@Marisse
prima camping voor een overnachting

op zich een mooie camping, maar veel en veel te groot. met een beetje pech sta je 700 meter van een sanitair gebouw. En in het naseizoen betaal je € 32 per nacht terwijl de helft van het sanitair afgesloten is, niet schoon gemaakt wordt, veel schimmel (groeien nog net geen paddenstoelen), sommige sanitair gebouwen hebben alleen koud water en als het al warm is is het lauw, net warm. Zonde, mooie locatie die potentie zou kunnen hebben.
Prima camping om Gibraltar te bezoeken. Sanitair is schoon en het minder begaafde personeel is super vriendelijk. Voor een paar dagen is dit een top camping. hij is alleen wat lastig te vinden, er staat namelijk geen bord bij de ingang. Maar de routebegeleiding vanuit de camper contact app levert je voor de deur af. Vanaf de weg ziet het er niet uit als een camping.
in potentie een mooie camping, maar slecht onderhouden, veel achterstallig onderhoud en vaste bewoning is zeer slecht onderhouden. Sanitair is oud maar schoon. Receptiepersoneel zou een cursus klantvriendelijkheid mogen krijgen.

wat en ontzettend mooie plek. goed geregeld en super fijn ontvangst. Als je hier in de buurt bent is dit zeer zeker een aanrader. gr Nancy en Jop
top camping. Mooie plekken en goed sanitair.
zelden zo’n goed onderhouden en nette camping gezien! absoluut de moeite waard.
nette kleine camping die zijn prijs waard is. aanrader!!
leuk overnachtingscamping, met super vriendelijk ontvangst. Heel dicht bij winkels, restaurants en het centrum. Naast het spoor. Schoon sanitair. wel aan de prijs; 1 camper + electra, 2 personen en een hond: € 35,- per nacht
Mooie camping, redelijk aan de prijs en niet meer van deze tijd om 50 cent voor een paar minuten douchen te vragen en toiletten zonder papier te hebben. Heel veel seizoensplaatsen met mensen die denken dat ze wat te zeggen hebben en daardoor de sfeer bepalen. Wij komen niet meer terug. Jammer deze camping zou heel veel potentie hebben.
Sitecode: 20334
Top camping, schoon en netjes. Op fietsafstand van Brugge en een leuk en lekker restaurant om de hoek.
Wat een oude meuk! Bij regen een grote drekzooi. Sanitair schoon, maar oud en voor een gedeelte gesloten wegens technische mankementen. Dat ze hier zoveel geld voor durven vragen!! Wij komen hier niet meer terug.