@Marja0858
- 2020
Wat een mooie en moderne camperplaats. We staan aan de voormalige wijngaard en de plaats is keurig netjes, gloednieuw en van alle gemakken voorzien. De eigenaar heeft hard gewerkt om alles klaar te krijgen. De omgeving is prachtig, Zutphen is per fiets prima bereikbaar en er zijn talloze fietsroutes. De moeite waard om hier eens naartoe te komen.
Rustige goed onderhouden no nonsense camping aan de rivier. prima sanitair, douchemint van 50 kr voor 4 minuten maar tijd genoeg om met 2’en ruim te douchen. Helaas géén loosput voor grijs water. Dat vinden wij een gemis dus een sterretje minder. Aardige lui die de boel runnen, het restaurant is ook gemiddeld en goed qua prijs-kwaliteit. Mattoni museum bezocht en de wandeling gedaan. En kano gevaren op de Öhre. 440 kr per nacht all in. Camper 2pp
het is een parkeerplaats aan het eind van het dorp. prima plek om te overnachten. Gratis en uiteraard ook geen voorzieningen, alleen een openbare afvalbak. Heel rustig daar.
mooie plek, vlakbij de 3 en we stonden er ook nog gratis. De herberg ontving ons heel gastvrij, zelfs elektriciteit is beschikbaar. We konden uit de camper zo op het terras aan een koel biertje wat erg welkom was op deze hete dag. kortom: aan te bevelen!
geen toegang voor campers.
wat een heerlijke plek, keurig verzorgd en beschikbaar gesteld door de gemeente. een pareltje en ook nog eens gratis. voorzieningen allemaal aanwezig met een kleine betaling via jetons. het dorpje heeft alles! bakker, slager, supermarktje, kapper, benzinestation! het centrum van prachtige wandelroutes en fietsroutes. heerlijk rustig hier. we voelen ons welkom en als gasten behandeld. top! moesten er meer van zijn van deze pareltjes!
Idd 2 gemarkeerde camperplekken aan de straat langs een mooi park en voor een keurig openbaar toilet. er staan nog een paar campers aan de overkant op gewone parkeerplaatsen. Het is vanaf 20 uur ongewoon stil in de straat en in het stadje. tot 8.30 geen enkel geluid. Prima om hier te overnachten. we gaan nog naar een wijnproeverij, Sancerre is immers een beroemde wijn, en dan weer verder huiswaarts. Goede nacht gehad hier.
Heel goed te vinden camperplaats. telefoonnummer hangt aan de poort (zie foto). Bellen en de poort gaat open. De beheerder helpt iedereen naar hun plek, met of zonder elektriciteit. we betaalden €8 voor de plek, 60 CT pp toeristenbelasting en €4 vóór elektriciteit per 24 uur. Toegangsweg is prima toegankelijk ook voor grotere campers. Mooie plek om Gregovia te bezoeken op 5 km.
Gratis camperplaats waar ruimte is voor een stuk of 20 campers. Geen voorzieningen, wel een afvalcontainer. Voorzieningen zijn een paar honderd meter verderop bij een tankstation, voor €3,50 volle service daar en ook een supermarktje. Het strand is aan de overkant van de weg, lopend of met de fiets ben je er zo. Prima plek, zelfs schaduw hier. Als er stroom was bleven we hier gewoon staan.
mooi gelegen camping dichtbij de stad aan de jachthaven. heel gezellig en in de nacht rustig. regel is tussen 22 en 8 geen herrie meer. mooi schoon sanitair. heel tevreden!
Hele fijne CP, dichtbij de stad met alle voorzieningen. Heel goed verzorgd en zeer rustig. Goed gelegen om de stad te bezoeken (prachtig park Paderbronnen) of een fietstocht te doen. we hadden het er fijn. €8,00 voor 24 uur.
Sitecode: 19118
Mooie camping, goed sanitair maar we vinden de beheerders niet prettig. Wel goed sanitair. Wij moesten in een zijstraatje van de camping gaan staan. Uitzicht op een zijmuur van een gebouw, terwijl er mooie plaatsen te over waren. We zijn na een nachtje alweer weg gegaan. We betaalden €37,00 zonder elektriciteit.
