@MariskavanBuul
- 2015
- Hymer Exsis-t 578
- 2016

Camperplaats Stee in Lhee is een echte aanrader. Ruime plaatsen, netjes afgescheiden met een klein hegje. Het sanitair is brandschoon, met achtergrondmuziek en heerlijke warme douches. De omgeving is prachtig om te fietsen en een dagje Hoogeveen is zeker de moeite waard. Lekker boerderij-ijs en verse melk verkrijgbaar. Inchecken gaat eenvoudig via de aanmeldzuil en alles betaal je gemakkelijk met pin.
Heerlijke, super nette en verzorgde camping waar je aan alles merkt dat de eigenaren dit met liefde runnen. Mooie visvijver waar je heerlijk aan het water zit en prachtige grote karpers kunt vangen. Daarnaast hebben we genoten van mooie fietstochten langs de IJssel en een bezoek aan de gezellige stad Deventer. Een absolute aanrader, wij komen zeker terug!
Eindelijk een beetje zon, dus lekker op pad met onze camper! Op de camperbeurs in de Brabanthallen kwamen we Carl tegen en kregen we een mooie folder mee. Omdat mijn man graag vist, was de keuze snel gemaakt. We vonden een fijne plek dicht bij het water. Het sanitair was netjes en de plaats was mooi. Ook ligt het dichtbij een gezellig centrum met leuke fietsroutes. Het ontvangst door Carl was heel gastvrij. Wij hebben een topweekend gehad!
we hadden een super mooi plekje aan het water. helaas mochten we niet vissen. Maar het uitzicht was super. vriendelijke eigenaren. heerlijk pizza gegeten en een biertje gedronken
leuke nette camping wij kwamen speciaal voor het vissen Miranda had geregeld dat we even verderop in een mooie karpervijver konden vissen tegen een kleine bijdrage drie dagen super gevist. totaal 64 karpers gevangen! verder lekker hapje gegeten en tot rust gekomen
wat een gezelligheid met Rob en Aniek. je voelt je gelijk thuis. inchecken met een biertje! kan elke dag aanschuiven bij het menu, of een frietje halen. Het zwembad was ook heerlijk. Lekker fris gevuld met rivierwater. verder gezellig drankje doen op het terras. of een koffie naar keuze. ook elke ochtend verse broodjes Rob en Aniek staan ook heel de dag klaar voor advies of een gezellig praatje we komen hier zeker terug
leuke camping, aardige beheerder! met de fiets naar stationnetje geweest en vandaar uit met trein naar Pilsen, treinkaartje in trein kopen helaas autocamp in weekend erg roemoerig met Tsjechen
wat een top camping vanuit rondreis Tsjechië hier een tussenstop van twee nachten. Alles goed geregeld. vriendelijk personeel, sanitair echt bling! prima plekken. kregen sleutel van poort kan je zo naar het meer lopen helaas op zondag geen bus naar Dresden, maar dagje Wellness gedaan. Komen zeker nog een keer terug voor de hop on hop off tour!
leuke boerencamping veel natuur door vennetje in het midden van de camping nette toilet, gelegenheid om af te wassen en schuur voor recreatie. leuke bankjes en zitplekjes op het terrein zeer vriendelijke eigenaren veel rust en plekjes in de zon als ook de schaduw
leuke rustige natuurlijke camping ruime plaatsen, net sanitair wordt goed bijgehouden. tegenover camping een natuurwater: de Zandpol. was heerlijk zwemmen met het warme weer. aardige eigenaar die regelmatig vroeg of we het naar ons zin hadden

wat een mooi onderhouden camping ruime plekken voor campers, aan twee kanten gras dus kan je camper voor of achteruit op de plek zetten zeer schoon sanitair en vriendelijke camping eigenaren

ondanks een stormachtig weekend een leuk weekend gehad mooi verharde plaatsen met gras ervoor in de bus info voor wandelen gevonden en een leuke tocht gemaakt prima WiFi heerlijk eten te bestellen en op zaterdag vers brood van de bakker die langs kwam al met al een echte aanrader

Mooie rustige camping. Aardige eigenaren. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Mooie ruime plekken
Nette plaats, goed voor de doorreis. Vriendelijke mensen nette douche en wc, helaas wel in een ruimte. Mooie plaats met gras en stroom. Goede prijs
Wat een mooi plekje. Koffie stond klaar, gezellig praatje en een map met alle info. Mooie plaatsen verhard met gras ervoor. Net sanitair en overdekte plaats voor de fietsen. We komen hier zeker nog een keer terug, de omgeving is erg mooi om te fietsen en wandelen. Boodschappen in Budel goed te doen.
De plaats is een 10 waard. ruime plek langs de Ourthe. Waar men kampvuur mag maken op eigen plek. Minpunt is het zeer verouderde sanitair. Ook niet schoon. We hebben gebruik gemaakt van ons toilet en douche in de camper. Vriendelijke campingeigenaar die goed Nederlands spreekt. Supermarkt op 800 mt afstand richting Barvaux. 6 km andere richting langs de Ourthe fietsen naar Durbuy. Pitoresk dorpje!
Nette camping. Bushalte voor de ingang baar Luik, voor €7 pp retour naar Luik. Sanitair schoon en prima. Vooraf via website gereserveerd en betaald. Werkte prima. Spreken op de camping alleen Frans. Camping ligt naast mooi kasteel en vrij toegankelijk park. Je kan als campinggast vrij gebruik maken van verwarmd buitenzwembad.
Grote camping, je krijgt bandje om achterop de camping via een poort naar het meertje te lopen. Mooi meer, heerlijk om te zwemmen. Ook mogelijk om waterfietsen te huren. Camping erg schoon sanitair, ook speciaal kinderdouche. Klein winkeltje, verse broodjes bestellen voor de volgende ochtend.
Super mooi plaatsje langs de rivier uitgezocht. Tussen de rotsen heerlijk in de schaduw. Goed te wandelen, langs de hoofdweg ligt een wandelpad richting Pottenstein. Lekker eten in restaurant, verse forel. Elke ochtend verse broodjes.
Mooi langs het water gestaan, sanitair wel stukje lopen. Fiets is handig. In de zomer extra plekken langs het water. Leuk om boten te kijken, grote vrachtschepen. Fietsen richting Minden stukje doorfietsen naar waterkruispunt super mooi om te zien.
Wat een mooi plekkie. Rustige mini-camping met vriendelijke mensen. Schoon sanitair en ruime plaatsen met verharding voor camper. Op 4,5 km wandelafstand van het prachtige Valkenburg. Te koop: verse eitjes en zelfgemaakte jam. Ook een ontbijtje is mogelijk.
Inmiddels nieuw toiletgebouw neergezet. Zie foto's. Rustige camping, schitterend uitzicht! Langs stenen trap bij rotsen in het water, schitterend om te duiken. Wij waren met drie personen 35 euro per nacht kwijt. Wel veel ongelijke plekken, maar als je even zoekt lukt het wel.
Mooie grote camping. Erg druk, maar het is ook hoogseizoen. Ruime plekken, veel schaduw en direct aan zee. Erg gezellige boulevard. En je kan heerlijk eten en drinken voor redelijke prijzen! Douche wel koud, maar met 36 graden niet zo heel erg. Wel bij aankomst paspoorten inleveren
Overnacht op doorreis naar Kroatië. Prima plek. Heerlijke douche, goede WiFi en heerlijk hapje gegeten. Vriendelijke eigenaren. In de ochtend weer veel campers vroeg weg.