@Marjan-en-Rene
- 2016
Soms zijn 5 sterren niet genoeg. Alhoewel je op beton staat en dicht aan de weg, maakt Sofia met haar gastvrijheid en kookkunst dit meer dan goed. Deze hard werkende familie geeft je een echt warm en welkom gevoel. De prijzen in haar gezellige restaurantje zijn laag, net als het gebruik van de wasmachines en drogers. Al het overige is gratis. Wat wil nog meer!
Deze plek is werkelijk subliem. wij stonden zelf aan het strand maar hebben voor een zeer redelijk bedrag in het restaurant gegeten. war we van de plek zelf gezien hebben zag er zeer verzorgt uit.
alhoewel alles op deze camper parkeerplaats netjes is aangelegd zijn er toch een paar aandachtspunten. De boompjes staan midden voor de parkeerplekken. De grijswater loosplek loopt met het terrein mee naar beneden, dus goed mikken om direct in de put te lozen. Het bereiken kan alleen door het verboden in te rijden bord te negeren. De plek ligt direct aan een drukke invalsweg. De stad zelf is heel leuk om te bezoeken en dicht bij.
vanwege de water schaarste is het service punt volledig buiten gebruik. Ook het bovengelegen niet officiële parkeerterrein waar de markt is is nu afgesloten en verboden voor parkeren. Zie foto
Fijne plek om de max. 3 dagen te verblijven. Enige minpuntje is de manier van cassette legen. Dit moet in een losse container die regelmatig overvol is. LET Op!! Van 21 Februari tot 26 Februari gesloten wegens een evenement
sper mooi plekje bij de vuurtoren en de kapel. Neem miet de linkerzijde van het eiland naar plek, wij reden ons aan het eind van de afdaling vast met de achterzijde van de camper. Langs de jachthaven is de goede route.
Sitecode: 11949
Het is een mooie plek aan het water. Voor de sani heb je een munt nodig die je moet kopen. Helaas schrijft de machine wel €3,00 van de bankrekening af, maar geeft vervolgens card reclined en geen munt. Na regen is de bodem redelijk drassig.
Wat een plaatje. Een klein dorp met veel faciliteiten voor de bewoners en passanten. De camperplaats is heerlijk met een superette verzorging plek. Al met al een aanrader om van de doorgaande route af te gaan.
Leuke camperplek met eenvoudig sanitair. Water en stroom op elke locatie. Eigenaren zijn een jong stel die hard werken om het goed geregeld te hebben. Gebruik wasmachine zit in de prijs. Uitzicht op zee, direct aan het strand. Rijd nadat de spoortunnel is gepasseerd helemaal door tot het einde en sla op de T splitsing rechts af. Op dit moment worden er 4 douche cabines geplaatst.
Sitecode: 20122
Leuke cp met stroom en water direct aan de plek De plekken zijn redelijk smal maar. je kunt goed buiten zitten. Ook zijn er achter de plekken picknick tafels. Toiletten en douche zijn eenvoudig naar netjes. Lozen bij de 2de in/uitgang door een putdeksel te verwijderen. Mogelijke maaltijden zijn eenvoudig maar lekker. Een aanrader.
2 nachten hier rustig gestaan op een plek direct bij de ingang van de begraafplaats. Overdag redelijk veel verkeer voor bezoek aan de begraafplaats maar later heerlijk rustig. Jammer dat er geen vuilnisbak is. Prima voor een paar dagen.
Mooi aangelegde CP. Douches alleen warm water als de zon schijnt Zeer vriendelijke ontvangst met een gratis fles wijn bij aankomst. Prijs voor en na seizoen nu €18,00 Enige kan het geluid van de snelweg zijn. Wij vinden dit niet storend.
Sitecode: 20280
Leuke plek voor een overnachting. De weg van SM de Leuca naar deze plek was halfweg afgezet en de omleiding via zeer smalle wegen en bijna vastgereden in Gagliano del Capo
Fantastisch plekje in de vrije natuur. Weg van alles aan de voet van de vuurtoren. Af en toe een auto die het strand opgaat, maar niet storend.
Sitecode: 20671
Parkeren in de baaien. In de namiddag en avond veel verkeerlawaai. Daarna erg rustig. Bevolking erg vriendelijk. Stadje heeft afgezien de wandel promenade niet veel te bieden.
Mooi plekje aan het water met uitzicht op Sicilië. Geen faciliteiten, wel een waterkraan. Rustige lokatie.
Rommelige indruk, met veel attensione borden. Geen beheerder aanwezig toen wij arriveerde. We hebben rondgekeken en zijn weer vertrokken.
Leuke cp direct aan het strand. Aardige beheerder. Eenvoudige looslokatie met put deksel.
7 plaatsen. Niet op zaterdag in April en Mei. Vandaag een nieuw bord met parkeertarieven voor het weekend tussen 7 April en September (zie foto)
Zeer goede campersite voor een bezoek aan Napels. wij kregen het advies om naar het verste van de 2 trein stations te lopen. Hier heb je een directe verbinding naar Napels voor €2,40 pp enkele reis. Grote plekken en prettige ontvangst.
De parkeerplek zelf lijkt een beetje rommelig, maar dit wordt volledig goed gemaakt door het fantastische uitzicht. Wij hebben hier 4 zeer rustige nachten gestaan. Loosfaciliteit en water prima in orde. Dorpje zelf is een echt bergdorp, weg van de snelweg.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Rome. Tram naar centraal station bijna voor de deur. Alles is goed georganiseerd en de staf denkt goed mee waar mogelijk. Prijs inclusief stroom €25 per nacht + €2 pp toeristenbelasting. Voor ons de 3e keer dat we hier waren. Rustige omgeving in een drukke stad.
Nette camperplaats met mooi uitzicht. Leuk dorp wat in deze periode nog stil is. Camperplaats is met ingang van 31 maart 2023 betaald. Toegang en faciliteiten via een app waar je moet registreren en betalen.
De foto,s zijn van de plek bij de Conrad. De co-ordinaten zijn van een parkeerplek in de woonwijk. Beide hebben geen services, maar bij de Conrad sta je wat opener. Wij staan bij de Conrad.
nette cp met smalle plekken. sanitair zeer verzorgt. Prijs relatief hoog maar de moeite waard om dit stadje te bezoeken. Wij betaalden €25 zonder stroom.
Keurige en ruim opgezette CP. Nette ontvangst, wij betaalden €20 incl stroom. Mogelijk nadeel is de frequentie van de passerende trein.
Nog steeds een perfecte stop voor een bezoek aan Barcelona. De lidl bij de NII is er niet meer. 1 km verder is een Aldi bij de rotonde.
site is nu gesloten. Staan grote tenten.
1 Juni 2022 wordt er nog steeds gewerkt aan de locatie en is gesloten. Dit is pas te zien als je voor de slagboom staat. Keren met een wat grotere camper is dan een uitdaging vanwege de korte indraai en eenrichtingsverkeer.
2 sterren vanwege de breedte van de vakken. met onze 2.3 mtr breedte zaten we aan beide zijden op de lijn. Bet vlakke in de text hebben wij niet kunnen vinden, zowel de weg naar boven als de indraai van de parking is aardig stijl. Toen wij aankwamen stond het hele parkeerterrein vol met auto’s en was het met onze 8 mtr even puzzelen om op de plek te komen. Voor kleinere campers zou het wel (krap) moeten passen.