Mooie horizontale plek half verhard en met meerdere plaatsen voor campers, naast het Freizeit centrum. Via QR code betaald. Mooi uitzicht en gratis stroom. Verder geen voorzieningen dus behalve stroom, zelfvoorzienend zijn hier.
We kwamen aan op de boerderij. Er was niemand en er deed ook niemand open. de (vriendelijke) hond liep buiten aan een lange looplijn en er stond een deur open. na een poosje toch maar gebeld naar het telefoonnummer die in de app bij dit CP stond. we kregen een mevr. Vogt uit Schmallenberg aan de lijn maar zij vertelde dat zij niets met deze boerderij van doen had. Al doorgegeven aan de app beheerders, jammer maar verder naar Freiz.welt gegaan.
Sitecode: 20171
Prettige plek in de Harz. Wij zijn op de camping gaan staan, dat is veel prettiger dan op de camperplaats want die is heel rechttoe rechtaan en nogal ongezellig. de camping is wel €10 duurder. het sanitair is modern, nieuw en schoon, hele prettige en warme douche. Aardige beheerders. Er is een broodjesservice en een prima kiosk en terras. Ze hebben zeker nog werk te doen op de camping, oa de watertap punten werken niet. Maar dat komt vast in orde
wegens hoogwater een plek hogerop gezocht en hier gevonden. het restaurant is dicht, eigenaresse is supervriendelijk. er is water, elektriciteit en we kunnen de cassette legen en we zitten vlakbij het centrum van Piesport. prima plek hoor, erg rustig, we hebben vannacht niets gehoord. we staan hier alleen. kosten zijn €10 en nog €3 voor elektra.
We zijn er via een landweggetje (onverhard) naartoe gereden. Het was best spannend maar het is hier hartstikke mooi! Lieve mevrouw in het winkeltje die voor ons kaas besteld bij de buren (morgen voor het ontbijt ophalen!). En we kochten er een magnifieke entrecote, verrukkelijk! Mooie plek aan een zwemvijver en prettig uitzicht. En heel rustig hier! Sek 250 incl elektriciteit. En ze heeft pinbetaling ☺️
Sitecode: 19681
prachtige plek aan een strandbad aan het meer. Geweldig mooi, goede plekken om met de camper te staan en zeer vriendelijke ontvangst door de Nederlandse mevrouw in de receptie. De gebouwen (toilet, douche en afwas etc) zijn allemaal zeer schoon en ook nog verwarmd wat vroeg op de ochtend best fijn is. we komen vast nog eens terug. het is een plek om wat langer te blijven.
We bleven hier 2 nachten. De camping was zo goed als leeg maar alles functioneert prima. Lekker warme douches (4 min de tijd!) en alle voorzieningen. De eigenaar is Nederlands en uiterst vriendelijk en behulpzaam. De wasmachine is te gebruiken nadat de sleutel is opgehaald. 30 kr per uur dus als je opschiet lukt je wasje wel in een uurtje. zelf wasmiddel meenemen. We vonden het er leuk en vooral super-rustig! We komen nog eens terug!
mooie centraal gelegen camperplaats met mogelijkheden voor stroom. In het havenkantoor de wc’s en douches waar je met een code in kunt. Heel gemakkelijk inchecken aan het havenkantoor mbv een automaat. Daar krijg je ook de code voor het sanitair. De plaatsen zijn ruim en keurig afgebakend. Leuke en rustige plaats aan de haven.
deze parkeerplaats bestaat niet. we hebben op het adres gezocht maar vonden alleen een parkeerplaats voor auto’s die bij een bedrijf horen. helaas.
