@Mariska-M
Nachtje gestaan op doorreis. Grote ruimte, maar alles is scheef. Waarschijnlijk wel leuk voor kinderen: vuurtje stoken en watersportmogelijkheden. Niet echt gezellige sfeer.
Prima voor een nachtje na een lange dag wandelen in de Tatra. Groot terrein, vrije plekken. €22 voor busje, twee personen, geen stroom. Sanitair is vergane glorie. Camping ligt aan redelijk drukke weg, maar snachts geen last van gehad. Kies een plekje aan de andere kant, zo'n in de ochtend. Geweldig uitzicht op de bergen.
Beetje rommelige terrascamping, maar wel gezellig. Redelijk sanitair. Goed warme douche. Vooral prima uitvalsbasis voor wandelingen in de Tatra. Trein naar Strbrske Pleso is een aanrader (€2,-) retour. Eventueel overstappen op de skilift of het andere berglijntje.
Eigenlijk best een leuke camping. Vrije plekken, heel ruim, op watersport/recreatie-terrein. Aan zwemwater. Suppen, minigolfen, springkussen, maar toch heel rustig. €27 voor busje en 2 personen, zonder stroom. Alleen werden onze fietsen er gestolen. Volgens politie gebeurt dat vaker. Het is te open. Ostrava is ook geen echte aanrader, eventueel het industriële erfgoed bezoeken en dan snel weer door.
Vriendelijke kleine camping. Mooie plekken met eigen stookplaats. Beetje vreemd sanitair, twee badkamers eigenlijk. Wachten voor wc. Erg rustige, beetje saaie omgeving. Wandelen en mountainbike prima. Gewone fiets niet heel aantrekkelijk. Momenteel is de toegangsweg afgesloten. Wij reden met busje vanuit Libnatov door het bos. Met gewone auto niet doen! Volg omleiding zoals op de website staat. Echter in regen kwamen wij via die route niet weg.
Eenvoudige camping, maar met goede voorzieningen voor fietsers. Bomen voor schaduw. Fijne plek om zowel Elbe randweg naar Dresden, als juist de andere kant op te doen.
Twee nachten gestaan. Supersimpel maar wel gezellig. Trekkerscamping voor fietsers en kanoërs. mooie fietspaden in de omgeving. We huurden op de camping een kano (€30 voor de hele dag). Aanrader. Biergarten tegenover camping is gezellig, we aten er het streekgerechten kwark met aardappelen en lijnzaadolie. En natuurlijk augurk. Beheerster van de camping is er alleen in de ochtend een uurtje. Per nacht €25 voor twee personen met kampeerbusje.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Twee nachten gestaan. Eenvoudige maar prima camping. We maakten leuke fietstocht naar Potsdam (10 km), zeker de moeite waard en natuurlijk naar Berlijn (beetje om via bos, erg mooie weg, >20 km). Leuk om door Berlijn te fietsen. Twee personen, kampeerbusje zonder stroom: €30.
Nachtje gestaan op doorreis. Prima camping, mooie grote plaatsen. We hadden pech met het weer en geen gebruik gemaakt van meer en strandje. Dan een beetje aan de dure kant. €34,50 voor twee personen met kampeerbusje. Leuk voor kinderen, skelters, trampolines, speeltuin. Leuk terras waar je ook hapje kunt eten.