@MariusAben
- 1998
Prima plek, dichtbij het centrum. eenmalige aanschaf pasje €5,- €1,- per nacht. Kom je er niet aan uit; het tel.nr. bellen en dan wordt je vriendelijk geholpen (oa engelstalig) alles inclusief ook electriciteit. Je mag hier maar 48 uur verblijven ipv 7 dagen wat hier vermeld staat.( stond)
Deze cp is echt wel 10 sterren waard! Pracgtig ingericht, netjes, schoon en met alles wat een camperaar zich maar kan wensen! Slechts €12.- met alle verzorging, nette douche en toiletten. En daarbij gratis electriciteit. Je hebt een schitterend uitzicht ri: Caravaca la Cruz. Het is makkelijk binnenkomen. scan de QR code naast het hek. en volg dan de stappen 1 voor 1. Je krijgt een code voor de doorlooppoort en het toegangshek.
Je staat 400 mtr. van de hangende huizen af. We betaalden €21,- op deze parkeerplaats van 16.45 uur tot de volgende dag 9.00uur. veel geld voor een kale overnachtingsplek.
Prima voor een overnachtingsplek. Niet ver van de Rijn.
Is langs een bouwput. Je mag hier niet meer parkeren.
Het is een prima plek. Je kenteken wordt gefilmd bij binnenkomst, je betaald pas bij het uitrijden. in ons geval; aankomst: 14:57 vertrek de volgende dag om: 11:40 uur en we moesten €9,50 betalen. Het bedrag van €7,- wat het zou kosten is dus voor iedereen anders.
Wij hebben een hele fijne week gehad op camping Quinta da Cerejeira. Ondanks een paar dagen regen hebben we ons goed vermaakt met wandelen, uitstapjes o.a: naar Tomar en Coimbra, Fatima en Lissabon. De camping ligt heel centraal. Het is een prachtige camping waar Sanne, Emile en hun zoontje ons een gastvrije tijd boden. We hebben genoten van het Indisch surinaamse etentje op de camping waaraan veel mensen deelnamen en wat erg gezellig was!
Nooit zoiets stoms meegemaakt! Wij zijn hier al een paar keer wezen overnachten, zoals revieuw31-01-22 voor de laatste keer, en liepen nietsvermoedend de camperplaats op om te kijken of er nog plaats was, zodat we een plek konden reserveren. Toen mijn man even van het toilet gebruik wou maken, kregen we " de wind van voren" zoals het gezegde luidt. We hadden ons eerst aan moeten melden in het kantoortje, maar daar hebben we niemand gezien!
locatie is goed, maar vanmiddag deelde de politie hier bonnen uit, de camper stond perfect in het parkeervak, maar mocht er niet voor en achter uitsteken! Gelukkig waren we thuis en konden we onbeboet vertrekken, en zijn we ruim 3 km noordelijker terechtgekomen aan het strand waar honderden campers staan, ziet er goed uit.
Fijne Camperplaats! De kraan lekte, deze ging stuk, en Jack de "reddende engel" zorgde ervoor dat iedereen weer water kon tappen dankzij de nieuwe kraan welke hij schonk aan deze camperplaats.
We stonden voor de 'poort'? Het zag er vanaf een afstandje prima uit maar was helaas (tijdelijk???) gesloten. 1☆omdat je er niet komen kan.

Fijne kleine camping met alle voorzieningen. Erg vriendelige personeel. we betaalden €17,- per nacht voor een camper met 2 personen wanneer je geen stroom nodig hebt. De bushalte ligt recht tegenover de ingang van de camping. van hieruit met bus 10 handig naar Benidorm centrum, of bij de halte links naast de camping naar Albir, Altea of El Cisne waar op donderdag en zaterdag en zondag een vlooienmarkt is met live muziek.

Wij waren hier ook in juli, ik ben het helemaal eens met de vorige reviews, en wil ter aanvulling zeggen dat de ontvangst erg vriendelijk was met een zelfgestookt welkomst drankje aangeboden door de eigenaar.
Nette camperplaats, met de nodige faciliteiten, ideaal om van hieruit met de bus Gent te bezoeken. links de cp verlaten, weg volgen, dan rechts onder het viaduct door naar de bushalte. Bus 3 ri.:Mariakerke Post brengt je ernaar toe. Het is niet de rustigste plek qua verkeersgeluiden, maar wij vonden het niet storend. De prachtige historische stad met vele middeleeuwse gebouwen moet je gezien hebben. Geweldig mooi!
Vriendelijke ontvangst. Dit is een zeer nette camperplaats. 5km vanaf het Alhambra volgens de beheerder. Bij de mercadona is een bushalte naar Granada. Overnachten kost €16,- per nacht zonder elektriciteit. Douches aanwezig €1,- voor 5 minuten.

