@Mariska-Bosch
Trein gaat onder de parkeerplaats door via een tunnel. die hoor je regelmatig voorbij komen. Verder geen enkele voorziening zoals al eerder is doorgegeven.
Na 30/9 zijn de voorzieningen muv een toilet gesloten. Camperplaats is wel gratis. Een paar verharde plaatsen links naast de weg. Verder ongemarkeerde plaatsen op het veldje rechts van de parkeerplaats.
Deze parkeerplaats wordt momenteel aangepast. Er worden enkele speciale camperplaatsen gemaakt met voorzieningen waaronder het lozen van afvalwater en wc.
Deze camperplaats is momenteel gesloten. Er wordt geasfalteerd. onbekend of deze wel open gaat voor campers.
Een mooie camperplaats, die ook heel geschikt is voor winter kamperen. De plaatsen zijn verhard met groenstroken. Douche en toilet zijn open. De beheerder organiseerde een leuk stamppot buffet, waar helaas weinig belangstelling voor was.
camping is zeer luxe, maar met €66 per nacht wel heel prijzig. Let tevens op de wind, we hadden veel last van valwinden.
Mooie cp met gratis voorzieningen, zelfs gratis stroom. Saulx heeft voorzieningen (bakker), maar was redelijk uitgestorven. Geschikte locatie voor doorreis.
Mooie camping met bergrivier goeie sanitaire onbeperkt douchen👍👍. En prachtige omgeving om te wandelen en te Mtben.
Camping geeft op de site aan dat ze per 19-8-2019 gesloten zijn ivm een verbouwing.