@Mariska1707

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie camping met ruime plekken. In de buurt een prachtig zwembad en heerlijk gegeten bij brasserie La Pailotte. Fijne doorreiscamping. Let op geen toegang tussen 12 en 15 uur en vertrek in de ochtend vanaf 9 uur mogelijk.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie doorreis camping midden tussen de bossen en groene velden. Perfect toiletgebouw, let op voor het douchen heb je een Zwitserse Franc nodig. Online reserveren vraagt om creditcard, maar na het sturen van een mailtje werden we aardig geholpen door een vaste gast van de camping.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Grote camping direct aan Lagio Maggiore. Mooie douche en toiletgebouw. Plaatsen zijn niet groot maar op de meeste plekken altijd wel een keer schaduw. Locarno is eenvoudig op de fiets bereikbaar.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Bijzondere plek aan Lagio Maggiore. Campingplaatsen niet duidelijk aangegeven. Douche en toilet aanwezig maar niet bijzonder. Restaurant en bar waar ‘s avonds muziek wordt gemaakt. Een grote Tigros supermarkt in Ispra met de fiets goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijke gemoedelijke camping met mooie ruime plekken en genoeg schaduw. Lekker zwembad en restaurantje. Dorp op loopafstand en zeker de moeite waard. Na 50 jaar de derde generatie die de camping beheerd, supergastvrij! Kortom echt vakantiegevoel.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige camping. Niet de meest moderne maar het is schoon en genoeg plekken. Jammer dat er zoveel vaste gasten met verzamelwoede zitten, daardoor is het rommelig.