@Marjo-en-Eric
Geboekt 30/5/25 tot 1/6/25 met 2 campers. we komen aan zijn beiden plaatsen bezet. 1 plaats zijn mensen niet aanwezig maar na telefonisch contact blijkt dat die bijgeboekt hebben en schijnbaar mochten blijven staan dus zouden wij dan maar een andere plek moeten krijgen. Plek was echter speciaal uitgezocht zodat we met onze vrienden naast elkaar konden staan. Waardeloos dus. We hebben geld terug gevraagd en zijn vertrokken.
Bij online boeking kom je op een veel hogere prijs uit dan dat je gewoon bij de receptie aankomt. Er worden dus reserveringskosten berekent terwijl dit niet wordt aangegeven, volgens mij 8€. Ik heb 45,20€ betaald voor 2 nachten met asci kaart voor een basic camperplaats op de camping betaalde je weer 4€ p.n meer was dan 50 meter dichter bij sanitair. Vreemde constructie maar voor de rest een top camping en dichtbij centrum en een aldi.
Vinden jullie 5€ een redelijke prijs voor stroom wij dus niet. we hebben ondervonden dat met betaalautomaten wij rond de 2€ per dag verbruiken dus dan is uw prijs toch wel vrij hoog.
Prima overnachting op weg naar Dresden. Heerlijk rustig kunnen slapen bij dit Bowling, minigolf Restaurant. Prijs 10€ en als je gaat eten in het restaurant krijg je 5€ korting. Eten was lekker en zeer vriendelijk personeel. Er zijn inmiddels 8 plaatsen wij stonden er met 3 op een vrijdag dus je kunt hier rustig nog laat aankomen. Voor de rest denk ik ook niet zoveel te doen. Lidl was vlakbij om boodschappen te doen.
Prijs 8,50 maar hiervoor gebruik toilet tijdens openingsuren inbegrepen, tevens 1 persoon entree zwembad wat normaal al 6€ was of 2 personen douche. Lekker rustig staan en dichtbij Rudesheim.
Wij waren hier jaren geleden en het is een fantastische plek alhoewel ik nu wel van de prijs geschrokken ben. Als ik een boeking op hun website wil maken kom ik voor een camperplaats op de prijs van 134,23 voor 2 nachten en voor een familieplaats 151,01 verplicht om 2 nachten te boeken. Wel inclusief inkom in de Zoo.
Prijs 29€ p.d incl stroom. Eten en de Biergarten is overgenomen en er staat een Foodtruck, wij vonden het eten maar matig. Camperplaats is prettig, wij hadden gekozen voor het achterste veld en daar hadden we voldoende ruimte en ook rustiger dan vooraan. Het strand ligt ongeveer 800 meter verder ook naakt strand voor wie dat wil. Mooie fietsroute naar Lindau en Friedrichshafen, beiden ongeveer op 14 km afstand.
Volgens de automaat moest ik mijn pas opwaarderen met 14 euro voor 1 overnachting. Vond dit niet de prijs waard zijn ook doorgereden naar de camping la ferme waar douche en toilet zijn en de stroom dus wel werkt voor maar een paar euro meer veel mooier staan.
17,10 per 24 uur is veel te duur daar er geen stroom of douche,toilet is. parking was ook praktich leeg op zaterdag terwijl e in de stad een mooie kerstmarkt. Metz is zeker een bezoek waard.
Zoek eerst een plek en daarna pas inchecken. Prima cp met het bij ons reeds bekende betaalsysteem. gewoon tegoed op de kaart zetten voor stroom en douche. wij hebben 12€ betaald en douche is 1€ 4 minuten en stroom per kw. 0,50 cent. prijs heel acceptabel voor een heel nette camperplaats dichtbij het centrum.
Prijzen van campings en camperplaatsen in zingst zijn allemaal duur. Deze cp 20€ + 2,30 kurtax pppn is ook vrij duur zeker omdat douche en stroom ook nog betalend zijn maar schijnbaar voor hier normale prijzen. Alleen vind ik 8€ per hond een absurd bedrag.
