@MarjonAbbring
- 2022
2023
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Mooie plek en fijn dat het zo dicht bij het dorp ligt! Rustige sfeer! wij moesten wel even wennen. Bij aankomst was de receptie dicht en daarmee ook de douches, die in hetzelfde gebouw zijn. Er zijn dan nog 2 toiletten beschikbaar voor het hele terrein. Deze waren eind van de dag best vies, omdat het druk was. Receptie is open van ongeveer 9.30 tot 16.30 uur. Er is geen afwasplaats, maar je mag het keukentje bij de receptie gebruiken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Hele ruime plekken op het nieuwe gedeelte.. Wel (nog?) een beetje kaal. schoon sanitair. Of het genoeg is in het hoogseizoen betwijfel ik. Het was er nu al best druk. Broodjesservice, winkeltje, restaurant en heel dicht bij de stad.
Mooie camping, met veel bloemen en planten. De plekken zijn smal, waardoor je weinig ruimte naast de camper hebt. De faciliteiten zijn erg schoon en er zijn meer dan genoeg toiletten en douches.
2022
Mooi gelegen camping, heel dicht bij de Meteora kloosters. Geweldig uitzicht! Deze camping heeft veel potentie, maar is het net niet doordat het sanitair te wensen over laat. Dat het gedateerd is, is niet erg, maar het wordt niet schoongehouden. Als ze er iets meer in investeren, is het een fantastische plek. Vriendelijke ontvangst met (ijs)koffie. De doorgaande weg hoor je goed.
Wat een fijne camping! De faciliteiten zijn erg goed: mooi en nieuw sanitair, keukentje, minimarket met vers brood, gezellig terras, strandje met ligstoelen en parasols (gratis). Wij waren er begin oktober en er was nog genoeg levendigheid op de camping. Alleen waren er wat restaurantjes in de buurt gesloten. Supermarkten zijn helaas wat ver weg. Zeer vriendelijke mensen, rustige en prettige sfeer. Wat ons betreft dé perfecte camping!
Het grote pluspunt van deze camping is het sanitair. Daarom snappen wij onderstaande recensie niet. Een gloednieuw sanitairgebouw met ook 2 ruime keukens met alle faciliteiten. Er wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Inchecken bij het hotel en daarna zelf een plekje kiezen, zowel schaduw als zon. Het thermaalbad is erg aan de prijs en was begin september al bijna dicht (nog maar een enkel bad open en wel voor het volledige bedrag!)
Wij waren hier begin september en het was er lekker rustig. De faciliteiten zijn gedateerd, maar voldoen uitstekend. Het afwassen in de keuken vonden wij wat ongemakkelijk, omdat deze een open verbinding heeft met de keuken van de eigenaren. De eigenaresse heeft haar eigen ideeën over hoe alles moet en dat beïnvloedde mij toch een beetje. Pecs is een geweldige stad en met de fiets heel goed te bezoeken. Lidl (lopen) en Tesco (fietsen) dichtbij.