@Marjacees

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

mooie camping. camperplaatsen dicht op elkaar. Veel vaste plaatsen. wij betaalde 455 nkr per nacht, camper, stroom en 2 personen

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

565 nkr omdat het hoogseizoen is, vinden wij echt te duur. zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

prachtige locatie. geen slagboom meer aanwezig. je loopt zo het strand op, nu nog mooi weer🀞

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Wat een mooie plek, het uitzicht lijkt wel een schilderij. De route ernaartoe is zeker de moeite waard.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

inmiddels zijn camper overnachtingen verboden, helaas

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

wat een prachtige locatie, douches, keuken en wasmachines aanwezig. alles ziet er keurig verzorgd uit. toppertje

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

het erf was 1 grote bende, wij zijn niet verder gaan kijken. zoveel rotzooi is echt geen fijn ontvangst.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Mooie camping met zicht op een mooie waterval en aan de voet van de gletsjer. Wandeling naar de gletsjer begint vanaf de parkeerplaats, 45 min lopen, tevens langs mooie waterval. Grote plaatsen, veel privacy. Wasmachine, snel programma voor 20 NKr. Geweldig

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Plaats is in aanleg, dus niet op de camperplaats gestaan, maar op de parkeerplaats van de supermarkt. Moest echter toch 300 NK betalen, wat echt te prijzig is.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Aan doodlopend straatje. Parkeerplaats met uitzicht op het water, groot meer. Haventje op loopafstand.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Aan het water, heerlijk rustig.Toiletgebouw was erg vies.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Top locatie, mooi wandelgebied, erg mooie omgeving. Locale frietkeet of onder de maat.