Dit is een hele fijne camperplek, dicht bij zee, met vriendelijke beheerders die alles goed uitleggen bij aankomst. Heerlijke douches, blinkend schoon sanitair. Goede gratis Wifi. Men is nog steeds bezig om het nog mooier te maken. De plek kost geen €9,- euro, maar €6,- tot 28 februari 2022, Daarna betaald men €10,- Heerlijk rustig s'nachts, een hele fijne camperplaats.

Een fijne camperplek met een vriendelijke beheerder die je begeleidt naar je plek en vakkundig aanwijzigingen geeft met inparkeren. Alles ziet er netjes en schoon uit. e.e.a. wordt duidelijk uitgelegd, je krijgt een sleutel voor de poort, als je later dan 23.00uur binnenkomt. Je staat vlakbij zee. Bij het verlaten van de camperplaats lette de beheerder erop, dat je veilig de weg op kon rijden, en zwaaide ons uit. Een top plek! Aanrader!
Dit is een hele fijne Camperparkeerplaats, met hele vriendelijke beheerders! We hebben hier een heel fijn verblijf gehad, en komen zeker terug.
Prima plek als je tegen verkeersgeluiden kunt. Handig om je was te doen, en de spar winkel heeft een onverwacht breed assortiment aan artikelen. De WIFI functioneerde niet vandaag, Er is geen douche aanwezig, wel een toilet.
Top plekje! Ideaal om mooie wandelingen te maken, en van hieruit met de fiets La Manga del Mar Menor te gaan verkennen, 19 km tot het einde! Je moet wel zelfvoorzienend zijn, want behalve afvalbakken zijn er geen faciliteiten.

Vriendelijke eigenaar. Prima basis plek om je was bij te werken en om van hieruit per fiets Sante Pola te bezoeken (3km)
Prima overnachtingsplaats. Ze zijn nog bezig met een rotonde te maken, maar je kunt hier wel terecht. Als je je niet ergert aan de carretera en kunt genieten van vliegtuigen, die af en toe overvliegen nu kun je hier prima staan. Wij vinden het niet storend. Diepe bandensporen getuigen ervan dat je bij hevige regen moeite kunt hebben om hier weg te komen.

NKC wilt u het huisnummer veranderen van 78 naar 75? Deze camperplaats is werkelijk prachtig! Je waant je in een paradijsje. De vriendelijke eigenaresse gaf ons duidelijke uitleg, ook over de extra mogelijkheden hier. súpermooi plekje hier!

Prima gratis camperplaats, en erg genoten van de wandeling door het mooie stadje met hele oude vakwerkhuizen, de klim naar het schloss is ook de moeite waard. Dillenburg de stad waar Willem van Oranje geboren is. Boven voor de poort van Villa Grün staat de beroemde boom, de: Wilhelmslinde. voor degene die een beetje van geschiedenis houden een aanrader!
Prima plek, geen faciliteiten verder. 2 plaatsen waar je 48buur mag verblijven.
Wij reden hier naartoe. Het stoplicht gaf groen en "frei" aan. We konden echter meteen weer omdraaien, want de plek was vol. Maar... de slagboom dicht! Na een telefoontje aan de vvv werd het opgelost. de mevr. aan de tel. zei dat het niet kon. ons advies: rijdt er niet op, voordat je je ervan hebt kunnen overtuigen dat er plek is. (misschien door een geplaatste aanhanger dat hij vol aangaf???)
Dit is absoluut geen camperplaats. Als je de waterval wilt gaan (als je via een bergweg eenmaal boven bent) zien kan je daar parkeren, maar rijdt niet naar beneden rechts, wat onze navigatie aangaf, wat we niet gedaan hebben overigens.
Een parkeerplaats, hoog boven een stuwmeer, in een mooie omgeving. van hieruit kan je gaan wandelen. wij zijn verder gereden.
Fijne plek rechts voor de camping. inclusief gratis bus en trein vouchers. mooi om van hieruit met de bus die voor de camping stopt de kastelen, zoals Neischwanstein te gaan zien. We betaalden €26,- voor 2 pers. en €3,80 toeristenbelasting. incl. stroom water e.d. dus totaal : €29,80 prachtig santiairgebouw. met mooie nieuwe wasmachines en drogers.

