@Marjan-en-Rene
- 2016
- Dethleffs Esprit
- 2011
Soms zijn 5 sterren niet genoeg. Alhoewel je op beton staat en dicht aan de weg, maakt Sofia met haar gastvrijheid en kookkunst dit meer dan goed. Deze hard werkende familie geeft je een echt warm en welkom gevoel. De prijzen in haar gezellige restaurantje zijn laag, net als het gebruik van de wasmachines en drogers. Al het overige is gratis. Wat wil nog meer!
Deze plek is werkelijk subliem. wij stonden zelf aan het strand maar hebben voor een zeer redelijk bedrag in het restaurant gegeten. war we van de plek zelf gezien hebben zag er zeer verzorgt uit.
alhoewel alles op deze camper parkeerplaats netjes is aangelegd zijn er toch een paar aandachtspunten. De boompjes staan midden voor de parkeerplekken. De grijswater loosplek loopt met het terrein mee naar beneden, dus goed mikken om direct in de put te lozen. Het bereiken kan alleen door het verboden in te rijden bord te negeren. De plek ligt direct aan een drukke invalsweg. De stad zelf is heel leuk om te bezoeken en dicht bij.
vanwege de water schaarste is het service punt volledig buiten gebruik. Ook het bovengelegen niet officiële parkeerterrein waar de markt is is nu afgesloten en verboden voor parkeren. Zie foto
Fijne plek om de max. 3 dagen te verblijven. Enige minpuntje is de manier van cassette legen. Dit moet in een losse container die regelmatig overvol is. LET Op!! Van 21 Februari tot 26 Februari gesloten wegens een evenement
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
sper mooi plekje bij de vuurtoren en de kapel. Neem miet de linkerzijde van het eiland naar plek, wij reden ons aan het eind van de afdaling vast met de achterzijde van de camper. Langs de jachthaven is de goede route.
Sitecode: 11949
Het is een mooie plek aan het water. Voor de sani heb je een munt nodig die je moet kopen. Helaas schrijft de machine wel €3,00 van de bankrekening af, maar geeft vervolgens card reclined en geen munt. Na regen is de bodem redelijk drassig.
Wat een plaatje. Een klein dorp met veel faciliteiten voor de bewoners en passanten. De camperplaats is heerlijk met een superette verzorging plek. Al met al een aanrader om van de doorgaande route af te gaan.
Leuke camperplek met eenvoudig sanitair. Water en stroom op elke locatie. Eigenaren zijn een jong stel die hard werken om het goed geregeld te hebben. Gebruik wasmachine zit in de prijs. Uitzicht op zee, direct aan het strand. Rijd nadat de spoortunnel is gepasseerd helemaal door tot het einde en sla op de T splitsing rechts af. Op dit moment worden er 4 douche cabines geplaatst.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden