@Marja-en-Rob
- Dethleffs
- 2023
Mei 2026
Mooie, verzorgde camping met vriendelijke receptie. Schoon sanitair, broodservice en mogelijkheden om iets te eten of eten af te halen. Heel mooi zwembad met binnengedeelte dat zeker geschikt is voor kleine kinderen en ook met slechter weer zwemmogelijkheden geeft. Mogelijkheden om veilig naar dorpen in omgeving te fietsen via fietspad. Voor ons zeker een camping om nog eens heen te gaan.
Grote, goed georganiseerde camping met veel verhuur accommodaties. Sommige standplaatsen liggen wat hoog ten opzichte van het pad waardoor onze camper de grond raakte bij het wegrijden met als gevolg helaas schade. Mooi zwembad met waterparadijs voor kinderen. Dit was begin mei alleen in weekenden open. Om bij het strand te komen, moet je drukke brug over lopen of fietsen. Strand grenzend aan camping is rommelig en ligt niet aan open zee.
April 2026
Mooie camping op loopafstand van het dorp. Ruime plaatsen en net sanitair. Vriendelijke receptie en lekker zwembad. Brood op bestelling. Fietsmogelijkheden in de omgeving. Accepteren ACSI kortingskaart.
Prima camping met grote plaatsen. Het bovenste gedeelte met uitzicht over de zee die vlakbij is. Modern sanitair, vriendelijke receptie en lekker zwembad. Camping is nog vrij kaal, dus geen schaduw. Niet vreemd als camping geheel opnieuw is opgebouwd na een grote brand. Mooi zandstrand dichtbij. Mogelijkheden om te fietsen. Klein winkeltje naast de camping waar brood besteld kan worden.
Op 25-10 nog veel campers. Mooie ligging met fietsmogelijkheden. Terrein heeft onderhoud nodig. Veel plaatsen modderig en kuilen in toegangsweg. Aanmelden bij automaat gemakkelijk, maar alleen met contant geld. Stroom met munten via stroomkaarten. Sanitair aanwezig. Jammer dat chemisch toilet wel geleegd, maar niet gespoeld kan worden.
Verwacht geen luxe camping voor de prijs, maar wel een camping met schoon maar verouderd sanitair. Weinig schaduw, maar wel grote staanplaatsen. Zee met mooi strand op ca. 200 m. Genoeg restaurants op loopafstand en brood tegenover de camping. Fietspad naar Leucate en Port Leucate. Kortom voor een paar dagen strand een prima locatie.
Rustig gelegen camping met uitzicht op veld zonnebloemen. Grote plaatsen met schaduw en zon, vriendelijke Engelse beheerders en net sanitair, zwembad en broodjesservice. Bar met terras waar de eigenaren ook - in ons geval - een pizza avond organiseren. Cordes via kleine stille weggetjes met de fiets te bereiken.
Wij hebben prima dagen gehad op deze mooie camping met ruime plaatsen en mooi zwembad. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair en op fietsafstand van het dorp en strand. Ligging wat hoger en daardoor uit de drukte van de andere campings.
Camping heeft veel verschillende bomen en struiken daardoor ziet de camping er mooi uit. Staanplaatsen zijn goed en sanitair is in orde. Camping ligt aan klein meertje met strand. Goede fietsmogelijkheden in de buurt. Zeker de route door de speciale fietstunnel (tunnel Du Chat) boven de camping door de berg naar het Lac du Bourget is bijzonder.
Camping ligt aan klein meer met eigen strandje. Allerlei watersporten op het meer en goed zwemwater. Sanitair was in orde. Staanplaatsen zijn groot. Door ligging aan N85 voor ons alleen wat fietsmogelijkheden rond het meertje. Restaurant aan het water op de camping.