Rustige plek aan het kanaal. Veel vogels te zien en te horen, verder hoorden we niets. we stonden hier van 27 op 28 augustus. Toegang tot toiletgebouw van de haven. We fietsten naar Falsterbo, lunch in een koffietentje Kust, prima koffie en een mooie kaart voor Zweedse lunch gerechten.
we stonden hier een nacht. het parkeerterrein ligt aan de weg maar er is ‘s nachts niet een auto voorbij gekomen, heel rustige plek dus en prima om er een nachtje te staan. we staan achter de duinen op een prachtige plaats vlak aan het strand, idyllisch! En het kost niets.
we stonden één nacht. Prima en vriendelijke ontvangst. 380 kronen, we konden de service en gebouwen gewoon in. Douche moet 3 kronen voor 3 minuten extra betalen, maar we hebben de douche zelf aan boord. Heel rustig en echt totaal geen last van de weg noch van treinen. Gewoon een goede relaxte camping.
we zijn naar achteren gereden op de camperplaats. kost 150 Kronen mét elektriciteit! het uitzicht is 5***** rechtstreeks aan de zee. Aan de voorkant bij de inrit is een servicestation, grijswater, water en cassette zal ook wel kunnen. Prima plek. De eigenaar heeft een QR code hangen om met paypal te betalen. Bij de opmerking (optie Paypal) kan je je kenteken opgeven (dat vraagt de eigenaar). Er zijn picknick tafels en zelfs een bbq stookplaats.
we waren hier voor een weekend met vrienden. Heel vriendelijk ontvangen door meneer Henk. we mochten zelf ons plekje zoeken. mooie vlakke plekken en heel ruim. Sanitair is keurig en alles is er. We hebben een heel leuk weekend gehad. Lekker gefietst en in Goch een hapje gegeten.
Vriendelijke ontvangst, mooie plekken met genoeg schaduw, prachtig zwembad en ook nog restaurants in de omgeving en op de camping. Aan de heel goed verzorgde bloemen zie je hoe precies er overal voor wordt gezorgd. Alles is schoon en keurig. Prima faciliteiten, wasmachines en drogers maar ook een 50 gr waterkraan! nooit eerder gezien, alles piccobello op orde.Heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. Kortom, we komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 2058
keurige camping, een nachtje gestaan op doorreis. prima toiletgebouw, mét wc papier, en goede camperfaciliteiten. ruime plaatsen en de meesten zijn mooi vlak. we reden vanaf de snelweg al snel zo de camping op. er is een Lidl tegenover en een tankstation op het parkeerterrein van een volgende groot koopcentrum, vanuit de camping linksaf en helemaal achteraan rechts. scheelt toch weer €0,30 per liter diesel.
Heerlijke camping, rustiger hebben we het niet meegemaakt. Het weggetje voor de camping eindigt ook zo’n beetje voor de camping dus géén verkeersgeluiden. Het is een camping waar veel gedaan wordt aan duurzaamheid, zij houden het sanitair heel schoon en vragen dat ook (terecht) van de gasten. overal staan groeibakjes met kruiden, er is een composteer-bak enz. Heel positief allemaal. De plaatsen zijn groot en door de hoogte koelt het lekker af!
we kwamen om 16.30 aan. werden vriendelijk ontvangen. kregen een heerlijke plek in de schaduw (het was erg warm dit weekend). Aanrader als je Honfleur wilt bezoeken. Alles op loopafstand. mooie parken, het centrum, de haven. we komen zeker terug want Honfleur is heel goed van eten en drinken. vooral de fruits de mer!
Sitecode: 20511
2e keer op deze camping. We hadden wel gereserveerd voor 5 dagen, ze zijn er steeds vol in augustus. Beetje lawaaierig doordat er animatie is en er waren kennelijk wat groepen vaste gasten die elkaar daar weer troffen. ze maakten er tot middernacht een feestje van. Maar daarna was het stil. Prima sanitair, lekkere ruime douches, zelfreinigende toiletbrillen op de wc’s. Kosten: €169 all in voor 5 nachten van 20 tm 25-8 voor een Comfortpl. 90m2!
Prima plek, beetje achteraf buurtje maar geen overlast of zo. Keurig bijgehouden en op loopafstand van het centrum. De stroom en water is bij de €10,10 per nacht inbegrepen. Gebruik van de code is een beetje een puzzel maar het werkt allemaal prima. kortom aan te bevelen!
in tegenstelling tot wat in de alg. info staat is er géén uitzicht op het meer. Het is een simpele kleine camping met goede sfeer, rustig in de nacht en het sanitair is redelijk. Vriendelijke eigenaar. plaatsen met en zonder elektriciteit. Wij hebben een plek met 3 bomen dus genoeg schaduw. wij betalen, met elektriciteit €16,24 per nacht. Fietsen naar het dorp met E-bike is te doen. Afdaling en opgang op de weg terug is tussen de 6% en de 16%!
