@MarjaKarel

2017

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

vanaf 1 april 2025 betaal je £40 per nacht, of je nu een kortingskaartkaart hebt of niet. Dit vinden wij het niet waard, dus doorgereden.

Dit is dus geen camperplaats. vandaag werd ons door twee controleurs gewezen op een bord bij de entree van de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een fijne camperplek is dit. Zeer vriendelijke en bevlogen eigenaren! Ruime plaatsen midden in de natuur, waar je in alle rust de vogels hoort fluiten. Waterkranen in de buurt van je camper, broodjes service, fietsroutes… Spik en Span sanitair en bij het verlaten van de CP zijn er meerdere plekken om grijs water te lozen (2) en ook nog 2 plekken om schoon water te vullen om zo je camper weer up to date te maken. Of ‘n dagje bijboeken?

we hebben ons hier drie dagen prima vermaakt: een zeer vriendelijke ontvangst door Oscar, goed en schoon sanitair, lekker heet water voor de (af)was en een heerlijk gratis zwembad naast de camping. De gezellige stad Huesca was te voet, door een prachtig park, goed bereikbaar. kortom: een echte aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 92019

Deze camperplaats is zeer de moeite waard!! Mooie, ruime plaatsen en perfect sanitair. Zelden zulke schone toiletten en ruime douches gezien. In de beurt zijn fraaie wandel- en fietsroutes.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een mooie camperplaats! Zeer ruime plekken in een landelijke omgeving, keurig sanitair en een gastvrije eigenaar. Dicht bij het centrum van ‘s-Hertogenbosch, gemakkelijk met de fiets te bereiken. Vergeet niet om ook St. Michielsgestel te bezoeken met leuke terrasjes.

Perfecte gratis camperplaats, historisch centrum dichtbij. Wandel er naar toe en geniet van de oude gebout en de tapas-barretjes en de leuke terrasjes. Er is ook een wandel/fiets tocht mogelijk over een voormalige spoorbaan.

We sluiten ons aan bij de vorige reviews: prima plek en voegen toe dat er naast deze camperplek een heel fijn zwembad is (entree € 2,50 p.p.) met toilet en goede douche.