Toen we er uiteindelijk waren, vele bergkilometers om, doordat het navigatiesysteem ons 2x in de steek liet, constateerden we dat ze voor vakantie tot a.s. donderdag gesloten waren. Alleen een gemoedelijke lobbes lag op de deurmat. Enigzins beschaamd moesten we wéér langs de wegenbouwers af, die in de hete zon aan de smalle weg aan het werken waren. Even balen. Maar oké we hebben tijd zat. Op naar de volgende plek!
Prima cp om Salzburg te bezoeken. Neem bus 21 bij de halte, aan de overkant van de weg. Wanneer je genoten hebt van deze leuke stad, neem je weer bus 21 terug en verlaat je de bus bij halte " Jägerwirt" Dat is bij de CP
Er is geen camperparkeerplaats hier! zeker niet om te overnachten. Bespaar je de moeite.
Niets aan toe te voegen! Nog nooit zo'n perfecte CP gezien. Brandschoon sanitair, vriendelijke eigenaar die alles rustig en compleet uitlegt. Wat een heerlijke plek om te vertoeven! Vanuit de CP heerlijke fietstochten te maken in de prachtige omgeving. En de prijs is zeer acceptabel. Complimenten voor de eigenaren!
Dit is een camperparkeerplaats waar vele andere gemeentes een voorbeeld aan kunnen nemen. Wat een fijne plek om de stad te bezoeken! Geweldig als startplaats voor een fietstocht naar de Reewijkse plassen.

Supermooie nette camperplaats annex minicamping, met schoon verzorgd sanitair. Mooie ruime plaatsen omgeven door gevarieerde planten. De mogelijkheid om o.a.fruit, aardappelen en eieren te kopen, én de vriendelijke eigenaren maakten dat deze plek van ons een dikke 10 krijgt! Hanneke & Marius
Rustige Camperplaats, niet te ver van de kust af. Wij hebben hier prima gestaan. Mooie verharde plekken. water en stroom zit erbij, Alles schoon. op deze NKC app staat de toeristenbelasting p.p. per dag á €1,30 niet vermeld, op de website van minicamping de Wayenburg wel.

Prima C.P. in een prachtige omgeving! Er stonden meer campers aan het stuwmeer vlakbij dan op de eigenlijke camperplaatsen. Het is hier stikdonker en heerlijk rustig 's nachts.
Dit is geen camperparkeerplaats, maar wel een prachtige plek om een dagje te vertoeven.
Prachtige camperplaats, naast de camping. Vlak bij het centrum. Via een leuk wandelpad langs een beekje ben je zo in de Cité. Er is geen toiletgebouw of douche op de camperplaats zelf, maar als je toch wil douchen kan je op de camping voor €5.- terecht na melding. Wat deze prachtige C.P. betreft, Ik betaal ook niet graag teveel, maar die €15.20 per nacht is het ons zeker waard!!!
Súper plek in een klein Frans dorp. We stonden hier enkele dagen om wat van de tour de France mee te krijgen, die hier 08-07-'18 doorheen reed. Geen enkele Nederlander te zien hier. Die kerkklok namen we voor lief, heerlijk rustig 's nachts, je hebt de mogelijkheid om de toren van de kerk te beklimmen met een gigantisch mooi uitzicht rondom.
Zeer nette verzorgde nieuwe CP. De beheerder is uiterst vriendelijk en helpt indien nodig is. De tramhalte b.v. naar Alicante Luceros is op 50m. links. Spoor 3. We betaalden €8.- incl. heerlijk warme douche.
Mooie locatie, aardige Duitse gastvrouw. Wij stonden hier een nacht zonder stroom en met een koude douche (had ik kennelijk eerst door moeten geven) De wc legen en vuil water kan je hier lozen, maar zorg dat je de put sluit daarna!!! evt. afval moet je zelf meenemen . wij betaalden €11.- voor een nachtje.
Mooie cp alles aanwezig 3 plaatsen 5€ per 24 uur stroom 1€
Prima camperparkeerplaats op verhard terrein. Vlakbij openlucht zwembad en sportvelden. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht. Mooie wandeling gemaakt langs het water met treurwilgen. Geen stroom of WiFi, wel gelegenheid om chemisch en vuilwater te lozen.
Wij hebben hier even gestaan, prima om alleen de nacht door te brengen, verder niks te zien of beleven. Camping Rossatzbach is dichtbij, ligt aan de Donau en daar betaalt met €25,- per nacht.
Wij zijn hier enkele dagen geweest, en zijn hier heel gastvrij ontvangen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd door de vriendelijke beheerder. Het sanitair e.d. was schoon en alles was goed onderhouden. 's Morgens komt de bakker langs, we betaalden €16.50 p.nacht, incl douche. Als men van het zwembad gebruik wil maken, betaal je hiervoor €1. Kortom een prima camperplaats langs camping Hobits.
Supermooie plaats, wc en douche prima.