Heerlijk rustige omgeving met eindeloze vergezichten. Met dank aan de gemeente, een fijne cp. In tegenstelling tot eerdere reviews is er wel degelijk een max. verblijfsduur van 72 uur zoals aangegeven op het spelregelsbord bij de ingang.
Rustige plaats vlak aan zee. Plekken zijn smal. Omgeving is weinig uitdagend.
rustige cp aan meertje en sport velden. Vanaf de N27 alleen via een omweg te bereiken vanwege een hoogte beperking van 2,65mtr onderweg
De toegang tot het stadje gaat door een zeer smalle tunnel. Wij moesten onze spiegels inklappen om de muren niet te raken. Komend uit het westen is het verstandiger om eerste afslag te nemen vanaf de A7. De ungangwvan de CP is aan de parallel weg.
De laatste avond hier ontdekten we dat de start accu overleden was. Alfonso bood direct aan de camper aan een stroompunt te hangen om te zien of de accu te boosten was. Dit bleek de volgende ochtend niet gelukt. Alfonso heeft toen direct een lokale auto onderdelen winkel gebeld voor een nieuwe accu. Deze was op voorraad maar ze konden hem niet brengen. Hierop bood Alfonso aan zijn auto te gebruiken om de nieuwe accu op te halen. Echt super servic
plek zelf is netjes aangelegd. Het openbare toilet is smerig. De loosplek en eater nemen is buiten se poort op het parkeerterrein.Electriciteit is belachelijk duur.
een zeer gewilde plek op doorreis van of naar Spanje. Ruime plekken en een heel redelijke prijs.
perfecte plek voor een tussenstop noord of zuid. Nette service plek en carrefour om de hoek.
schuin aflopende parking. zelfs met hoge blokken niet redelijk recht te krijgen. Nette sani.
Het is allemaal al beschreven. Smalle paden en lage takken. Plekken zijn ok. Sanitair is prima in orde, nieuw en schoon. 4 sterren als je Het ACSI tarief van €14,00 betaald, anders €27,00 voor camper, 2 personen en stroom. In dat geval niet meer dan 2 sterren.
Sitecode: 62058
Wij vinden dit elke keer weer een groot plezier om op dit rustige plekje van John en Saskia te staan. Super rustig en van hun is er voor de gasten altijd een luisterend oor. Door de ligging in een natuur gebied is de verzorging van grijs en zwart water basic maar dat is zeker geen bezwaar. Uiteindelijk is het geen camping maar een fijne camper plek.
Vanuit het zuiden wat lastig te vinden. Onder het viaduct door en Dan bij de eerste afslag omdraaien en de parallelweg nemen om de hoofdweg links af te kruizen. Rustige camperplek met net sanitair en ruime plekken. Strand en winkels op fietsafstand.
Prima nieuwe locatie.Alle faciliteiten waren keurig en ruim opgezet. Houd wel rekening met enig verkeers geluid en geluid van een fabriek aan de andere kant van de weg. Supermarkt en restaurants om de hoek. Vlakbij heel goedkoop tanken.
Prima camperplek, netjes verzorgt en vriendelijke ontvangst. Mooi super schoon stadje met diverse supermarkten en restaurants in de nabije omgeving. Zeker een plek om te bezoeken.
Heerlijk rustige camperplaats. Het lijkt lastig te vinden, maar als je denkt dat je fout zit, is het om de hoek. Alle voorzieningen zijn netjes en schoon. Echt een plek om lekker te onthaasten.
Als in een eerder review, deze plek gaat aan zijn eigen populariteit ten onder. De prijzen zijn hoog, de plots zijn smal. Het is een cash machine waar voor alle extra’s betaald moet worden. Het inschrijf systeem is bijzonder complex, er wordt meer gevraagd dan in een groot hotel. Wat verder met deze persoonlijke gegevens wordt gedaan blijft onduidelijk. Wij werden naar een plek aan de zijkant gedirigeerd die duurder zijn omdat voor caravans is.
2e keer op deze leuke plek. De ontvangst was hartelijk en verbazing alom dat we nog in het systeem staan. Keuze uit staan op ruime plekken op het midden eiland, of voor €2,00 meer een Privé plek. Redelijke wifi en max. 700 watt stroom. sinds enige tijd een 2e veld erbij die gebruikt wordt bij grote drukte. Het dorp stelt niet veel voor, maar met 5km fietsen ben je in Sanlucar de barrameda.
Prima plek voor een bezoek aan Tavira. Prettige ontvangst. Ruime plekken. Geen schaduw plekken dus is het opletten hoe de camper wordt geparkeerd t.o.v. de zon. Waterpunt direct bij de camper. Houd rekening met het trein geluid. Deze rijdt eens per 1/2 uur met flinke snelheid direct langs de cp tussen 07.00 en 22.00 Na zonsondergang veel muggen. Groot winkelcentrum met Continente supermarkt op 300 mtr.
Het is altijd moeilijk afscheid te nemen van dit heerlijke plekje in de Algarve. Rust en ruimte, gecombineerd met een zwembad, wasgelegenheid voor kleding en mens in een bijzonder goed onderhouden omgeving. Yan de beheerder heeft voor iedereen oog en geeft altijd een welkom gevoel. Voor ons elke keer in Portugal een vast adres om terug te komen.
Voor ons geen uitnodigende plek. Het is een grote plek met zwart gravel en konden geen redelijke vlakke plek vinden. De hele plek kwam ons armoedig over. Voor ons een reden om door te rijden.
Prima CP met alle faciliteiten inclusief stroom uit sommige open verdeelkasten. Leuke stad om te wandelen. Let op!!!! Deze CP is gesloten van 22-9-2021 t/m 27-9-2021 vanwege kermis. Tevens gesloten op de laatste zaterdag van de maand I.v.m markt.
Leuke, rustige plek met schaduw mogelijkheid. Toeristen info aan de overkant. Daar kun je ook WiFi vinden. Nadeel is de penetrante geur die bij noordelijke wind overwaait. Het nabij gelegen pompstation slaat nu en dan aan.
Zeer nette rustige cp achter busstation. Op maandag is naast de cp een markt. Op een paar 100 mtr is een leuk sportpark. Goede plek voor een overnachting.
Plek wordt in het weekend als vrachtwagen parkeerplaats gebruikt. Geen fijne uitstraling en zijn verder gereden naar Vila Nova Poiaris.
Gereserveerde plaatsen voor campers in een nieuwe woon wijk bij het spoorstation. Keurige omgeving. Om de hoek een Continente supermarkt waar je ook heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Wandelend door het station naar de andere zijde en de brede weg volgen naar het gezellige oude centrum. Diverse campers gebruikten het parkeerterrein voor auto’s om te overnachten. Prima loosplek en water inname. Geen schaduw.
Uitstekende, rustige parkeer en overnachting plek in de buitenwijk. Goed om dit leuke stadje te bezoeken. Makkelijk te voet naar het oude centrum of met de kabelbaan de berg op. Dubbele loosplek voor toilet, grijs water en water inname. Geen last van de weg.
Prima plek om te overnachten. Geen hinder gehad van het busstation als je helemaal achterin staat. Nieuwe grote Aldi om de hoek op 200 mtr.
Goede plek voor het bezoek aan dit leuke stadje. Verkeer over de brug aanwezig maar niet storend. Alleen het spoor hoor af en toe duidelijk. Het is wat het is, een ruime parkeerplaats. Afval bakken aan de weg bij de jachthaven.