Hele slechte plek, stofwolken vanaf het parkeerterrein, herrie van de weg én het parkeerterrein dat na 22 leeg zou moeten zijn maar gewoon open blijft, de hele nacht door. kletsende en zingende jongelui, ver weg van de faciliteiten en geen stroom. €35,00. De administratie was een grote chaos, dus de checkin/ checkout ook. nou één (slapeloze) nacht was voor ons genoeg. ons zien ze daar niet meer.
Mooie plek, prachtig uitzicht vanaf de muren van de stad. je loopt zo het centrum in. Langres is nu heel levendig, overal terrasjes en gezellig. De campingbaas spreekt Nederlands en is heel vriendelijk. Toiletgebouw is mooi schoon en modern. prima warme douches ook. een aanrader!
Geen service maar ook geen kosten. Prachtig uitzicht over de rivier de Inn. Over de brug (die idd erg oud lijkt en onderhoud nodig heeft dus niet met je 3,5 T camper overheen gaan!) lopend komen we weer in Oostenrijk in het stadje Schrädens. We aten er wel slecht helaas maar wel op een mooi plekje. ‘s nachts alles rustig en dichtbij de autobaan nr 3. Goed voor de doorreis.
Vriendelijke ontvangst en welkom. We konden zelf een mooie plaats kiezen en kregen advies over zonnig of schaduw. Sanitair is heel erg mooi, schoon en alles is aanwezig zelfs een kinderbad op werkhoogte en ik las ook dat er een hondendouche is. alles tip-top verzorgd. De prijzen zijn in het voor-en naseizoen rond de €26 voor camper en 2 pp. Heerlijke plek en er is een privé strandbad alleen voor de camping. ook mooi terras met restaurant erbij
Een fijne plek onder en tussen de wijngaard. Goede en heel schone voorzieningen, erg prettig allemaal. De eigenaren zijn vriendelijk maar op ons komen zij wat warrig over, ook een beetje controle-freak. we gingen op een plaats staan (hadden ook gereserveerd nb) en moesten toch weer naar een andere plek waarna de plaats waar we eerst stonden leeg bleef…! En het is een Buschenshank, daar zou je moeten kunnen lunchen maar niks hoor. Alleen ontbijt.
Fijne plek, we hebben er heel relaxed 2 nachten gestaan. Er is sowieso plaats voor 5 campers maar het veld is groot genoeg voor meer. Mooi schoon toilet en wastafel. De wijn uit de koeler was voortreffelijk, we hebben een flesje mee voor vanavond. In alles is voorzien maar een klein puntje kritiek is dat er geen wasbak is om even af te wassen of een wasje te doen. De wastafel is daar immers niet geschikt voor. we komen er graag nog eens.
prima plek, sanitair is in orde, er is ruimte, rust én een zwembad. De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. Water en lozen is buiten de camping op openbaar terrein bij het kerkhof en P3. Daar kan je ook staan, gratis, maar niet zo fijn als op de camping. wij betaalden 2 pp 3 nachten voor €53,00 mét stroom. Intermarché is vlakbij net als het stadje, dat is leuk en sfeervol! Aanrader!
mooie camping hoor! we staan op veld Camerig met de camper. eigenlijk zijn alle velden prima, qua ruimte is dit helemaal goed. uitzicht is overal mooi! we zijn heel vriendelijk ontvangen en omdat het seizoen eigenlijk morgen pas start zijn er nog heel weinig gasten. water is bij de plaats en gratis. we gaan een paar mooie dagen tegemoet.
Prima camperplaats aan de jachthaven. Netjes en verzorgd, sanitair goed bereikbaar en schoon. Wel wat aan de dure kant. We betaalden €41 voor 2 nachten incl stroom. Rondvaartboot en huurbootjes op loopafstand. Gezellige horeca en een kleine Spar ook!