@MarionKooman
De meneer die ons naar de plaats bracht had er duidelijk zin in. We kregen een prachtig plekje in de schaduw. Alhoewel het een grote camping is en het druk was ervaarde je dat niet zo. Het was wel even zoeken naar de afwas plek. Alles super schoon. De zeer efficiënte receptioniste, regelde voor ons een taxi. In de middag even naar Straatsburg gefiets, we vonden alleen fietsenstallingen voor abonees, heel jammer.
Gezellige camping, heel mooie en goed onderhouden, veel bomen. De opbouw en grote van de camping nodigt ook uit om contact te maken met andere gasten Aardige eigenaren, die zeer behulpzaam zijn. Een camping om naar terug te gaan.
Sitecode: 21989
Fijne camping, lekker rustig, vlakbij skilift, meer en klein dorpje. Super aardige dames bij de receptie. Toilet gebouw is super schoon. Veel wandel mogelijk, normaal kun je rond het meer fietsen, maar daar zijn nu werkzaamheden. Het enige minpunt was dat er weinig schaduw was.

Wat een fantastische plek, de koeien lopen langs de camper. De mensen zijn super aardig en gaven een rondleiding. Je staat voor het bedrijf op een stukje gras met picknicktafels. De weg er naar toe is steil maar goed te doen, zorg dat je niet via het dorp gaat.Het is hoog, lekker fris. Hele leuke ervaring.
Geen telefonisch contact mogelijk na 18.00 terwijl camping tot 20.00 open was. Heel aardig ontvangen door de mensen bij het restaurantje, die ons hielpen met de plaats. Camperterrein was een grote modderpoel, door de heftige regen. Locatie is top. De prijs/kwaliteitsverhouding kan beter.
Heerlijke camping, lekker rustig met zicht op de grote boten op de Seine. Netjes schoon. Heel aardige meneer bij de receptie.
Hele fijne camping, mooie grote plaatsen, net een park. Schoon toilet gebouw. Leuk fietsen naar Amboise en Tours. Vriendelijke receptioniste. Wat wil je nog meer.😀
Mooie camping, alles goed. Fijne fiets omgeving. Leuk om de stad te Doetichem te bezoeken.
Prachtige plek vlakbij Assen, alles heel netjes. leuk gefietst
leuke camperplaats vlakbij Zutphen, leuk gefietst in de omgeving. Komen graag nog een keer Marion
Wat een heerlijke camping, prachtig schoon toiletgebouw, mooie fiets en wandelroutes langs de zee. Super vriendelijke mensen bij de receptie. Mooi grasveld. Leuke restaurantjes langs het wandelpad en 3 km vanaf metrostation.

Sitecode: 20080
Hier nog steeds een camperplek. Inrijden vanaf de kant vd brug. De andere weg naar de CP gaat via een piepklein tunneltje. De CP ligt naast een riool zuivering dus soms een vies luchtje afhankelijk vd wind. Fietspad en park voor de deur
Fantastische camping, heel natuurlijk, het is een geheel met de omgeving. De sfeer is geweldig, Ron en Vitor zijn heel gastvrij. Douches zijn prima. Een plek om terug te komen. Veel info over wandelroutes, fietsen kan over de stille wegen naar de dorpen in de buurt. Supermarkt in Castelo de Vide. Betalen gaat niet met kaart. succes met al jullie plannen. groeten Michel en Marion
Geweldige camping, goeie plaatsen,zeer behulpzame en enthousiaste medewerkers. Heel schoon. prachtig gebied. Trein vlakbij zonder er last van te hebben.
Heerlijke camping, vlakbij Alkmaar en het strand van Egmond. Bergen, Schoorl en verschillende andere plaatsen op fietsafstand, ook zijn er verschillende wandelroutes Zeer schoon sanitair. Ligt bij weg, maar door de dikke rij bomen en struiken heb je daar geen last van. Achter de camping ligt een prachtig tulpenveld en in deze buurt lopen de koeien nog in de wei.

Prachtig plekje en heerlijke douche, aardige beheerders wat wil je nog meer. Mooi plaatsje en veel fietsroutes
Super, prachtige ligging, alles heel schoon. Leuke plekken met picknicktafels, veel fruitbomen. Aanrijroute is een smal weggetje, maar het gaat precies. Tip van eigenaren om via Oudewater te rijden.
Prima plek, heerlijke douches en leuk uitzicht op de bootjes. Het beste kun je via Strijen aanrijden, om het kleine bruggetje te vermijden. Leuke omgeving om te fietsen
Prima camping voor het geld 21 euro, super schoon sanitair, vriendelijke ontvangst. We hadden een plekje aan het zwemmeertje
Prachtige Camperplaats zeer goed verzorgd en behulpzame beheerder. Wel een stukje lopen naar het oude deel van Ronda. In het midden staan picnictafels, voor herhaling vatbaar
Prima plekje, langs het water, vlakbij bushalte en Aldi. In ca 25 min in het centrum van Sevilla met bus 140. Nette wc en douche. De coördinaten kloppen niet va het noorden is het na de rotonde vd Aldi links en links