4 aangewezen plekken, maar het grote parkeerterrein wordt ook veelvuldig gebruikt door campers. Leuk stadje en aan de rivier een keurig recreatie parkje. Goede service plek met lozen en water. Zelfs wordt er gratis WiFi aangeboden. Prima plekje.
Een oase van rust, met super uitzicht. Heerlijke plek om een paar dagen te blijven en te onthaasten. Faciliteiten zijn gedateerd maar netjes en schoon. Eigenaren zijn vriendelijk. Ze verzorgen brood service en hebben een klein winkeltje. Een plek om terug te komen.
Korte, stijle oprit die goed te doen is. Keurige CP met meer dan alle voorzieningen. Er worden twee tarieven gehanteerd, standaard tarief €12,00 of €15,00 voor de voorste rij op het hoogste terras. Hier heb je een fantastisch uitzicht over de baai en het achterland. Alleen hiervoor al een absolute aanrader. Max. plek lengte is 8 meter.
Sitecode: 19284
Rustige plek voor een goede overnachting. Leuke wandel mogelijkheden naar het stadje met veel leuke terrasjes en het strand langs de rivier. Aangeduide camperplekken zijn langs de stoeprand, maar veel campers parkeren op de parking achter de grote supermarkt. Er wordt actief door de politie gecontroleerd op camping gedrag. Goede loosplek met een korte indraai als er campers langs de weg staan.
Zeer nette CP met goede voorzieningen. Plekken zijn een beetje smal. Leuk fietsen en wandelen in de directe omgeving. Groot shopping centre direct naast de afrit van de snelweg. Alles wordt goed onderhouden door de gemeente.
Goed voor een overnachting. De plek ligt verscholen achter struiken en is bereikbaar via een parkeerplaats voor bussen en vrachtwagens. Het toegang-systeem is op basis van plek toewijzing voor 24 uur. Daardoor komt het voor dat er plekken leeg zijn, maar het systeem completo aangeeft. De prijs is €6,00 per 24 uur. Water moet extra betaald worden.
Mooi aangelegd en onderhouden cp. Aan de rand van een leuk stadje bij een park en buitenwijk. Super uitzicht op de bergen. wel blokken nodig om recht te staan.
Leven als God in Frankrijk is het gevoel hier. Rust en ruimte in een zeer aangename atmosfeer. Zeer vriendelijke eigenaar. Ook zijn wijn is lekker en zeer betaalbaar.
Pass Etapes camper plek in een bijzonder rustige, landelijke omgeving. Grote plekken voorzien van stroom. Harde gras ondergrond.
perfecte cp met alle voorzieningen aangeboden door de gemeente. ruime plekken met stroom. als alles vol is kun je ook op het grote parkeerterrein ervoor staan.
Eenvoudig maar prima plek om Antwerpen te bezoeken. Zoals veel stadslokaties wel verkeers geruis. Advies is op de web site van de CP te kijken of er geen activiteit is in de Expo hal waardoor er niet geparkeerd kan worden.
Verwacht geen luxe toiletten maar krijg wat een camperaar zoekt, rust en een bijzonder hartelijke ontvangst. Heerlijk basic voor camperaars, door camperaars. Gastvrij en ongedwongen.
Zeer goede stads cp. Sedan is een stad met veel historie. Een bezoek aan het chateau is zeker de moeite waard. Door de bomen rij langs de Maas is satelliet ontvangst alleen achterin op de site mogelijk. Omgeving is mooi en rustig.
Netjes en rustig. Prijs inclusief stroom. Van de trein geen last. Vanwege het weer geen indruk van het dorp. Er zijn 2 ingangen naast elkaar. Rechts is voor de camperplek en links voor de camping.
Zeer goede cp bij sportvelden met alle voorzieningen gratis. Mooi historisch centrum. De klim naar het chateau en het bijbehorende park is zeker de moeite waard.
Inderdaad een bijzonder mooi dorpje. Zal zomers erg druk zijn als je kijkt naar het aantal parkeerplaatsen voor bussen, auto’s en campers. Camperplek netjes aangelegd maar wel blokken noodzakelijk. Prijs redelijk hoog in verhouding tot andere plekken van Pass Etapes.
Deze passé Etappe plek is erg gewild wat te begrijpen is bij mooi weer. Door de bomen is er veel schaduw. Wij waren hier tijdens harde noorden wind en een lage temperatuur. Dan is het echt een tocht gat. Je kunt hier een mooie wandeltocht maken langs de kust
Sitecode: 19862
Leuke lokatie waar er naast 6 plekken op asfalt ook nog ongeveer 9 plekken zijn in de gras berm. De overige aangeven plekken bij het haven gebouw liggen een beetje achteraf. Plek is direct aan het fietspad Brest-Nantes. Leuke omgeving.
Sitecode: 19864
De parking op de foto’s is uitsluitend voor overdag. Er is een parkeer/ overnacht verbod hier. De camper plaats is aan de andere zijde van de weg. Dit is een grauwe plek, omsloten door bomen. Voor ons geen plek om te overnachten. We zijn doorgereden naar Rohan, we bij de jachthaven hebben gestaan.
Leuke, nette cp. Faciliteiten uitgeschakeld, maar lozen is mogelijk. Toegang is nu gratis. .
Goede CP. Als je een plekje aan het kanaal kunt bemachtigen sta het mooist. Sommige plekken zijn aan de korte kant. Blokken zijn noodzakelijk. Goede stort faciliteiten en water aanwezig. Mooie fiets routes in de directe omgeving met soms uitdagende klimmetjes.
Drukke, beetje saaie CP bij de camping. Prijs is redelijk hoog. Plekken variëren van bijna vlak tot flink schuin. Niet alle plekken hebben een stroom aansluiting. WiFi code verkrijgbaar bij de receptie van de camping. Stad en omgeving zijn zeer aantrekkelijk.
5 plekken op grind, en nog eens hetzelfde op gras. Netjes onderhouden. Goede stort plek. Water werkt met Jeton, maar er staat nergens waar je die kunt krijgen. Daarom 4 sterren
Rust en ruimte op deze prachtig aangelegde CP. Alle faciliteiten aanwezig.
Typische stads cp. Oorspronkelijk gekozen voor de andere cp maar die was bezet met kermis auto’s. Veel verkeers lawaai en een niet uitdagende omgeving. Wel waar voor je geld, stroom, ontzorgen en water zijn inclusief. Voor 1 nacht te doen.
Sitecode: 20906
leuke plek bij de camping met uitzicht op de baai (als je op de eerste rij kan staan) Om aan de 17 plekken te komen zullen er op de ruime plekken tussen de hagen 2 campers moeten, wat erg krap is. Water is er wel, moet op de betaal terminal gekocht worden. Met de barcode die je krijgt kun je de kraan activeren.
Heerlijk ongedwongen sfeer. Als de vlak aangelegde plaatsen vol zijn is het weiland direct erachter beschikbaar. Niet overal even vlak maar zeer goed te doen. Vriendelijke ontvangst en een leuk winkeltje met streekproducten. Prachtige streek om te wandelen en te fietsen.
aparte cp bij camping. Heerlijk ontspannen sfeer en een heel leuke fiets omgeving. als je dat wilt kun je van alle faciliteiten van de camping gebruiken. kortom een aanrader. Met 10 plaatsen is het gauw vol.
Goede lokatie met grote plekken. Grootste voordeel is dat er een groot winkel centrum op loopafstand is. Op het oude gedeelte is niet overal tv ontvangst. Parkeergeld alleen contant via automaat of in de envelop.
Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Grote plaatsen op gravel en met kunststof verhard gras. Bij nat weer geeft dit toch wel wat rommel. Het is geen plek alleen voor campers, maar ook voor caravans Keurig nieuw sanitaire gebouw is bijna klaar. Voor een stads camping goede prijs.
Leuke plek om te staan, ondanks de smalle plaatsen. Loos plek is achter de slagerij/restaurant. Met grotere campers een beetje moeilijk manoeuvreren.
Leuke plek aan het water. Insteek havens hebben een krappe indraai en zijn flink schuin. Zelfs met blokken niet horizontaal. Stroom en water bij de plekken aanwezig. Loosplek is netjes. Het dorp is inderdaad geen uitdaging.
Grote parking met een aantal brede afgebakende plekken met uitzicht over het water. De eerste plekken naast de loosplek hebben door de grote bomen op het eiland geen satelliet ontvangst. Plek is gratis en bij de afgebakende plekken is betaalde stroom aanwezig. Waterinname en stroom betalen met de creditkaart. Cassette spoelen kan alleen als je betaald water neemt. De pizzeria is een aanrader.
2 sterren omdat we deze plek hebben uitgezocht met de filter op verharde ondergrond en wasmachine aanwezig. Van de 33 plekken zijn er 4 verhard waarvan 1 plek van 9 mtr en 3 plekken van 7 mtr. de overige plekken zijn op gras onder de bomen en 6 tot 8 mtr. Er is GEEN wasmachine, maar een aantal wasbekkens die alleen in het seizoen tot eind september beschikbaar zijn.
Aangename plek om te verblijven. Sani plek goed verzorgt, alleen de plaatsing van de stroom punten had voor een aantal plaatsen beter gekund. Nu erg lange kabel nodig die over de rijbaan moet worden gelegd. Leuk oud stadscentrum.
Niet alle foto’s zijn van deze cp. De meeste zijn van de cp bij de jachthaven. Het is een aangename plek, met alle basisvoorzieningen met als bonus een wasmachine en droger buiten de poort. Het is een mooie omgeving met goede wandel en fiets mogelijkheid. Kritiek puntje is het drinkwater tappunt. Het is niet voor iedereen duidelijk hoe het werkt en dat het niet bedoeld is om je cassette te spoelen.
Wat een rust. Kleine plek voor max 2 campers. Maar op de foto’s staan ze ook naast de pétanque plek. Stroom, water en plek gratis voor max. 3 dagen per maand.
alle plekken zijn (tijdelijk) gratis. zo ook het gebruik van het sani station, inclusief water. De plekken voor de slagboom die open staat zijn het prettigst. Voorbij de slagboom wordt het gauw Frans parkeren, wat in deze Corona tijd niet prettig is. De stad is goed te bereiken met de fiets.
we hebben hier 3 nachten gestaan aan de rivier. Het is een eenvoudige maar nette plek op loopafstand van het dorp. Het tarief is €1,00 per dag. De site is volop in ontwikkeling met strategisch geplaatste putten met stroom en water, die op dit moment nog niet functioneren. Bij het toilet gebouwtje staat de betaalpaal en kun ook lozen en water tanken. Vanuit het dorp zijn er 2 toegangen, de eerste smal en steil, de 2e iets verder door rijden.
Wat een schitterend initiatief van deze kleine gemeente om dit ter beschikking te stellen. Een voormalige gemeente camping nu helemaal open gesteld voor campers met alle voorzieningen erbij. En dat voor een vrijwillige bijdrage. Het Xlll dorp geeft een goed beeld uit die tijd. De omgeving is mooi om te wandelen en te fietsen.
Prima plek om de oude binnenstad en Lie de Re met de fiets te bezoeken. Veel plekken onder de bomen, maar ook open plekken. Niet alle plaatsen zijn even lang of ruim. Wij betaalden €12,00 per nacht inclusief stroom en sani. Water vullen duurt lang
Voor de 2de maal hier. Het is een eenvoudige cp bij een biologische wijnboer. Gratis met een vrijwillige bijdrage voor het gebruik van het dani station. De winkel en de wijn zijn echte aanraders.
Goede gratis overnachting plek. Momenteel nog maar 9 plaatsen vanwege een nieuwbouw project. Sani bij het tank station. Voor het spoelen van je cassette moet je wel €2 inwerpen. Er stonden meerdere campers op het parkeerterrein van de Super U. Perfecte plaats om met de fiets naar Le Sable de Olonne te gaan over een goed aangegeven fietspad.
Een CP zoals het moet zijn, in een klein slaperig dorpje aan de Loire. Alhoewel er geen commercie is in het dorp heeft het er toch voor gekozen deze prima CP te realiseren, compleet met zeer schone loosplek. Als je geen camping faciliteiten zoekt, is dit de perfecte plek voor een verblijf. Ook kun je prachtig fietsen in de omgeving.
Nette camperplek met alle faciliteiten. Goede prijs/prestatie verhouding.
Gastvrije ontvangst. Plekken zijn ruim opgezet. Leuke omgeving en prima uitvalsbasis voor een dagje Texel.
Sitecode: 20937
Rust, ruimte en eenvoud, maar de meeste voorzieningen zijn er. Mooie uitvalsbasis voor mooie fietstochten op de veluwe. Door de windrichting het verkeer op de Snelweg niet gehoord. Al met al een mooie plek.
Super nette camperplaats met overwegend (half) verharde plekken voorzien van een stroompunt dichtbij de plek. Toilet gebouw met douches en buiten plek voor de afwas is zeer netjes en kosteloos. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. De landwinkel heeft een ruim assortiment. Als het druk is zijn een aantal plekken redelijk krap.
Wij staan hier voor de 3e keer. Dat de eigenaar nu €5,00 per dag vraagt is niet meer dan logisch. Het was gratis maar schoot zijn doel voorbij doordat de plek veelvuldig overbevolkt was en de mensen verder geen gebruik maakten van de winkel of de overig geboden faciliteiten. De sfeer is ongedwongen en landelijk naast de boerderij met zijn geluid en mogelijke geur. Je kunt mooie routes fietsen.
Goede mix parking met nette faciliteiten. Hoofddoel was een bezoek aan Het gieren observatorium Mas de bunol. Een avontuur op zichzelf, je kunt je dagelijks om 9.15 uur melden op het gebied industrie terrein poligono industrial Torre Sancho om vandaar 3 km de bergen in te rijden. Wij hebben dit met de camper gedaan maar raden dit sterk af. Alternatief is meerijden met de eigenaar en terug lopen.
Alhoewel de cp zelf netjes is aangelegd is de omgeving rommelig en weinig inspirerend. Wij vonden het geen plek om lang te blijven en zijn doorgereden.
Sitecode: 19892
Hier tijdens onze reis 2 x 2 dagen gestaan om Madrid te bezoeken. De lokatie voor de kliniek is redelijk schuin en het is er moeilijk parkeren met een wat langere camper. Ook de doorgaande weg is flink druk. Wij hebben achter de kliniek aan de straat gestaan waar het een stuk rustiger is. Vanaf deze plek kun je de binnenstad van Madrid goed bereiken met het OV. Geen faciliteiten aanwezig.
Leuke omgeving. De plekken zijn nogal kort en scheef. Wij konden alleen recht staan door dwars op een een plek te gaan staan.