Top, perfect zoals het hood. Netjes en zeer propre sanitaire.
3 nachten hier verbleven en het was heerlijk. prachtig uitzicht, genietend van de rust en lekker eten, heel goede wifi en mooi nieuw sanitair. Deze camperplaats heeft alles wat je nodig hebt. Veel succes nog Rudi en Saskia.
Echt een mooie nette camperplaats. We zijn hier 4 nachten gebleven en voor ons was het hier super. Joep de beheerder is een heel fijne man heel vriendelijk en altijd een praatje maken, raar dat wij hier reacties tegenkomen die hem nors noemen. Bakker komt elke dag behalve donderdag, heeft ook een winkeltje in het dorp waar je van alles kunt kopen. wij komen hier zeker terug.
Geschrokken van de vorige beoordelingen dachten we eerst niet te gaan, maar de kerstmarkt in Durbuy is zo leuk dus maken we er toch maar 1 nachtje van. Het was echter zo leuk dat we toch 2 nachten zijn gebleven en de camperplek is echt prima. Pierre doet zijn best het voor iedereen mogelijk te maken er te kunnen staan en ja misschien is dat een beetje teveel op elkaar maar in de winter vind ik dat niet zo erg, we hoeven toch niet met stoeltjes buiten te zitten. Locatie is perfect en sanitair en stroom was ook allemaal oke. Stroomstekkers liggen nu los omdat ze met hoog water verwijderd of omhoog getakeld worden. Vanaf komend weekend is de kerstmarkt elke dag, ik zou wel even reserveren vooraf zodat je zeker van een plaat bent.
Prachtige camperplaats allemaal rond de vijver staan. Overdag op het strand parkeren en hier s"avonds terugkomen.
Voor een bezoek aan de stad voor 1 nacht goed genoeg. met de fiets naar het centrum even zoeken maar richting rivier en daar het fietspad volgen kom je in de oude stad. Mooie oude straatjes, veel tapas bars.
Super toffe camping met super toffe eigennaars
Schandalige prijs, we hebben hier vorig jaar nog gratis gestaan echter niet gebleven om te overnachten. Dordrecht is een leuke stad om te bezoeken maar aan die prijs is campingstarief kun je beter ergens anders gaan staan.
Camping is prima, alles voorzien. Broodjesservice en campingwinkel. Leuk restaurant. prijs 61,60€ voor 2 nachten in september is niet goedkoop maar een andere keus is hier niet. ascikorting gaat pas in vanaf 10 september
Je hebt alleen een mooie plek aan de baai. Ik weet niet zeker of je gebruik kunt maken van wc of douches want die horen bij de haven.
Dit is een fijne camperplek slechts 3 km van het centrum. Vanaf de ingang naar rechts mooi fietspad tot de vijver daar links de baai volgen, stukje door het park tot je de torens ziet. Voor de bakker en slager de straat tegenover ingang ongeveer 400 meter volgen dan kom je aan de rechterkant een klein winkelcentrum tegen. Op donderdagmorgen markt bij het winkelcentrum.
plaatsen zijn inderdaad vrij krap maar als je het paadje bij de tennisvelden afwandeld of met de fiets naar fhare de ploumanach kom je zulke schitterende rotsen tegen, geweldig de cote granit rose op z'n mooist.
camperplaats is prima maar de gps coördinaten kloppen beiden niet.
Camping is mooi gelegen aan het meer, groot zwembadcomplex aan de overzijde, meer dan 1 km lopen. Met de hond mag je op de camping maar in een klein gedeelte komen ook geen mogelijkheid om aan het water te gaan. Alleen buiten de ingang van de camping door het bos nog aan het water kunnen gaan met onze hond. Broodjes service op de camping. Grote Rewe supermarkt op 2,5 km.
Camping is heel groot. Op wandelafstand van het hele mooie Limburg a/d Lahn. Camperplaatsen voor de slagboom zagen er heel ongezellig uit, daarom zijn we toch liever op de camping gaan staan. Hier heel veel Nederlanders die er seizoenplaatsen hebben en gezellig bij elkaar komen om koffie te drinken. Er is een goed restaurant op de camping. Het zwembad is het Freibad dat buiten de camping ligt.
