwater, waar kinderen tevens kunnen spelen. Er is een loosplek voor water en chemisch toilet en stroom, Verder is er niks. Toch hebben wij hier een fantastische tijd gehad en wilde onze kinderen nog lang niet weg.
17/6/18 Groot grasveld, met voldoende plek. Schoon en verzorgt toilet gebouw (2 dames en 2 heren toilet/douche) betaalsysteem via envelop (staanplaats €9,-, incl gratis douche, €2, stroom) vele wandel mogelijkheden, mogelijkheid tot lozen toilet en watertank. Voor kinderen speeltuin en zwemmeertje. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prachtig rustig plekje op een heuvel naast een restaurant met zicht op t dal. Prijzen iets duurder dan app aangeeft: €5,- standplaats en €2,50 stroom (en geen korting bij diner in restaurant) wel vriendelijk personeel. Prima plek voor een nacht!
Heerlijk rustig plekje op een heuvel aan de rand van het bos (bij een golfbaan), naast een hotel/restaurant. Prachtig uitzicht over een dorpje in het dal. De mensen van het hotel zijn zeer vriendelijk. De prijzen zijn wel iets duurder dan beschreven: €5,- voor overnachten en €2,50 voor stroom. Helaas geen korting bij het nuttigen van een maaltijd (zoals eerder beschreven) prima plek voor een nacht