Prima cp en goede uitval basis voor een bezoek aan Lissabon. Wij namen de combinatie van de metro en de ferry. De metro is bij het station. Deze bereik je door bij de loosplek door het poortje in het hek te gaan de weg oversteken en de straat volgen. Schuin links is een parkeerterrein en een tunnel onder de snelweg door. Hier is het trein station en de metro halte. Metro lijn 1 gaat naar de ferry
Rust en kwaliteit. We zijn hier nu voor de derde keer en het blijft niet vervelen. Zowel de cp met zijn zwembad, als de omgeving zijn zeer de moeite waard. De projs voor de eerste 3 dagen is nu €8,00 en daarna € 7,00 per dag zonder stroom.
Goede, voor een stads CP zeer rustige plek ondanks dat de plek aan het begin van de avond propvol stond. Grijswater lozen mogelijk maar verder geen sanitaire voorzieningen. Grote afvalcontainers aan de overkant bij de flats.
Prettige, rustige plek in een mooie omgeving. Ook wij konden onze toiletcassette niet spoelen bij het sani station. Bij navraag waar we de vuilcontainer konden vinden (achter de schuur in een met een houten schutting afgeschermd) wees de eigenaar ons ook op een cassette loospunt met water bij de container. Het concept van €10,00 incl. stroom zoals we veel zien in de achterhoek is perfect.
Het heeft geen landelijke uitstraling maar de faciliteiten vergoeden dit gebrek. Ontvangst plezierig geregeld, eerst een plekje zoeken en dan rustig inschrijven. Goed concept, basisprijs inclusief sani, water en internet. Voor de overige voorzieningen betaal je een klein bedrag. Heel handig is de mogelijkheid je camper te wassen met een hogedruk reiniger.
Heerlijk ontspannen in een mooie groene omgeving aan de rand van een slaperig dorp. Afgebakende plaatsen op het gras. Loos mogelijkheden een beetje verstopt schuin achter het speelvelden boven aan de weg.
Prima rustige plek met mogelijkheden om schaduw te vinden of volop in de zon. Heerlijk rustig met een mooi uitzicht op de rivier. Volgens het bord met gebruik regels mag je zelfs je stoelen niet buiten zetten. Onze ervaring is dat dit toegestaan wordt zolang er geen camping van gemaakt wordt met al het meubilair buiten.
CP direct aan doorgaande weg met veel groot vrachtverkeer dat al om 5 uur in de ochtend voorbij rammelt. De plekken zijn redelijk en de faciliteiten zijn prima. Het stadje heeft betere tijden gekend. Veel leegstaande winkels in het oude centrum.
Inderdaad een zeer nette cp met alle voorzieningen. Helaas moesten we doorrijden omdat alle plekken bezet waren en er zelfs politie bij kwam vanwege langstaanders waar de Spanjaarden over klagen.
Wat een uitzicht. Dat er geen andere voorzieningen zijn dan een vuilnisbak moet je op de koop toe nemen. De oprit naar boven is ook met grotere campers goed te nemen, en lijkt moeilijker dan hij is. De wandeling door het dorp en een bezoek aan de burcht is zeer de moeite waard.
Prima nieuwe cp achter de brandweer in een woonwijk, voorzien van een stortplek voor toilet en grijs water. Goede water aansluiting met drinkwater en aparte kraan voor het spoelen van de toilet cassette. Het dorp biedt niet veel m.u.v. het kasteel dat de flinke klim meer dan waard is.
Prima lokatie aan rand van een natuurgebied. Alle faciliteiten zijn perfect in orde. De eigenaar is zeer behulpzaam en staat klaar voor elke vraag. Minpunten zijn het verkeersgeluid van de weg naar het vliegveld en de soms zeer schuine plekken, alhoewel beide met respectievelijk oorproppen en goede keggen is op te lossen.
Sitecode: 19817
Je staat hier inderdaad tussen de gestalde campers en andere voertuigen. De plekken zijn smal MAAR het is een uitstekende plaats om de camper te parkeren als je de stad wilt bezoeken. De beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bus voor de deur die je voor €1,40 pp naar het centrum brengt op 5 min. lopen van het Plaza Espagna. Douche en toiletten zeer netjes en lozen lekker simpel.
Momenteel moet je langs de weg parkeren. De co is afgesloten in verband met werkzaamheden. Het lijkt erop dat het verhard gaat worden. Voor de rest een prima plek om Tarifa te bezoeken. De oude stad op 15 min. lopen is een aanrader.
Wat een prachtige omgeving en een mooie wandeling naar het leuke dorp met een levendig centrum. In de middag cirkelen de gieren boven de bergkammen, een prachtig gezicht. Het Infocentre is gesloten, maar water direct op de parkeerplaats en een loosputje achter het gebouw aan het begin van het onverharde weggetje naar beneden. Spoelwater kraan in de hoek bij het toilet.
Prima uitvalsbasis naar Valencia. De staf is zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed onderhouden. Metro kaartje bij de receptie. Standaard een 10 rittenkaart waar je het aantal ritten dat je niet gebruikt en de 2€ statiegeld terug krijgt of een toeristdag(en) kaart voor al het openbaar vervoer.
Door familie omstandigheden moesten wij terug naar Nederland en de camper achterlaten. Na uitleg kregen wij fanatische ondersteuning van het meisje achter de balie. Er werd ons zelfs een treinkaartje aangeboden. De camperplaats zelf is nieuw en goed voorzien van alle faciliteiten. Het strand en de Lidl is op loopafstand, en de trein naar Barcelona is een klein stukje verder.
Ja, het is grootschalig, maar het voorziet in een behoefte. We hebben hier 2 nachten gestaan zonder het kamp gevoel te krijgen. Alle voorzieningen waren perfect in orde. De keuze van wel/geen stroom is prima. De lokatie wordt veel gebruikt door overwinteraars op doorreis. Zeker een lokatie om vaker te gebruiken.
Zeer nette CP achter slagboom. Alle faciliteiten als eerder beschreven. WiFi werkt ( nog steeds) niet:-) Leuk parkje naast de CP. Alles netjes onderhouden en schoon.
Perfecte CP. Ideaal als uitvalsbasis voor een fietstocht langs de Mayenne. Prima voorzieningen voor wie dit nodig heeft. Rustige plaats.
Leuke lokatie met veel extra comfort als zwembad en douche ruimte. s’Middags om 4 uur happy hour met consumpties voor een Euro. Nederlandse eigenaren geven je een warm thuis gevoel. Aanrader is wijn te kopen bij de lokale coöperatieve.
CP die door veel overwinteraars wordt gebruikt. Alle faciliteiten zijn prima voor elkaar. Op het midden terrein en achteraan zijn een aantal grotere plekken die €2,00 meer kosten per dag. Let op met het stroom verbruik. Boven de 5kw per dag krijg je nabelast. Dit kan volgens enkele mede camperaars flink oplopen als je wat langer blijft. Als je wat langer wil blijven is reserveren noodzakelijk.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Valencia, een stad die zeer de moeite waard is, en zowel met de fiets als de bus goed te bereiken is. Basis voorzieningen zijn aanwezig m.u.v. Stroom. NKC leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschap kaart korting op het tarief. Plekken ruim.
