@MarjavanDorst
- 2022
Mooie camperplaats tussen de amandelbomen, bij woning Belgisch echtpaar. Zeer hartelijke ontvangst, douche, (droog)toilet, elektra en zwembad aanwezig. Bel vooraf voor juiste aanrijroute en beschikbaarheid (3 plaatsen). Mooie wandelmogelijkheden vanaf de camperplaats.
Helaas pas 15-4 geopend
We zijn hier 20-10 geweest en het is super rustig, we mogen een plek kiezen en staan alleen op een veldje. De plaatsen zijn niet afgebakend, ik denk dat het in (hoog)seizoen een drama zal zijn. Het restaurant en de winkel zijn alleen maandag gesloten. Het eten is heerlijk en niet duur. De douches zijn lekker warm. Het nieuwe sanitairgebouw is keurig. Het oude is schoon en voldoet. Personeel erg vriendelijk. Prijs 27,- ACSI, best veel.
Camping geopend van 15 sept tot 30 april. Wij hebben hier 3 dagen naar volle tevredenheid gestaan, bij de sinaasappelboompjes. Vriendelijke eigenaren en medewerkers, ruime plaatsen, schoon sanitair, heerlijk warm kunnen douchen. Broodjes service. Wandelpaden in de omgeving.
Geweldige camping we waren hier eind september, doordeweeks, het was niet te druk. Het verwarmd binnen zwembad wordt voor je geopend en is heerlijk van temperatuur. Sauna even melden bij receptie en wordt voor je aangezet. Alles bij de prijs inbegrepen, €25 met ACSI-kortingsCard Sanitair, personeel, winkeltje, bar en restaurant 👍
We stonden op een mooie plek bij het vis zwemwater, Helaas niks gevangen schijnt ook erg moeilijk te zijn in dit plasje. Prijs verhouding is voor deze SVR camping best aan de prijs, sanitair is best wel verouderd je moet voor de stroom €5,50 p/d extra betalen en als je gebruik wilt maken van de douche mag je daar muntjes ingooien.
Leuke plek om wat te hengelen ik heb niet veel gevangen maar toch plezier gehad. Er staat nog wat te gebeuren op de camping maar dat komt alleen maar ten goede van deze plek. Zeker een plek om nog eens een keer terug te komen. Groet Mario
Een gouden plek, we zijn een week gebleven, terwijl we op rondreis door Portugal zijn. Rust, ruimte, groen, gezelligheid, Wandelen vanaf de camping of wat verder weg. Alle voorzieningen dik in orde.
Geweldige camping, heerlijk rustig in voorseizoen. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Prima stek voor liefhebbers van karpervissen.
Prima plek voor rustzoekers of op doorreis. Je kan je was doen en gebruik maken van de droogrekken die bij het sanitairblok staan.