@MarjanvanHeerdt
sta helaas voor een gesloten hek! op 18/10.
Een echte familiecamping met veel vaste plaatsen, een mooi ruim zwembad en er was animatie voor de kinderen. Wij, 2 dames op leeftijd overnachtten hier op doorrreis, met 2 kleine camperbussen. We hadden een redelijk ruime plek voor onze 2 bussen met 3 honden. Het sanitair is gedateerd, maar schoon, Vriendelijke ontvangst bij de receptie en een heerlijk koud biertje bij de bar. Prima plek voor 1 nacht!

Ondanks dat we zonder reservering pas rond 18.30 u aankwamen werden we uiterst vriendelijk door de eigenaar(?) ontvangen. We kregen een plaats vooraan het terrein, dichtbij het blok sanitair, dat ruim, zeer netjes en schoon is. Hoewel het een groot terrein is, dat druk bezet was (Pinksteren), is het heel rustig! Je loopt in een kwartier naar de dijk, waar een restaurant is en je een fantastisch uitzicht hebt over zee. Absoluut een aanrader!!
ik was hier eind oktober, voor 1 nacht, zeer rustig. Na overvloedige regenval van afgelopen dagen, was er op de kampeerplekken verse grond aangebracht. De beheerder erg vriendelijk, sanitair is basic, maar in orde en schoon. Prachtige wandeling gemaakt vanaf de camping. Een aanrader voor als je onderweg bent!
Het was even zoeken, komende van Serós is de ingang v d CP na het dorp, tegenover een groot fruitbedrijf Fruitona. Super netjes allemaal, terras en restaurant met een machtig uitzicht over de vallei! overnachtingsplekken vlak en ook hier zicht op t dorp en omgeving. Veilig en rustig, helaas (nog)geen schaduw, de boompjes zijn nog klein! douches en wc in aanwezige container! en dat alles voor €15 incl stroom! Een Topplek!
heerlijke plek om te overnachten, zeer vriendelijke ontvangst, met-handen-en-voeten omdat de eigenaresse helaas engels noch frans spreekt, maar ze is heel behulpzaam met alles! sanitair is eenvoudig, maar heel schoon, de douches na lang wachten lekker warm! mooi bos eromheen om te wandelen met onze honden! een aanrader!
prachtige plek, in september heel rustig, wij waren er met 2 camperbusjes, 2 personen en 3 honden, moesten €61,90 afrekenen voor 1 nacht, incl stroom. teleurstelling dat er geen warme douche was! slecht!! er werd niets aan gedaan,helaas.