Het wordt inderdaad door de beheerder omschreven als een parking, maar overnachten is GEEN probleem. Enkel camping gedrag, tafel en stoelen buiten is niet toegestaan. Ook wij kregen te horen “ just parking, no camping” waarmee hij bovenstaande bedoelde. Als uitvalsbasis naar het stadje of via het goede fietspad naar Benicarlo waar je bij de haven heerlijk kunt eten voor € 5,00 pp bij Matao
Sitecode: 62058
We hebben 2 nachten doorgebracht op de tennisbaan van John en Saskia. 2 lieve mensen die een bestaan vonden hier in Spanje en het hun gasten een thuis gevoel geven. Tijdens ons bezoek kwam het bericht dat de definitieve goedkeuring rond was en binnenkort de vergunning afgegeven wordt. Alles wat ze nu al gedaan hebben is keurig verzorgd. Een nieuwe badruimte en kleine recreatie ruimte is aanwezig.
We hebben op beide plekken gestaan en uiteindelijk vonden wij het prettiger op de niet officiele plek. Meer ruimte en minder vliegen. Nu eind September was het redelijk rustig.
Biedt alles wat beschreven is. Op het aangelegte strandje is zelfs een mini zwembad neergezet. Leuk aangelegt met 2 terrassen. Geen schaduw anders als de eigen camper. Uitzicht over de uiterwaarden waar diverse vogels waden, en enkele zoutpannen. Fietsen naar Isla cristina is prima te doen.
Wat een superplek. Niets is te veel voor de eigenaren van dit stukje paradijs in Portugal. Hier komen we zeker terig voor langere tijd.
Inderdaad een mooie rustige plek met mooi uitzicht. Komende uit het noord westen volg de hoofdweg naar het dorp. Ons navigatiesysteem vond een binnendoor weggetje die uiteindelijk zeer smal werd en we de bocht niet konden nemen zonder eerst rechtdoor het kerkplein op te rijden en daar te draaien. De loosput is een beetje verstopt onder een boom met laaghangende takken.
Sitecode: 19330
Mooie plek in een schone omgeving. De afgebakende plekken zijn van grasroosters voorzien zodat je altijd een goede ondergrond hebt. Het gras wordt keurig kort gehouden. Net naast de cp loopt het fietspad langs de Somme waarlangs je naar Abbeville of Amiens kunt fietsen. Al met al een aanrader.
Nadat we in Hamoir gekeken hadden bij de cp en dit niet in de smaak viel zijn we hiernaar toe doorgereden. Een bijzonder leuke plek bij een sport en spel lokatie. Superplek voor mooie fiets routes en een leuk stadje.
Aan een drukke doorgaande weg, en aan de rand van de stad zonder uitstraling. Voor ons zou dit een mogelijke plek geweest zijn voor een overnacht stop als we op doorreis waren geweest, maar geen plek om langer te blijven.
Heerlijke limburgse atmosphere, ontspannen en gezellig. Om de hoek van een flink aantal wandel en fiets routes. Alle basis voorzieningen aanwezig.
Sitecode: 20243
Tot mijn spijt moet ik een 1 geven. Onze franstalige Belgische buren, langblijvers op deze camping-camperplek, lieten hun 2 honden achter bij de camper en gingen zelf in de kantine de overwinning van Belgie vieren in de kantine. De alleen gelaten honden blaften continue. Na 1,5 uur de eigenaar van de honden en de campingeigenaar hierop aangesproken. Geen actie van hun zijde. We zijn weggereden.
Leuke cp direct aan de Maas. Het is niet duidelijk of er kosten zijn voor het overnachten. Sani ziet er goed uit. Gebruik met jetons of met een bankkaart. Supermarkt om de hoek op 50 mtr.
We konden de cp zien van de overzijde van de Maas. Wegens wegwerkzaamheden en het ontbreken van een duidelijke aanwijzing dat de cp bereikbaar was, reden we aan beide zijden tegen een wegversperring aan, en zijn doorgereden naar Revin.
Inderdaad een goede gratis cp in een mooie omgeving. Prachtig aangelegd maar keurig met de schuinte mee. Standaard oprijblokken konden dit niet opvangen. Sani prima in orde. Ook hier de spoelkraan voor de cassette alleen bruikbaar met een jeton. Dan is €3,00 best veel voor 2 liter water. Met genoeg water aan boord kun je dit met een fles water oplossen.
Ruime cp. Overdag gezellig druk en ‘s nachts zeer rustig. Sani en water met een jeton. Lozen boven de put kan wat lastig zijn want die zit midden in het verharde gedeelte. Met schuin erboven parkeren lukt het wel. Mooie rustige omgeving geschikt voor wandelen en fietsen.
Prima cp. Geschikt voor campers tot 8 mtr. Leuke omgeving. ‘s Ochtens wel wat verkeersgeluid. Bij de office du toerism zijn fiets- en wandelroutes te verkrijgen. Tevens kun je daar jetons kopen voor water en stroom. Loosplek is ok. Nadeel is dat de kraan voor het spoelen van de cassette ook achter de jeton vergrendeling zit. Dit hebben we ook anders meegemaakt.
Sitecode: 19259
Wij kwamen vandaag aan en het 2e veld was open. De officiële 6 plaatsen waren bezet dus we waren blij hier te kunnen staan. ‘snMiddags kwamen 2 gemeente werkers een verboden toegang bord plaatsen met een mededeling erop dat deze plek vanaf 15-6-2018? niet beschikbaar is voor campers i.v.m. een circus dat er komt staan. We moesten meteen weg. Bij de jachthaven waren nog een paar plekken vrij. Het circus staat er tot half augustus. De service plaats en de oorspronkelijkec6 plekken blijven wel beschikbaar.
Wat wil een mens nog meer. Landelijk, alles wat de moderne camperaar wenst. En als je alles gebruikt betaal je €8,00. Dan mag je over het ontbreken van wifi niet zeuren. De moderne camperaar heeft een ruim wifi abonnement. Rust, ruimte en een schitterende omgeving. Wij stonden hier zonder water in te nemen en betaalden €5,00
Prima overnachtingsplek. Mooie omgeving en erg rustig. Ruime plekken. Alle ficiliteiten m.u.v. stroom.
Rustige schone en zeer gewilde plek. Supermarkt met wasmachine 8kg voor €4 en een droger voor €2 om de hoek. Parkeermeter buiten gebruik dud momenteel gratis.
Prima plek voor een bezoek aan dit mooie stadje met veel historie. Coordiaten zeggen fat je er bent bij de parkeerplek bij het station. Je moet het station voorbij rijden voor de juiste lokatie. Coordinaten zijn N 45.042995 en O 3.892122 Bij de toeristen info kun je een gratis stadsplattegrond krijgen met daarop een aantal rondwandelingen die allemaal met bordjes zijn aangegeven.
Prima plek om een leuk dorp te bezichtigen en als fietsliefhebber de montventoux te fietsen. Toegang met een pass etapes kaart die te koop is aan de ingang. Kaartkosten a€4,00 zijn eenmalig voor het leven en staan op nasm. Voor een volgend gebruik hoeft hij alleen aan de paal opgeladen te worden met het goedkopere verblijfstarief. Prijzen van de deelnemende lokaties zijn all inclusief.
Rustige plek. Wij hebben naast het voormalige clubhuis van de sportvereniging gestaan met een mooi uitzicht op de omringende bergen. De eigenlijke plek was met 4 campers vol, want onder de bomen aan de weg passen alleen kleinere campers. Klein maar aangenaam dorp.
Leuk dorp. De foto’s stammen uit het verleden. De situatie van de eerste foto bestaat niet meer. De eigenlijke camperplek is beneden waar je op flink hellend vlak staat en gebruikt wordt door de lokale bevolking als parkeerplaats. Geschikt voor kleinere campers maar niet voor 8 mtr.
