@Mark-S
- Gezin met kinderen (12+)
- 2019
- Benimar Cocoon 463
- 2018
- Ford
September 2026
4 foto's toegevoegd · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Nieuw camper gedeelte op het vakantiepark. 38 ruime plaatsen met goed verzorgt sanitair. Rustig gelegen op korte afstand van het strand en Renesse. Zeker een aanrader. 70 € voor twee nachten, 2 volwassenen.
Camperplaats te gebruiken via Camper-car park app. Op 10min. fietsafstand van Royan. Voldoende ruimte en rustige omgeving.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Rustige en prachtige camperplaats tussen de druiven op 7 min. fietsen van het mooie dorpje Sant Emilio. Zeer vriendelijk onthaal. De 6 stroompunten waren bezet en ze zorgden met een extra verlengkabel nog strook voor ons. 5€ betaal je voor de stroom. Een aanrader als je Sant Emilio wil bezoeken.
Prima camping met vriendelijk onthaal en meerdere talen. Volledig nieuw sanitairgebouw met voldoende douches en toiletten. Op 3,5 km ( 15 min fietsen) van Biarritz centrum. op loopafstand van het strand. Overdekt zwembad. Wel prijzig, 60€/ nacht voor camper 7,3m en twee personen.
Grote camperplaats op 25 min. fietsen van Arcachon. Ruime plaatsen naast elkaar of onder de bomen. Vriendelijk ontvangst en dit voor 21€.
Rustige, kleine camping met beperkt aantal plaatsen voor campers. Omdat alles in de buurt was volzet afgeweken naar deze camping. Voor een tussenstop is het ok, voor een langer verblijf, nee.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Als je de stad s’ Hertogenbosch wil bezoeken is dit de camperplaats waar je best een plekje zoekt. Netjes, mooi aangelegd en centrum op Max 10 min fietsen. Een leuke, veilige plek met goede voorzieningen en WiFi. Hier kom ik zeker nog eens terug.