Veel te duur, deze plaats had een vermelding als Topplatz is het voor mij echter niet waard. Alles moet je extra betalen, stroom, water, douche enz. Dresden is een prachtige plaats, we zijn met de fiets gegaan ongeveer 7 km. Maar er zijn genoeg camperplaatsen dichterbij het centrum. Een camperhandelaar zou de overnachtingen goedkoper of gratis moeten aanbieden zoals Erwin Hymerworld in Wertheim.
Toen we aankwamen zagen we een heleboel motoren bleek er een motorclub uit Denemarken hier een treffen te hebben. Allemaal heel netjes en gezellig geweest, heerlijk gegeten en gedronken voor weinig geld. De volgende ochtend Theresienstadt bezoeken, helaas zijn hier geen honden toegestaan. Ook vragen ze een entree van 9€ dit is in Dachau dus niet, hier mag namelijk geen geld aan verdiend worden.
Zelden zo'n mooie camping gezien.Prachtig 's-ochtends wakker worden en de giraffen en zebra's zien lopen. Sanitair is geweldig. Mooi zwembad met bubbelbad. Er zijn ook leuke huisjes, safaritenten en boomhutten te huur. Gratis alle dagen entree tot de Zoo bij een verblijf van min.2 nachten.
Een leuke plek op het schiereilandje en heel dicht bij het centrum. Wel moet je eerst met het veerpontje oversteken om bij de bushalte of tram te komen. Bootje vaart tot 9 uur 's-avonds. Ongeveer 1€ per persoon per overtocht (24 ckr) Daarna kun je langs het water wandelen tot aan de Karelsbrug, ongeveer 2 km en sta je midden in het centrum.
Er is hier weinig te beleven en ook geen voorzieningen voor campers. Maar inderdaad heel rustig gelegen en vriendelijke eigenaar. Dorpje met 1 restaurant wat dan helaas op dinsdag dicht was. Wij waren hier op 23/5 op weg naar Praag dit als tussenstop genomen en gewoon een heerlijk middagje in de zon gelegen. De prijs was 6 € zonder stroom.
Mooie rustige plaats bij nederlandse eigenaren die je graag allerlei tips geven over excurcies of wandelingen in de omgeving. Je kan er 's-avonds nog gezellig iets drinken op het terras of leuke schuur. Alles netjes verzorgd, goed sanitair.
Wij hebben hier 31 aug. gestaan en prima kunnen slapen. Heerlijk rustig en toch dichtbij centrum. Prima plek voor een stadsbezoek. Helaas hebben we de citadel niet kunnen bezoeken omdat hier geen honden waren toegestaan.
Prachtige ligging aan het meer. Klein strandje waar je heerlijk kunt gaan zwemmen. Weinig last van de trein gehad. Lidl heel dichtbij. Op tijd komen want het was 's middags al vol, begin september, jammer dat de plaatsen wat krap zijn.
Mooi dorpje, leuk om aan de rivier te kijken waar veel kayaks en rafting boats te water gaan. Wij stonden hier vrijdag 9/9 tegen de avond, half vol. Zaterdags leuke markt.
Prijs met asci korting was 17€ en zonder korting 34€. Mooie locatie direct aan strand gelegen. Snel vol, dus vroeg komen in de voormiddag.
Mooie zwemvijver, heerlijk gegeten in imbiss. 7€ per overnachting + 2€ voor stroom. gratis wifi. Ruime plaatsen op gras. Zo wil ik wel meer camperplaatsen, alles voorzien.
Grote camperplaats. 9,30 euro per nacht en stroom en douchen apart te betalen. Naar centrum Trier ongeveer 20 minuten lopen. Langs de camping, de Romerbrucke oversteken en rechtdoor kom je vanzelf in het centrum. Leuke winkelstraten en bezienswaardigheden.
grote parking met sanistation, paadje langs speeltuin omhoog en je staat in het centrum. mooie winkelstraat ook nog een winkelcentrum met carfour.