Coordinaten kloppen niet. Wij kwamen op een zeer steile smalle weg uit waar we 300 mtr. achteruit moesten rijden om weg te komen. Er stond 1 camperplek bord richting dorp. Uiteindelijk niet gevonden. Jammer, de foto’s zien er mooi uit.
Mooie plek. Dorpskern ziet er leuk uit. Co-ordinaten kloppen niet helemaal. Co-ordinaten zijn N44.622501 en O7.973862 De huidige coordinaten sturen je 200 mtr verder een smalle weg op naar het dorpsplein. Een 7 omdat de afvoerslang grijs water in diverse stukken in de opbergplek zat en lozen hierdoor niet mogelijk was.
Alhoewel dit een zeer mooie camperplaats is met prima faciliteiten vinden wij de regelgeving zeer benauwend. Alles is aan strikte regels gebonden. Geen wasgoed buiten, lozen alleen in bepaalde tijden en zo nog een waslijst. De omgeving is schitterend en prima om te fietsen. Voordeel is 24 uur bereikbaar. Beneden sta je op gras wat drassig kan zijn bij regen.
Plekken zijn flink schuin, zelfs met gestapelde keggen niet vlak te krijgen. Helaas was de sani buiten werking. Je betaald € 0,50 per uur of € 10,00 voor 24 uur inclusief stroom.
Prima plek voor een overnachting. Uitstekende uitvalsbasis voor de Stelvio pas. Toegang is een beetje krap voor grotere campers, maar met een beetje steken gaat het. Wij konden onze 8.5 mtr goed kwijt maar niet alle plekken zijn zo groot. Sani plek beneden waar ook het toilet is. Stroom en water op de plek.
Leuke gratis CP met een beperkt aantal plekken voor campers boven de 7 mtr. Lozen is op het bovenste terras en met een grotere camper slecht te bereiken. Elektriciteit en water betaald met een kaart welke tegen betaling van een borgsom verkrijgbaar is. Vanuit het zuiden is de route door de bergen smal en soms steil.
Keurig aangelegde CP met gratis stroom en lozen. Water tegen betaling maar niet meer dan €2. Overdag is de weg erlangs druk maar s’avonds rustig. Om de hoek een goed gesorteerde co-op.
Prima CP. Keurig en vriendelijke ontvangst. Alles ziet er hier super gelikt uit. Voorgaande recenties over oprijlaan en lokatie kloppen. De bus om de hoek helemaal naar boven en te voet terug. Zelfs voor iemand die slecht ter been is prima te doen. Assisi is een absolute aanrader.
Plekken hoofdzakelijk geschikt voor campers van max 7 mtr. Veel overhangende bomen en smalle paden. Rommelige infra structuur.
Kleinschalige eenvoudige camperplek met alle faciliteiten. Het sanitair is heel basic net als de douche. Electriciteit is prima in orde net als het drinkbare water. Vriendelijke ontvangst. Heerlijke rustige omgeving. De weg ernaar toe vanaf de A2 is prima begaanbaar, niet slechter als de gemiddelde weg in Italie. Rommel langs de weg niet gezien. Al met al aan te raden.
Perfecte camperplaats van de camperclub Ragusa. De beheerder Tonino is uiterst vriendelijk en regelt alles tot in de puntjes. Alhoewel het gratis is wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gestelt om de kosten te dekken. Een aantal plekken hebben stroom tegen betaling. Er is een wasmachine beschikbaar. De overige faciliteiten zijn perfect en schoon. De plekken zijn zeer ruim opgezet.
2 uir vergeefs gezocht naar de juiste lokatie. De co-ordinaten van de site kloppen niet. Dit bracht ons midden in het natuurgebied over bijna onbegaanbare weggetjes. De co-ordinaten van hun eigen website kloppen ook niet. Bracht ons op een erf van een afgelegen boerderij. Jammer, de foto’s zien er leuk uit. Doorgereden naar Marina di Ragusa.
De parkeerplaats bestaat uit 2 delen. De grote parkeerplaats is de hele dag druk en loopt zeer schuin af. Het lager gelegen gedeelte is vlakker en geeft een mooi uitzicht op het oude centrum. Jammer dat de bewoners het ook gebruiken om hun afval te dumpen. Helaas zie je dit veel op dit verder zeer mmoie eiland.100 mtr lager dan de mixparking is een nieuw aangelegde camperplek die er fantastisch uitziet. Helaas is die nooit ingebruik genomen. Alles hermetisch afgesloten met hekken. Hopelijk gaat die ooit open.
Keurig nette cp met 12 insteekhavens van ca 9 mtr bij 4 mtr. Elke plek heeft zijn water en stroom voorziening. Wij betaalden €18,00 all in. Navraag over deze prijs bij de eigenaar gaf dat ze getrapte tarieven hanteren. November t/m Februari €12,00, maart/april €15,00, mei 18,00 en zo verder. Keurige loosvooziening achter het hek op de grote parkeerplaats.
Prima cp met alle faciliteiten keurig op orde. Elektriteit voorziening totaal nieuw en werkt uitstekend. Dit geldt ook voor de wifi. Snel en stabiel. Sanitaire voorzieningen keurig en schoon. Ja, de weg met bijbehorend vekeerslawaai is er, maar daar kunnen de eigenaren niets aan veranderen. S’nachts is het rustig. Direct aan het strand met op loop/ fietsafstand de Scala dei Turchi.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de oude binnenstad van Palermo. Genoeg te zien. Prima voorzieningen en zijn geld meer dan waard. Makkelijk aan te rijden vanaf de E19
Keurig aangelegte cp, maar niet direct aan het strand. De toegangsweg met muur en poort zijn smal. Voor ons met 8 mtr. was de ingang niet te nemen en zijn iets verderop gedraaid. Moesten uitwijken naar een andere cp.
We hebben de juiste positie gevonden: N38.148235 en O14.956163 De ingang ligt in een bocht en de weg (deels onverhard) gaat stijl omhoog en is smal. De camperplaats is nog “work in progress” volgens de baas. Er zijn circa 8 plaatsen halfweg ingang en het restaurant. De overhangende bomen geven wat lichte krassen op de auto. Geen punten beoordeling omdat de CP eigenlijk nog niet bestaat.
Prima plek om heerlijk te genieten van het uitzicht als je aan de zee kunt staan. Het dorp heeft niet veel te bieden maar de plek vergoed veel. Wij stonden hier 2 dagen voor €15,00 per dag all-in.
Prima lokatie om te verblijven. De eigenaresse geeft op verzoek een kleine rondleiding door de olijfolie productiehal en spreekt goed engels. Alle basis voorzieningen aanwezig.
Prima lokatie voor een kort verblijf met diverse wandel en mountainbike tracks. De juiste coordinaten zijn N40.648281 en O17.225498 aan de strada massafra zona E tussen Martina franka en Massafra aan de ss 581. Zoek eerst de ss581 om vervolgens naar de coordinaten te rijden. Wij kwamen uit het zuiden en onze navigatie vond een korte route die ons letterlijk het bos in stuurde.
Zag er van buiten het hek prachtig uit. En dat was meteen het probleem. Met geen mogelijkheid konden we binnen komen. Het hek was hermetisch gesloten en er was niemand die het kon openen. Jammer, want we hadden graag hier een nachtje gebleven.
Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde grotten. Zeker een bezoek waard. Dat er geen faciteiten zijn is geen probleem. Een klein stukje rijden naar de CP sapori en je kunt alles kwijt wat nodig is.
Hier overnacht, maar de mixparking was ook in de avond druk met het komen en gaan van auto,s voor de aangelegen sportschool. De loosplek was niet bruikbaar, het water afgesloten en de stortput lag vol met afval.
Sitecode: 20499
Prima lokatie, per camper een eigen vlakke plek rondom voorzien van een grasstrook, stroomzuil met drinkbaar waterkraan. Mooi uitzicht over zee. Alles keurig verzorgt incl. Broodservice en dat voor €15,00
Helaas was de orginele cp bezet door een feesttent, maar het dorp vergoed een hoop. De loosplek lijkt permanent gebokkeerd met betonblokken en is dus niet bruikbaar. De alternatieve standplaats naast de parkeerplaats voldoet goed voor een overnachting.
Goede cp met vriendelijke uitbaters, op loopafstand van het leuke Chioggia. Dit klein Venetie is fijn om doorheen te wandelen, de vismarkt te bezoeken en een dag te genieten van minder toeristen dan in Venetie.
Prettige ontvangst, makkelijke communicatie in het Engels en nette faciliteiten. Prijs €25,00 maar met een beetje onderhandelen ( acsi kaart) €23,00 Prima en veilige uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige Verona, met de bus die praktisch voor de deur stopt. Enige nadeel is de herrie van de weg waaraan de camping ligt.
Prima overnachting in een leuk dorp met diverse bezienswaardigheden. Wij stonden er gelijk met diverse kermis exploitanten die keurig zo stonden dat de camperplekken te gebruiken waren. Stroom is niet gratis maar kost ongeveer €2 per 12 uur. Alles bij elkaar genomen een bezoek waard.
Prima plek om te overnachten en uitgebreid te shoppen voor betaalbare camper spullen. 20 minuten lopen naar het station in Magenta om de trein te nemen naar Milaan.
Goede uitvalbasis voor bezoek aan San Remo. Slagboom stond permanent open en was onbemand, dus was het overnachten gratis. Het blijft een groot gravelterrein en is een parkeerplaats voor alles wat langskomt. Als je een plaatsje aan de rand kunt vinden heb je wel een mooi itzicht.
Er kunnen minstens 7 tot 8 campers staan op deze mooi aangelegde cp. Het is lastig te vinden, maar vanuit het dorp de D19 volgen richting Seillans. Onze navi gaf diverse breedte beperkingen van 2.5mtr die we niet gezien hebben.
Plek voor maximaal 3 wat grotere campers. Plekken sterk aflopend, met standaard blokken niet op te lossen. Uitzicht wel mooi.
Sitecode: 2055
Als je wat verder naar achteren staat heb je van de doorgaande weg geen hinder. Het is een heerlijke plek, rustig en met veel vogel geluiden. Absoluut een aanrader. De plekken zijn half verhard. Aan het kanaal heb je ook een groenstrook voor de deur.
Parkeren langs de openbare weg aan de stadsmuur van Laon. Overdag redelijk veel verkeer, maar s’nachts lekker rustig. Mooi uitzicht vanaf de parking over de omgeving. Het stadje is zeker een bezoek waard als van de vroege middeleeuwse historie houdt.
Goede cp, alle faciliteiten voorhanden. Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de leuke binnenstad van Kortrijk. Zeker een bezoek waard.
Leuke cp. Het is eigenlijk een gewone mix parkeerplaats met cp faciliteiten. Het water was nog afgesloten op het sani blok. Als overnachtingplek gewoon goed.
Keurig aangelegde camperplaats. Alles is zo nieuw dat het nog niet af is. De electriciteit voorziening moet nog (steeds 😉) geplaatst worden. Het dorp zelf heeft weinig te bieden, en de directe omgeving ademt de sfeer van de vroegere mijn industrie. Een prima plek om te overnachten. Vanaf 6 uur s’morgens raast er veel (zwaar) verkeer voorbij aan deze verder prima cp.
Ja, de toegangweg is +\\- 3 meter breed, en de bocht naar de cp is krap. Wij zijn 8 mtr en met 1 keer steken was het uitstekend te doen. Uiteindelijk krijg je een uitzicht om van te dromen en alle faciliteiten gratis. Wat wil een mens nog meer.
Alle superlatieven van voorgaande beschrijvingen kloppen! Super aardige mensen, enorm gastvrij en hun wijn is fantastisch. Een plek om nooit te vergeten en zeker terug te komen.
Prima gratis CP met uitzicht over de wijngaard, goede sainitaire voorzieningen, stroom a 4,00 euro per 24 uur en betaalde douche. Zeer aardige eigenaresse met een winkel in de wijnmakerij waar ze biologische wijn produceren van hun eigen wijngaard, gezellige wijnproeverij, en verkoop van lokale streekproducten. Absoluut een aanrader.
Buiten het skisiezoen is deze plek nagenoeg leeg, en het dorp is uitgestorven. Het is lastig een redelijk vlakke plek te vinden. Alles is schuin en met standaard blokken niet op te lossen. Het uitzicht vergoedt een hoop maar er zijn veel betere en mooiere plekken die hun prijs niet met 30% hebben verhoogd in een jaar tijd.
Sitecode: 20344
Fantastische plek midden in de natuur. Er hing een mededeling aan het info bord dat de cp alleen in de weekeinden tussen april en oktober in gebruik is. Dat betekent mogelijk dat de toilet voorziening en het elektriteit dan wel beschikbaar zijn. Wij stonden er 30-05-2017 en alles was afgesloten. Toch genoten van deze heerlijke plek.
Keurig verzorgde cp, met alles er op en eraan. Plaatsen zijn inderdaad wat aan de smalle kant als het er druk is. De weg is hoorbaar maar niet storend. De omgeving is bijzonder mooi.
Heerlijke plek met mooi uitzicht en een stadje dat het bekijken waard is. We hebben wel moeten zoeken want de ingang van deze cp was verspert door wegwerkzaamheden. Bij toeval kwamen we op de naastliggende parkeerplaats terecht en zagen de plek helemaal aan het einde. Toegang alleen via de verboden in te rijden weg, lastig te nemen met een wat langere camper.
Uitgeweken vanwege diverse blokkades in de bergen. Diverse wegen afgesloten door de recente aardbeving. Veel schade in het gebied. Wij hebben een totaal ingestort dorp gezien. Dit heeft een diepe indruk bij ons achter gelaten. Deze camperplaats wordt beheerd door de gemeente en de medewerker was zeer attent. Van het dorp helaas niets gezien vanwege een plotseling opkomend noodweer met hagel.
Vandaag op 1 Mei hier aangekomen op de dag van de arbeid, ruimschoots gevierd door de italianen. Gezellige familie camperplaats op 100 mtr van het strand. Eigenaar spreekt geen engels, maar met handen en voeten kunnen communiseren. Prijs 22 euro. Douches 1 euro. Zeer schoon sanitair.
Zeer vriendelijke ontvangst en een verzorgde camperplek. De hele familie werkt mee om het goed voor elkaar te krijgen. Er is ook een eenvoudig restaurant bij de CP. Het is absoluut een perfecte plek voor een bezoek aan Tarquinia, stad van de Etrusken, op 2 km loopafstand.
Prima plek voor een overnachting op doorreis. De rit ernaar toe is mooi. Een plaats om niet te vergeten onderweg van of naar het zuiden. All in supermarkt op loopafstand.